ai, geriau pasveikinkit mane, vakar įsigijau canon eos30d. vietoj numirusio canon eos300...
na dar ne visai nusipirkau, pinigus dar ne visus sumokėjau
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 20:45)
Na, kad sumažint kalbas Merginos (Smiltis, Westa, Peppi) ar pamenat meet'o vieta?
o as pastaruoju metu nei pati ka rodau nei komentuoju...ale kazkaip nesijauciu nusikaltusi
Kudroje beje irgi daznai kas pasigenda komentaru, ypac pradedanciuju nuotraukoms...naturalu mano manymu
A galiu pora žodžių dėl Andriushkos foto? Aš kadangi labai megstu visokias blevyzgas, anekdotus ir t.t. ir ne tik klausyt, bet ir pasakot, tai šita su častuške (velnias gal reik paimt ir parašyt ją pilnam originale) , o aš ją laaabai gerai pamenu, man puikiai susieta buvo. Aš ją (foto) priėmiau kaip vaizdinį priedą prie šitos dainuškos ir net neatėjo mintis į galvą ieškot meniškumo, ar kažkokių techninių dalykų šitoj foto. tiesiog šyptelėjau ir pagalvojau kad žmogus labai taikliai pastebėjo vaizdelį tinkanti kažkokiam posmeliui. Taigi..
QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 20:31)
tu čia apie ką? jei apie Desiree tai ne .. nors jos žodžius irgi prisimenu .. kaip ir daugelio kitų, čia esančių
Zveri, pamenu pamenu šią vietą
vvvv o man kūdra tokių sentimentų nesukelia.. nors dedu ten foto, bet tiek rezultatai nebedžiugina kiek anksčiau ..gal todėl, kad jie nebėra tokie geri.. gal
Liūdnasis pelėne, sveikinam be abejo
QUOTE(peppi @ 2008 03 13, 21:51)
o as pastaruoju metu nei pati ka rodau nei komentuoju...ale kazkaip nesijauciu nusikaltusi
Kudroje beje irgi daznai kas pasigenda komentaru, ypac pradedanciuju nuotraukoms...naturalu mano manymu
Aš klausiau ar pameni, o tu čia kažką ne į temą pavarei
QUOTE(_ms_ @ 2008 03 13, 14:57)
piktoji rožių pardavėja Kaziuko mugėje
piktoji skrybėlių pardavėja Kaziuko mugėje
įdomus fotografavimo kampas. Nors toje su rožėmis man toks bardakėlis veikiau. Šiaip pačiai žiūriu pradėjo patikti daugiau tokie švarūs darbai, todėl sunkoka vėlgi tavąsias komentuoti. Momentai atrodo geri, o rėkti norisi kur kokybė.piktoji skrybėlių pardavėja Kaziuko mugėje
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 18:33)
As noriu ideti keleta nuotraukeliu, matau pati minusus, tai noriu paklausti :
Kodel kokybe prastoka?
ar del islaikymo ilgo, ar del pacio fotiko?
Kodel atsirado cia tos sviesos juostos? niekaip nesuprantu,kaip fotografavau,vis tiek jos buvo,o jei fotkinau kita kokia puse,nebuvo..:
rašei, kad ne nuo stovo fotografuota, o ant kelmo padėta. Tai gal visgi sujudėjo. o dėl antrosios neišmąstau nieko iš kur tie dryžiai.Kodel kokybe prastoka?
ar del islaikymo ilgo, ar del pacio fotiko?
Kodel atsirado cia tos sviesos juostos? niekaip nesuprantu,kaip fotografavau,vis tiek jos buvo,o jei fotkinau kita kokia puse,nebuvo..:
ŽvėrieKLP, nežinau ar keldamas foto norėjai susilaukti komentarų. Vienu ar kitu atveju kompozicija man kliūna. Kaip kažkas pavadino Bitelės foto, turistinės, tai aš šitą pavadinčiau apžvalginė. Kaip atrodo miestas iš kažkokio taško. Bet kompozicija nelabai kokia. Galima sukarpzti foto į tris sluoksnius, bet kuris iš jų svarbiausias. Nes visumoje, su tokia kompozicija tai tiesiog nuotrauka ir tiek.
Vvvvv tavo lėlės foto aš puikiai prisiminiau. Tada sakiau o. čia tai liuks. ieškojo. rado.
V asu tokia nuotaika reik čia ateiti
(Beje čia aš... )
Papildyta:
Čia matau panašiai gavos kaip su Andriushkos nuotrauka Įkėliau tik dėl to kad čia matos kavinės pastatas kuriam vyko meet'as KLP. O dėl jos techninių dalykų net nelaukiau kritikos, nors aišq reiktu ir tokia s fotkes stengtis atlikt tvarkingai. Sutinku su kritika
(Beje čia aš... )
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 21:59)
ŽvėrieKLP[/b], nežinau ar keldamas foto norėjai susilaukti komentarų. Vienu ar kitu atveju kompozicija man kliūna. Kaip kažkas pavadino Bitelės foto, turistinės, tai aš šitą pavadinčiau apžvalginė. Kaip atrodo miestas iš kažkokio taško. Bet kompozicija nelabai kokia. Galima sukarpzti foto į tris sluoksnius, bet kuris iš jų svarbiausias. Nes visumoje, su tokia kompozicija tai tiesiog nuotrauka ir tiek.
Vvvvv tavo lėlės foto aš puikiai prisiminiau. Tada sakiau o. čia tai liuks. ieškojo. rado.
Čia matau panašiai gavos kaip su Andriushkos nuotrauka Įkėliau tik dėl to kad čia matos kavinės pastatas kuriam vyko meet'as KLP. O dėl jos techninių dalykų net nelaukiau kritikos, nors aišq reiktu ir tokia s fotkes stengtis atlikt tvarkingai. Sutinku su kritika
o apie tuos du skyrelius tai negi kas nors manot, kad tai butu efektyvu? Taigi, akivaizdu, kad mokomes uz geresniu uz save, o ne is blogesniu. Nebutu nei kam komentuot, nei i ka ziuret, kam toks skyrelis. vis tiek visi listu i tu "pazengusiuju" lizda geru, kokybisku ir prasmingu vaizdu paziuret. labai prasmingas dabartinis temos pavadinimas "mokomes fotografuoti" ir as visada bunu "uz", jeigu kazkas taikliai pastebi, kad nukrypom (kad ir as dabar, ir visi kiti savo siandieninem kalbom ). Mokomes kiekvienas savaip - skirtingi lygiai, sugebejimai, galimybes, technika, zinios ir t.t. Bet visiems yra kur tobuleti. Ir net jeigu viena diena pvz visa info apie juostinukus, technines kalbos apie ryskalus ir pan tau visai neidomi, kita diena gali tuo susidometi. O del baimiu, nesugebejimo komentuot - taigi, tame ir idomumas, kad vienas spontaniskai, kitas - nuosekliai, vienas - techniskai, kitas - apie jausmus, dar kitas - is prasalaicio pozicijos. Taip ir gyvenime, tame ir draivas
viena objektyvia problema, kuria matau, tai naujokiu isiliejimas. Senbuviai vis tiek kzk tai prisitaiko, nors tu ka ir klikos tos padeda, ir zinios, ir pasitikejimas savimi visai kitoks. Siek tiek pirma posta, manau, galetumet patvarkyt - visiems atrodo prasminga info apie "pabegusius is pamoku" , dazniau ir patys galetumem nukreipti zmones i bloga ir gal dar labiau paryskinti ta nuoroda Nu kaip sakau, as daug problemu nematau, tai ir pasiulymu daug neturiu
viena objektyvia problema, kuria matau, tai naujokiu isiliejimas. Senbuviai vis tiek kzk tai prisitaiko, nors tu ka ir klikos tos padeda, ir zinios, ir pasitikejimas savimi visai kitoks. Siek tiek pirma posta, manau, galetumet patvarkyt - visiems atrodo prasminga info apie "pabegusius is pamoku" , dazniau ir patys galetumem nukreipti zmones i bloga ir gal dar labiau paryskinti ta nuoroda Nu kaip sakau, as daug problemu nematau, tai ir pasiulymu daug neturiu
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 20:56)
vvvv o man kūdra tokių sentimentų nesukelia.. nors dedu ten foto, bet tiek rezultatai nebedžiugina kiek anksčiau ..gal todėl, kad jie nebėra tokie geri.. gal
man irgi nesukelia.. cia tik palyginimas buvo del paskutines foto.. ji siandien Kudroj tapo dienos geriausia, o sm sulauke dvieju zmoniu nuomones...
kazka panasaus norejau parasyti i tai, kad jei jau kuri laika nekomentavau foto, nedalyvavau susitikimuose tai nebeidomios ir mano foto cia paliko
o ten zmoniu as nepazistu.. isskyrus atejusius is SM.. jie kazkodel komentuoja ten, o ne cia.. smagu zinoma, kad prisimena mane dar
Desiree.. matyt tu vadovavaisi jausmais ir aplinkos tau nereikejo.. tave sujaudino objektas... nes tu jautrus zmogus.. maziau jautriems reikejo papildanciu elementu ir istorijos kuria pasakotu nuotrauka..
vvvv, beje tavo siandienine nuotrauka prisimenu (turbut prisimenu geriausiai is visu siandieniniu), bet man ji sukele vien neigiamas zmogiskas emocijas, kuriu nemaciau reikalo sakyt. Visi vaiku dazymaisi, kzk apsirengimai ir pan man ne apie foto pagalvojau tik kad spalviskai perkrauta - bet turbut tas tiko idejai sustiprint.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 21:04)
o apie tuos du skyrelius tai negi kas nors manot, kad tai butu efektyvu? Taigi, akivaizdu, kad mokomes uz geresniu uz save, o ne is blogesniu. Nebutu nei kam komentuot, nei i ka ziuret, kam toks skyrelis. vis tiek visi listu i tu "pazengusiuju" lizda geru, kokybisku ir prasmingu vaizdu paziuret. labai prasmingas dabartinis temos pavadinimas "mokomes fotografuoti" ir as visada bunu "uz", jeigu kazkas taikliai pastebi, kad nukrypom (kad ir as dabar, ir visi kiti savo siandieninem kalbom ). Mokomes kiekvienas savaip - skirtingi lygiai, sugebejimai, galimybes, technika, zinios ir t.t. Bet visiems yra kur tobuleti. Ir net jeigu viena diena pvz visa info apie juostinukus, technines kalbos apie ryskalus ir pan tau visai neidomi, kita diena gali tuo susidometi. O del baimiu, nesugebejimo komentuot - taigi, tame ir idomumas, kad vienas spontaniskai, kitas - nuosekliai, vienas - techniskai, kitas - apie jausmus, dar kitas - is prasalaicio pozicijos. Taip ir gyvenime, tame ir draivas
cia tik garsiai pasakiau ka savo diskusijom pastoviai bandoma pasakyt... as nei uz nei pries tokius skyrelius, t.y. uz didesni ju kieki...
cia tik bandziau kazkokias diskusijos isvadas padaryt ir tiek...
o del komentavimo tai pasakykit tiem oziukam vyram, kad komentuotu, kritikuotu! svarbiausia, kad laiko rastu ir dar svarbiau noretu tai daryti
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 13, 21:12)
vvvv, beje tavo siandienine nuotrauka prisimenu (turbut prisimenu geriausiai is visu siandieniniu), bet man ji sukele vien neigiamas zmogiskas emocijas, kuriu nemaciau reikalo sakyt. Visi vaiku dazymaisi, kzk apsirengimai ir pan man ne apie foto pagalvojau tik kad spalviskai perkrauta - bet turbut tas tiko idejai sustiprint.
PUIKI nuomone!
as liaupsiu nelaukiau, nelaukiu ir nelauksiu, nes as mokausi...
gal siuo metu labiau pasitikiu savim nei pries metus, bet iki pilno pasitikejimo dar devynios marios, kurias turiu perplaukt..
o sioje foto ne laso pasidazymo.
apsirengimas - lauktuves is siltuju krastu su ju kulturiniais elementais
spalva - taip sustiprina pasipriesinima vaikystei.. stipraus personazo kontrastas su stipria spalvine aplinka
o emocijas sakyt reikia
QUOTE(vvvvv @ 2008 03 13, 21:12)
o del komentavimo tai pasakykit tiem oziukam vyram, kad komentuotu, kritikuotu! svarbiausia, kad laiko rastu ir dar svarbiau noretu tai daryti
bet is kur toks noras, kad visi viska pakomentuotu? nu nenori, ivairiu tu priezasciu buna, tai ka dabar. Nu gaila, kas sillwio pvz nekomentuoja, bet tai kas - turi zmogus savo pozicija, kaip nori, taip daro