Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

westa, ne maištininkė, ne maištininkė, tiesiog čia ne ofisas, nesuorganizuosi visko kaip pas Bagušką ministerijoj..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 20:25)
westa, ne maištininkė, ne maištininkė, tiesiog čia ne ofisas, nesuorganizuosi visko kaip pas Bagušką ministerijoj..smile.gif

nu va, matai.. matyt kai neišėjau dirbt pas savo mokinius, tai nebeišsikalbu per dienas biggrin.gif biggrin.gif ...
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 20:27)
nu va, matai.. matyt kai neišėjau dirbt pas savo mokinius, tai nebeišsikalbu per dienas  biggrin.gif  biggrin.gif ...

aš tai kaip ir išsikalbu, bet pas mane matyt kvota padidinta.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 20:25)
čia, kad patenkinčiau savo poreikį išsikalbėt mastau.gif  smile.gif

hihihi.gif
Atsakyti
westa, aš ir sakau. iš pradžių komentaras nėra toks autoritetingas, vėliau, žmogui tobulėjant, matant jo progresą, pa-įstant jo stilių, polinkį kai ką fotografuot - vertė auga. tu viena iš tų, kuri jau peršokai mane mirksiukas.gif kažkada gal ir nevertinau jų, gal kažkada jie buvo ne tokie svarbūs, kaip kitų, dabar tai "dieviška mana".
man, kaip ir gaziulkai. yra komentarai, reiškias foto tikrai verta. jei nėra - tai pusėtina ar prasta (pvz su laikrodžiu ir gėlės šešėliu) susilaukė vos kelių. reiškias tai irgi kriterijus - nieko kabinančio. dėkui žmonėms, kurie rado laiko ir tuos du parašyt. bet man jau vis tiek yra lengviau - žinau pasitaikančias klaidas, matau daugelį dalykų, kurios kiti tik pakartoja... naujokas - nežino ką daryt ir kuriam gale ieškot fokuso, o gal ir kas tai smile.gif buvau ir aš tokia blush2.gif ir neseniai, dar kraupstu nuo foto darytų vos prieš 3 mėn kokybės, dar yra kur augt ir kokybės srityje
Atsakyti
na va... perskaiciau visa tema... i gala tik prabegom.. nes pavargau skaityti.. jauciuos pavargus.. nezinau kodel.. matyt oras veikia...

taigi..

1. nuotraukas aptarsiu po sios zinutes
turbut..
dar pagalvosiu ar komentarai reikalingi, nes is ties daug pasakyta ir prikomentuota..
nors is kitos puses pakomentuota mazai

2. o ir mano foto liko kazkur.. smile.gif sulaukusi dvieju zmoniu komentaru..
ir zinok ji bloga ar gera..
matyt del to dauguma persimete i Kudra, nes ten bent jau sulaukia sypseneles arba nors ir vieno zodzio.. juk tai geriau nei nei vieno..
bet puikiai suprantu ir tai, kad laiko niekas neturi tiek, kad atsiduot siam skyreliui ir viska pakomentuot.. tai labai labai didelis darbas.. ir daznai lieka neivertintas
as kazkada istisas dienas sedejau SM todel ir komentavau daugiau.. dabar vis maziau laiko turiu kompiuteriui..

3. diskusija uzvirusi cia teisinga ir reikalinga
bet jos reziume yra viena - kazkada Narajana buvo pasakiu..
nepacituosiu, nes nezinau kurioje temoje, tad parasysiu kaip prisimenu
TAIGI.. buvo pakomentuota viena foto.. ji buvo su ivairiais trukumais.. kas kaip mokejo taip pakomentavo..
Narajana neislaike ir pasake: kam komentuojat nesamones ir nukreipiat zmogu neteisinga technine linkme?
po siu zodziu iki dabar jauciuosi negalinti komentuoti jokiu techniniu niuansu, todel daznai komentuoju ten kur jauciu emocija.. istorija... jausma.. siluma.. salti.. nora... paslapti... ir daugybe kitu i mane ieinanciu energijos srautu arba mazu srauteliu..

4. o ka tada belieka daryti tiems kas taip pat nesijaucia galintis komentuoti...
juk neturi tiek ziniu, ismanymo, o svarbiausia pajautimo, bet fotografuoti nori, dalyvauti nori.. visko nori...

5. o ka taip pat daryti tiems, kurie turi daug sugebejimu tai daryti?
kas jie mokytojai, kurie uz dyka visus kas diena turi mokinti? cia kalbu tikrai ne apie save jei ka lotuliukas.gif

6. nenorejau veltis i sia diskusija... bet va ir Peppi pasiulymas del forumu nauju ir pan....
na kas is to kad bus kelios skirtingos temos.. kad ir cia sm..
kas mokins tuos maziau zinancius? o ko mokysis viska pasieke? tiesiog dalinsis savo darbais.. arba bandys suzinoti koki jausma atskleidzia viena ar kita foto...
manau pirmoji tema mirs.. o antroji gyvuos...
nors gal kazkas atsisijos.. ir palaikys butent pirmaja tema...

7. tai amzina diskusija.. tai vista ar kiausinis pirmas...

8. issilieti daugumai reikia... tad gerai, kad liejates... netylekit.. sakykit kas blogai.. atraskit tam laiko!
Sillwio, tavo komentarai reikalingi! jie vieni is tu stipriausiuju techniniu...
taip pat ir visu kitu!
ir Andriushka kiek techniniu ziniu cia pridejes.... yra ko mokytis.. tiek naujo, idomaus ir suspausto bei parasyto mums suprantama kalba...
ZverieKLP.. ir tu sakyk kas nepatinka.. kodel bijai issiskirti? galvoji moterys tave atstums? ar prades neigiamai vertinti tavo foto? as tauu ne karta sakiau, kad gali daugiau, nes nori daugiau.. nors neturiu teises sakyti net to..

zodziu.. nenorejau veltis, o isiveliau.. nieko nepalaikysiu... nieko nenepalaikysiu...

ISVADA ir sekantys zingsniai:

1. dvi temos:
- pradedu fotografuoti
- jau manau jog moku fotografuoti

kas kur nori ten ir dalyvauja...

2. blogo nuoroda isryskinti didziausiu sriftu ir ryskiausia spalva pirmame psl...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 13 kovo 2008 - 20:33
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 20:14)
vėlgi dėl komentarų.. tai jei jau renkamės kieno komentarų laukiam tai gal surašom vieną kartą kurių narių , o kurių ne.. tada neverta kažkam bus burnot aušint  unsure.gif

vis prisimeni kažkieno žodžius hihihi.gif

QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 20:18)
tai niekas nepasakys - nebliauk, sayonara, iš tikro tu balta ir pūkuota??

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sorry, durnavoju truputį. bet blioviau iš tikro..smile.gif

nustebinai mane... ryt pašnekėsim mastau.gif
Atsakyti
vvvvv. aš tai manau,kad kitos temos nereikia.. aistros aprims ir viskas kažkaip normalizuosis. vienaip arba kitaip..

bite, AŽ.
Atsakyti
Na, kad sumažint kalbas smile.gif Merginos (Smiltis, Westa, Peppi) ar pamenat meet'o vieta?

user posted image
Atsakyti
gražios spalvos, Žverie, bet aš asmeniškai norėčiau rėmelio - dabar viršutinis sluoksnis susilieja su forumo fonu
Atsakyti
beje.. zveliant ir skaitant is salies pasirode:

1. Andriushka per karstai suregavo i Desiree kritika
(taip Desiree nuomone girdeti yra be galo malonu.. ypac teigiama.. bet manau sulaukus neigiamos irgi galima pasidaryti neblogas isvadas)

jei kalbet apie ta automobilio foto tai as ja sulyginciau su savaja esancia Kudroje "tiesiog apejau ratu"

as joje (savojoje) maciau labai daug... turiu visa istorija... maciau tos leles kancia... bet pasirodo is nuotraukos tai maciau tik as.. ir labai vertinu jog gavu Marijaus komentara, kad truksta kalbancios aplinkos, kuri pasakotu tai ka buvau parasiusi pavadinime.. taip kaip tu parasei istorija po sia foto su automobiliuku...

tad istorija istryniau... liko tik nuotrauka.. kuri tik faktas.. be istorijos.. arba su istorija tiems kas pajaute kazka panasaus isgyveno ir t.t..... pasijaute lele.. palikta lele...

2. parasiau pirmaja zinute ir matau daug bla bla bla... jauciu, kad puse net neskaitys, tad galvoju galima ja trint lauk
Atsakyti
QUOTE(marakeš @ 2008 03 13, 21:48)
gražios spalvos, Žverie, bet aš asmeniškai norėčiau rėmelio - dabar viršutinis sluoksnis susilieja su forumo fonu

Priimu, teisinga pastaba. Va jums ir nauda iš komentarų. man kažkaip neužkliuvo, o dabar matau. Ech kaip gerai svetimos akys. Ačiūsmile.gif
Atsakyti