Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Va pažiūrėkit kas dedas su "daržovėm"- viena fotkė o komentarų per pusdienį ar ne septyni smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu kaip visada, čia priėjo Kindziulis (Sansara) ir viską sudėjo į vietas.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 20:11)
Va pažiūrėkit kas dedas su "daržovėm"- viena fotkė o komentarų per pusdienį ar ne septyni smile.gif thumbup.gif

a tavo yra ten a? smile.gif

vėlgi dėl komentarų.. tai jei jau renkamės kieno komentarų laukiam tai gal surašom vieną kartą kurių narių , o kurių ne.. tada neverta kažkam bus burnot aušint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 21:14)
a tavo yra ten a?  smile.gif

Yra Westa yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 20:15)
Yra Westa yra biggrin.gif

gi matai, ne šiaip sau moters ašaros buvo.. suveikė smile.gif
Atsakyti
tai niekas nepasakys - nebliauk, sayonara, iš tikro tu balta ir pūkuota??

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

sorry, durnavoju truputį. bet blioviau iš tikro..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 21:18)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

JMJ , kaip man pabliaut? lotuliukas.gif
Atsakyti
as kzk neturiu pridurt nieko naujo, ko gero. Daug pasakyta, ir ne pirma karta panasiai. Man pvz netrukdo, kas ka kada komentuoja, o kada ne. As irgi neateinu cia kaip i darba, ir komentuoju pagal nuotaika ir galimybes. Ir i savo nuotrauku komentarus ziuriu kazkaip ramiau - atsiranda su laiku tas tikrumas del ju, nepaisant kitu nuomones irnesakyk.gif Kitiems gal nepatinka pasalines diskusijos temoj (Pvz apie objektyvus, visokie skyrelio savianalizes seansai ar mamiski reikalai), bet man tas suteikia jaukumo. be to, poziuris i skyreli su laiku keiciasi - naujokas, senbuvis esi, fotografavimo faze ar tingejimo ir t.t. As nezinau, ar mano dabartine faze yra aktyvaus mokymosi ir isipareigojimo skyreliui, gal man del to niekas nekliuna, jeigu ko konkretau s noreciau ir negauciau, gal kitaip kalbeciau. as paskutiniu metu daugiau mokausi nebe is komentaru, bet tiesiog fotografuodama ND, nes tai disciplinuoja, matydama, ka kiti rodo. Bet komentaru trukumas man nera kzk kertinis dalykas, banguoja nuolaikos, siek tiek keiciasi zmones, man tai visiskai naturalu. aj, pavargusi ir taiki as sian irnesakyk.gif

Kam konstruktyviu pokyciu norisi - tai siulykit konkreciai, tada kzk paprasciau susikalbet.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 20:18)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nebliauk nebliauk smile.gif
jau nebenoriu net rašyt nieko.. toks jausmas, kad tik dialogu kalbam... unsure.gif .. jaučiuos kaip maištininkė kokia tais .. gal tikrai daugumai viskas gerai unsure.gif
Atsakyti
Nors Bitutė mane nuvarė horoskopų skaityt, bet, jaučiu, einu daržovių namie paieškot bigsmile.gif . Senokai befotkinau pagal užduotį
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 21:21)
nebliauk nebliauk  smile.gif
jau nebenoriu net rašyt nieko.. toks jausmas, kad tik dialogu kalbam...  unsure.gif .. jaučiuos kaip maištininkė kokia tais .. gal tikrai daugumai viskas gerai  unsure.gif

Westa yr pasiūlymas, gal vėl kokį meet'ą padarom?
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 20:24)
Westa yr pasiūlymas, gal vėl kokį meet'ą padarom?

čia, kad patenkinčiau savo poreikį išsikalbėt mastau.gif smile.gif
Atsakyti