Agniuke, aš pirkčiau vėliau 50tuką 1.8 (Jei žinai kam tau jis) už tuos 289 Lt (nesunku tiek susitaupyt)
o dabar žiūrėčiau kokią Sigma 17-70, kuo pakeist kit'ą į geresnį, su didesne skyle ir geriau piešiantį Ca_girl tokį turi, latoya, peppi (atrodo) - aš pavydžiu piešimo joms
QUOTE(Sansara @ 2008 03 13, 17:08)
Agniuke, aš pirkčiau vėliau 50tuką 1.8 (Jei žinai kam tau jis) už tuos 289 Lt (nesunku tiek susitaupyt)
o dabar žiūrėčiau kokią Sigma 17-70, kuo pakeist kit'ą į geresnį, su didesne skyle ir geriau piešiantį Ca_girl tokį turi, latoya, peppi (atrodo) - aš pavydžiu piešimo joms
oki,pasiskaitinesiu apie ji
as vat noriu kokybes geresnes, nes kazkaip kitinis visai netenkina
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 16:12)
as vat noriu kokybes geresnes, nes kazkaip kitinis visai netenkina
oi kaip suprantu. Pati tik grįžusi iš Londono radau dėžutėje lapelį apie 50/uką 1,4. Gail, kad nespėjo prieš išvykstant. Dabar žiūriu į nuotraukas su kitinuku darytas ir verkti norisi. o dar kai bandyiau fotografuoti, prie gana gausuas apšvietimo ir jis man prie aukščiausio ISO sakė per tasu, nenoriu, nefotografuosiu, tai išvis..
Žodžiu, gerų pirkinių
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 17:19)
oi kaip suprantu. Pati tik grįžusi iš Londono radau dėžutėje lapelį apie 50/uką 1,4. Gail, kad nespėjo prieš išvykstant. Dabar žiūriu į nuotraukas su kitinuku darytas ir verkti norisi. o dar kai bandyiau fotografuoti, prie gana gausuas apšvietimo ir jis man prie aukščiausio ISO sakė per tasu, nenoriu, nefotografuosiu, tai išvis..
Žodžiu, gerų pirkinių
Žodžiu, gerų pirkinių
As tai aisku dar nemoku tvarkytis su fotiku, bet namie man per tamsios, lauke per sviesios.. zmoniu foto is vis tragiskos... nu zodz
bet bijau kad tas pats nebutu kai nusipirksiu kita objektyva
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 18:22)
As tai aisku dar nemoku tvarkytis su fotiku, bet namie man per tamsios, lauke per sviesios.. zmoniu foto is vis tragiskos... nu zodz
Agniuke, tas pats gali būti.. reikia pažaisti su nustatymais - pailgint, patrumpint. Kambary tikėtina, kad bus per tamsios su kitinuku, bet va lauke, tai tikrai galima nureguliuoti nustatymus, kad viskas būtų gerai..
laba laba,
nebuvau pas jus kelias dienas, o jūs čia, žiūriu, gan aistringai vėl gyvenat o aš kadangi prisijoginau ir prisimeditavau iki valios šiandien, tai man tik Ommmmm
bet šiaip biškelį nesmagiai jaučiuosi .... sirguliavau paskutiniu metu gerokai, tai visai komentuot nuotraukų nenoriu. prisėst paskaityt dar paskaitau kas pas jus dedasi, bet komentuot visai neina....o ir fotografuoti sunkiau gaunasi. dabar ne tiek pati fotografuoju kiek vyrą mokau. jis vis man tašę neša, tai ir fotografuot vis dažniau jam duodu na nors tokia iš manęs dabar nauda nu gal labai nepyksit ant manęs už nekomentavimą, ką
nebuvau pas jus kelias dienas, o jūs čia, žiūriu, gan aistringai vėl gyvenat o aš kadangi prisijoginau ir prisimeditavau iki valios šiandien, tai man tik Ommmmm
bet šiaip biškelį nesmagiai jaučiuosi .... sirguliavau paskutiniu metu gerokai, tai visai komentuot nuotraukų nenoriu. prisėst paskaityt dar paskaitau kas pas jus dedasi, bet komentuot visai neina....o ir fotografuoti sunkiau gaunasi. dabar ne tiek pati fotografuoju kiek vyrą mokau. jis vis man tašę neša, tai ir fotografuot vis dažniau jam duodu na nors tokia iš manęs dabar nauda nu gal labai nepyksit ant manęs už nekomentavimą, ką
QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 17:04)
bet žmogus nori universalesnio. ko jūs visi kišat tą 50-tuką . jis gi velniškai siauras. po to dejuojant, kad kojų, rankų, pakaušių nėr
imk kokį 18-55 mm
imk kokį 18-55 mm
cyc, aš 50-ukų fanė
be to, jinai pati paklausė apie portretus, gi 50-ukas tam ir skirtas
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 17:22)
ekspozicijos skalę sek kiekvieną kadrą darydama ir atrasi aukso viduriuką..
inc, nepyksta gi niekas aš pati ne visas komentuoju ir ne visas atietyje komentuosiu. kodėl - daug daug kartų diskutuota. NICHOČIU visų komentuot (vienų tiesiog nenoriu, kitų tiesiog neturiu laiko, kitų nespėju, kitas pamirštu pakomentuot ir t.t. - žodž, pasiteisinimų turiu ).. neprivers niekas..
aš pati iki blicų, spec. lempų, skėčių ir t.t., ir pan. dar nepriaugau..
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 17:47)
inc, nepyksta gi niekas aš pati ne visas komentuoju ir ne visas atietyje komentuosiu. kodėl - daug daug kartų diskutuota. NICHOČIU visų komentuot (vienų tiesiog nenoriu, kitų tiesiog neturiu laiko, kitų nespėju, kitas pamirštu pakomentuot ir t.t. - žodž, pasiteisinimų turiu ).. neprivers niekas..
na jei pas visas bus tokie nusistatymai, tokiu atveju nebematau prasmės iš viso čia dėt foto....
prieš tai iš darbo buvau prisijungus, nerodė foto, tai einu peržiūrėt ką įdėjot.. užmačiau labai Sansaros foto
Pasnekejau su pazistamu fotografu,ispeike jis man ta sigma
Jis pasiule du variantus :
http://www.sergita.l...p?productID=339
o jei panasu bet pigesni tai :
http://www.sergita.l...p?productID=189
Bet siaip siule ta pirma.. bet man biski per brangus
Jis pasiule du variantus :
http://www.sergita.l...p?productID=339
o jei panasu bet pigesni tai :
http://www.sergita.l...p?productID=189
Bet siaip siule ta pirma.. bet man biski per brangus
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 17:22)
Labai suprantu del 18-50 50tikrai man liuks. Bet kadangi mano svajone 70-300mm 2,8f arba 4f tai tik ta galiu parekomenduoti, bet nezinau kaip portretams jis tinka, geriau pasakys ji turintieji bet bijau kad tas pats nebutu kai nusipirksiu kita objektyva
As irgi stengiuosiu komentuoti visas foto, bet kartais tiesiog nera jegu, tada jokiu nekomentuoju, siandien irgi nera jegu Dar nekomentuoju tu, kas nekomentuoja nors kartais jei gera foto negaliu susilaikyti nuo komplimento
Sansaros foto labai suzavejo atsimenu kad daug kam kliuvo apacios stoka, tai ir man irgi, bet neatsimenu ar kas parase ar ne, bet man apat. desinysis kampas labai tamsus ir tai man O siaip labai patiko
peržiūrėjau ir aš ..
Sansaros foto favoritė.. puikus bandymas.. man šiuo atveju apačia taip nekliūva, kiek tas netolygus fonas virš galvos.. kiek supratau lyg šešėlis .. o šiaip labai.. išraiška, verčianti interpretuoti, ypač, kai nepažįsti žmogaus ..pavydžiu tokių bandymų..
ms foto smagios, labiausiai ta su lietumi patiko.. gaila, kad žmogeliukas per greit nuskuodė
Agniuke, deja ir aš nekompetetinga objektyvuose.. visgi siūlau pasieškot info internete, būna puslapių su atsiliepimais apie objektyvus, įdėtų nuotraukų...
o aš Klaipėdoj radau, kas rankomis ryškina juosteles, bet visgi noriu ryžtis pati ryškinti..
Sansaros foto favoritė.. puikus bandymas.. man šiuo atveju apačia taip nekliūva, kiek tas netolygus fonas virš galvos.. kiek supratau lyg šešėlis .. o šiaip labai.. išraiška, verčianti interpretuoti, ypač, kai nepažįsti žmogaus ..pavydžiu tokių bandymų..
ms foto smagios, labiausiai ta su lietumi patiko.. gaila, kad žmogeliukas per greit nuskuodė
Agniuke, deja ir aš nekompetetinga objektyvuose.. visgi siūlau pasieškot info internete, būna puslapių su atsiliepimais apie objektyvus, įdėtų nuotraukų...
o aš Klaipėdoj radau, kas rankomis ryškina juosteles, bet visgi noriu ryžtis pati ryškinti..