Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

nusipirk 50mm 1,8 pradziai uz 280 Lt.
o uz tavo nurodyta kaina blicas iseis pats kieciausias - EX 580 II

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 17:48)
canon eos 400d

Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 13, 14:21)
siūlau visiems padaryti išvadas. Elina, o ką šiandien horoskopas sako?
lotuliukas.gif

QUOTE(laputaitė @ 2008 03 13, 14:40)
Aš labiau ne apie ISO, išlaikymą ir sumanymą. O maždaug: centrinė kompozicija. Vienodi objektai sukuria pasikartojimą. Pasikartojimas sukuria judėjimą link ryškiausio objekto. Mažas ryškumo gylis ir apšvietimas išskiria vidurinį objektą. Sulietas fonas sukuria erdvės įspūdį ir t.t. Paskaityk meninės fotografijos klubo pirmą temą wink.gif. Ir ne mįsles siūlau spėlioti, o mokytis. Reiškia ir dirbti smile.gif Jaučiu vėl liksiu nesuprata  biggrin.gif Juk dirbti tingisi... ane  ax.gif
Laputaite, as nekomentuosiu savo darbu, kol kas 4u.gif nemoku nemokedama protingai analizuoti biggrin.gif bet tavo komentarai tikrai naudingi, tik gaila ne visada tu turi galimybes komentuoti. As ne apie savo darbus kalbu smile.gif iki Viktoro temos niekaip negaliu dasliauzti doh.gif nes nemoku mokytis daug ir visko ir iskart biggrin.gif kol kas noriu technine puse ivaldyti, bet jau jauciu kad truksta ziniu apie kompozicija ir mena doh.gif

P.S. as pasakysiu dabar ne itema, bet jau atleiskit 4u.gif Labai dekinga Desiree, Sillwio, Vvvvv, Mindoozui, Sansarai(nors jai tada buvo visai ne iki to) kurie komentavo mano pirmuosius darbus, turejo kantrybes parasyti, kad neidomu, ieskok geresni vaizda, pakartok, nera fokuso. Ir labai gaila kad dabartiniai naujuokai ( ta prasme visai naujokai) neturi tokios galimybes. (beveik). Bet jau ka padarysi. Tiesiog gal pabandom gyventi draugiskai nors tarpusavyje 4u.gif Issaugokim kas liko 4u.gif
Atsakyti
ačiū desiree
kakta nepadeginta, tik perreguliuota su channel mixer bandant užkelt kontrastą... pataisysiu.
o dėl antakių, tai visose šios dienos foto gavausi pikta lotuliukas.gif matyt OUMMM prastai suveikė lotuliukas.gif
Atsakyti
ms, nuotraukos lietuje man labai patinka. Bet šioje šiek tiek per vėlai paspaustas mygtukas mano manymu. Nors vaikinas kabantis ore šauniai pagautas.. Nežinau - sunku apsispręst g.gif Kažko vistik norisi kabinėtis smile.gif

Sansara, įdomiai improvizuoji thumbup.gif Tik teisingai sakai - per didelis svoris kairėje kadro pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 13, 14:52)
kakta nepadeginta, tik perreguliuota su channel mixer bandant užkelt kontrastą... pataisysiu.
o dėl antakių, tai visose šios dienos foto gavausi pikta  lotuliukas.gif matyt OUMMM prastai suveikė  lotuliukas.gif
p.s. aš nenorėjau įžeisti rašydama apie antakius. mąsčiau dar rašyt nerašyt. žodžiu norėjau tik pasakyti, kad tokioje foto norisi švelnumo. Nes kažkodėl susieju su albumo viršeliu. O juos labai faina apžiūrinėti. Būna tokių fotografijų, kad seiles belieka varvinti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 kovo 2008 - 15:57
QUOTE(_ms_ @ 2008 03 13, 16:25)
sveiki,

praeita savaitė.. kai stipriai lijo smile.gif

user posted image8

ms, tas žmogus nuotraukoje - įdomiausias, bet jis toks beveik nepastebimas, pasimeta nuotraukoje.
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 03 13, 15:50)
nusipirk 50mm 1,8 pradziai uz 280 Lt.
o uz tavo nurodyta kaina blicas iseis pats kieciausias - EX 580 II

g.gif matai, pirkciau pati, tai imciau pradziai ta 50mm, bet cia netiketai tevas pasiule man nupirkti, tad liepe issirinkt gera,kad nereiktu kaitalioti.....
tai db nzn koki objektyva rinktis...
Atsakyti
piktoji rožių pardavėja Kaziuko mugėje biggrin.gif

user posted image

piktoji skrybėlių pardavėja Kaziuko mugėje biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 15:56)
Nes kažkodėl susieju su albumo viršeliu. O juos labai faina apžiūrinėti. Būna tokių fotografijų, kad seiles belieka varvinti..

Aha, aš irgi dažnai pavarvinu seilę dėl to paties biggrin.gif
Atsakyti
as cia truputi pakalbesiu biggrin.gif

jau senokai skaitau jusu tema, kadanors (GAL) tikiuosi prisijungti prie jusu... bet, tarkim, padarote jus sita tema tokiems visai zaliems, o patys iskeliaujat i elitine tema ir tada cia...hmm... pasidarys tema kaip "fotografuojam toliau", kur visi deda belekokias foto, darytas su belekuo, ir nebus tada patyrusiu, nebus patarianciu ka darai techniniuose dalykuose ne taip, bus tiki "grazu, faina" ir t.t... na mano manymu visiskai beverciai komentarai smile.gif taip kad nesugalvokit buti tokie mandri ir nedinkit is cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 15:56)
p.s. aš nenorėjau įžeisti rašydama apie antakius. mąsčiau dar rašyt nerašyt. žodžiu norėjau tik pasakyti, kad tokioje foto norisi švelnumo. Nes kažkodėl susieju su albumo viršeliu. O juos labai faina apžiūrinėti. Būna tokių fotografijų, kad seiles belieka varvinti..

oj, aš nei kiek dėl to nesupykau,o juolab neįsižeidžiau. pati tai pastebiu savo nuotraukose, matyt darausi pikta gyvenime, kaip tos pardavėjos iš ms foto blush2.gif suraukti antakiai tampa mano kaip ir bruožu, o nuotraukose pačiai tai kliūna 95 foto iš 100. šioje foto jie mažiausiai kliuvo, ale nuklonavau dabar ir akurat pašvelnėjo foto rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 03 13, 15:42)
kol jūs čia pykstatės (aš būtent pasinaudojau sayonaros pasiūlymu OUUUUUUM) aš fotografavau.
šita foto geriausia, kas gavosi  g.gif nesusidorojau su triukšmu (net prie ISO 800 taip apsitriukšmauju visada, kad net pikta), todėl dariau jb. šiaip bandau žaisti apšvietimu dabar. man tai įdomu šiame etape labai labai...
o dėl kompozicijos, irgi kliūna. būčiau gitara pakreipus kad ir vos vos dešinėn, tada manau būtų pusiausvyra...
dėl šarpo vėl galėjau suklyst, nuotrauka tikrai ryški.

user posted image

man kadravimas kliūna. tiksliai nepakomentuosiu, kaip norėčiau matyti, tik erdvės labiau norisi..
šviesos žaismai man gražūs..
ir nekliūna antakiai..smile.gif

QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 15:57)
matai, pirkciau pati, tai imciau pradziai ta 50mm, bet cia netiketai tevas pasiule man nupirkti, tad liepe issirinkt gera,kad nereiktu kaitalioti.....

tada imk 50 mm 1,4 ir dar liks pinigų..smile.gif

QUOTE(_ms_ @ 2008 03 13, 15:57)
piktoji rožių pardavėja Kaziuko mugėje biggrin.gif
piktoji skrybėlių pardavėja Kaziuko mugėje biggrin.gif

šitaip žmogui ant galvos užlipai, kitai vos ne po sijonu palindai, tai ir pyksta..biggrin.gif
nuotaikingos biggrin.gif

QUOTE(GūGa @ 2008 03 13, 16:00)
as cia truputi pakalbesiu  biggrin.gif

jau senokai skaitau jusu tema, kadanors (GAL) tikiuosi prisijungti prie jusu... bet, tarkim, padarote jus sita tema tokiems visai zaliems, o patys iskeliaujat i elitine tema ir tada cia...hmm... pasidarys tema kaip "fotografuojam toliau", kur visi deda belekokias foto, darytas su belekuo, ir nebus tada patyrusiu, nebus patarianciu ka darai techniniuose dalykuose ne taip, bus tiki "grazu, faina" ir t.t... na mano manymu visiskai beverciai komentarai  smile.gif taip kad nesugalvokit buti tokie mandri ir nedinkit is cia  blush2.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 13 kovo 2008 - 16:07