QUOTE(Sansara @ 2008 03 13, 15:42)
kol jūs čia pykstatės (aš būtent pasinaudojau sayonaros pasiūlymu OUUUUUUM) aš fotografavau.
šita foto geriausia, kas gavosi
nesusidorojau su triukšmu (net prie ISO 800 taip apsitriukšmauju visada, kad net pikta), todėl dariau jb. šiaip bandau žaisti apšvietimu dabar. man tai įdomu šiame etape labai labai...
o dėl kompozicijos, irgi kliūna. būčiau gitara pakreipus kad ir vos vos dešinėn, tada manau būtų pusiausvyra...
dėl šarpo vėl galėjau suklyst, nuotrauka tikrai ryški.
man kadravimas kliūna. tiksliai nepakomentuosiu, kaip norėčiau matyti, tik erdvės labiau norisi..
šviesos žaismai man gražūs..
ir nekliūna antakiai..
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 15:57)
matai, pirkciau pati, tai imciau pradziai ta 50mm, bet cia netiketai tevas pasiule man nupirkti, tad liepe issirinkt gera,kad nereiktu kaitalioti.....
tada imk 50 mm 1,4 ir dar liks pinigų..
QUOTE(_ms_ @ 2008 03 13, 15:57)
piktoji rožių pardavėja Kaziuko mugėje
piktoji skrybėlių pardavėja Kaziuko mugėje
šitaip žmogui ant galvos užlipai, kitai vos ne po sijonu palindai, tai ir pyksta..
nuotaikingos
QUOTE(GūGa @ 2008 03 13, 16:00)
as cia truputi pakalbesiu
jau senokai skaitau jusu tema, kadanors (GAL) tikiuosi prisijungti prie jusu... bet, tarkim, padarote jus sita tema tokiems visai zaliems, o patys iskeliaujat i elitine tema ir tada cia...hmm... pasidarys tema kaip "fotografuojam toliau", kur visi deda belekokias foto, darytas su belekuo, ir nebus tada patyrusiu, nebus patarianciu ka darai techniniuose dalykuose ne taip, bus tiki "grazu, faina" ir t.t... na mano manymu visiskai beverciai komentarai
taip kad nesugalvokit buti tokie mandri ir nedinkit is cia