Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 15:21)
O gėlę pajausti vaizdo ieškiklyje tai man labai sunkus darbas pasirodė. Iš tiesų tąkart ir skubėjau juostą pabaigti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveiki,

praeita savaitė.. kai stipriai lijo smile.gif

user posted image8

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 15:55)

taip, aš rimtai.

Bitut, kas atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 13, 15:42)
Geriau parodysiu jums savo Ariuką. Kad labai nepykstumėt, smarkiai sumažinau. Serija "Kaip Aris nekenčia Baby born megztuko"

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:

blink.gif  Tu čia rimtai? unsure.gif
Aš apie horoskopus- juokais, manau, ir Andriuska- bajeravo unsure.gif

jeigu ne viena nuotraukyte galvocia kasžd suniukas be akiciu http/www.supermama.lt/forumas/style_emoticons/default/unsure.gif
Atsakyti
Sveiki...
As fotografuoju fotografuoju ir nieko gero nematau visai...
Jei priartinu kokybe prasta, nakti fotografavimas net su statyvu normaliai nesigauna...
Nezinau.. bandau.. kai ka turesiu parodyt,tai parodysiu, net ND nespejau sudalyvauti, nes grizau is Vilniaus 19:30, o slaptazodzio kadangi neturiu tai bbuciau nebespejus ideti biggrin.gif

Dar norejau paklausti, koki pasiulytumet objektyva mazdaug uz 2000 lt +- 500 lt.
Noriu daugiau portretinio, nes jei priartinu zmogu, tai man uz jo fonas nebuna susiliejes normaliai,o noretusi kad daugiau susilietu ir kokybe geresne butu...

Ir dar del blykstes.. ten tarp ju labai dideli skirtumai? reiketu kazkokios uz 1000-1500..

Jei galite patarkite... aciu 4u.gif
Atsakyti
MS, sunkoka tavo įkeltą darbą komentuoti. Jei nebūtum parašęs, kad stipriai lijo, nebūčiau taip pamaniusi. Norisi kiek arčiau to lekiančio vaikinuko, kažkaip atitraukti, atriboti nuo to pastato priešais jį.

Senokai buvai, kaip tavo technika. Susipirkot naują? O gal paaiškėjo kas apie vagystę.

Agniuke
, mažai išmanau apie techniką, ki ko reikia vyro klausiu. Tikiuosi kas nors atsakys į tavo klausimą. O jei ką vakare paklausiu savojo ir brūkštelsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 13 kovo 2008 - 15:41
QUOTE(Agniuke* @ 2008 03 13, 16:32)
Sveiki...
As fotografuoju fotografuoju ir nieko gero nematau visai...
Jei priartinu kokybe prasta, nakti fotografavimas net su statyvu normaliai nesigauna...
Nezinau.. bandau.. kai ka turesiu parodyt,tai parodysiu, net ND nespejau sudalyvauti, nes grizau is Vilniaus 19:30, o slaptazodzio kadangi neturiu tai bbuciau nebespejus ideti  biggrin.gif

Dar norejau paklausti, koki pasiulytumet objektyva mazdaug uz 2000 lt +- 500 lt.
Noriu daugiau portretinio, nes jei priartinu zmogu, tai man uz jo fonas nebuna susiliejes normaliai,o noretusi kad daugiau susilietu ir kokybe geresne butu...

Ir dar del blykstes.. ten tarp ju labai dideli skirtumai? reiketu kazkokios uz 1000-1500..

Jei galite patarkite... aciu  4u.gif

O koki fotika turi? primink
Atsakyti
kol jūs čia pykstatės (aš būtent pasinaudojau sayonaros pasiūlymu OUUUUUUM) aš fotografavau.
šita foto geriausia, kas gavosi g.gif nesusidorojau su triukšmu (net prie ISO 800 taip apsitriukšmauju visada, kad net pikta), todėl dariau jb. šiaip bandau žaisti apšvietimu dabar. man tai įdomu šiame etape labai labai...
o dėl kompozicijos, irgi kliūna. būčiau gitara pakreipus kad ir vos vos dešinėn, tada manau būtų pusiausvyra...
dėl šarpo vėl galėjau suklyst, nuotrauka tikrai ryški.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2008 03 13, 15:25)
sveiki,

praeita savaitė.. kai stipriai lijo smile.gif

user posted image8

man norėtųsi, kad būtum labiau pritūpęs..wink.gif
o šiaip aš mėgstu tokias foto su judesiu, nesuvaidintas ir neplanuotas. rodyk daugiau, ką? wink.gif
Atsakyti
Labas, Ruta,

jau seniai susipirkau ta technika per nauja ir dar daugiau smile.gif
O apie vagyste nieko nepaaiskejo.. nuvaziavo kaip traukinys man tas ivykis uzmarstin (skubame skubame, laime mes tikime, supasi supasi, zydras traukinys) smile.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 17:38)
MS, sunkoka tavo įkeltą darbą komentuoti. Jei nebūtum parašęs, kad stipriai lijo, nebūčiau taip pamaniusi. Norisi kiek arčiau to lekiančio vaikinuko, kažkaip atitraukti, atriboti nuo to pastato priešais jį.

Senokai buvai, kaip tavo technika. Susipirkot naują? O gal paaiškėjo kas apie vagystę.

Sayonara - aha.. sutinku su tavim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 13 kovo 2008 - 15:48
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 03 13, 15:40)
O koki fotika turi? primink

canon eos 400d
Atsakyti
MS Atsiprašau, kad aš taip užklausiau.
Nepabėk ilgam smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 03 13, 14:42)
kol jūs čia pykstatės (aš būtent pasinaudojau sayonaros pasiūlymu OUUUUUUM) aš fotografavau.
šita foto geriausia, kas gavosi  g.gif nesusidorojau su triukšmu (net prie ISO 800 taip apsitriukšmauju visada, kad net pikta), todėl dariau jb. šiaip bandau žaisti apšvietimu dabar. man tai įdomu šiame etape labai labai...
o dėl kompozicijos, irgi kliūna. būčiau gitara pakreipus kad ir vos vos dešinėn, tada manau būtų pusiausvyra...
dėl šarpo vėl galėjau suklyst, nuotrauka tikrai ryški.

man norisi daugiau erdvės apačioje, kad ranka būtų labiau nuo krašto atskirta. Kairėje viršuje linija, ten gal kampas, kabinėjimasis tikriausiai čia, bet man asm nelabai kaip žiūrisi. Šioje būtent foto noris lygaus fono be patamsėjimų.
Gražus kūno pasvirimas, atsirėmimas į gitarą. Akys, veikiau antakiai, kažkiek klaidina. Atrodo lig supykusi būtum. Tokiam portretui norisi švelnesnės veido išraiškos. Ir kakta padeginta.
Atsakyti