Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 15:26)
jei toliau čia tokios nuotraukos bus, tai tikrai bus galima sujungt abi temas į vieną.   
prie ko čia lyčių karas?

blush2.gif žadėjau įkelti keletą jorkio nuotraukyčių smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 14:26)
Ačiū, turėsiu momenyje biggrin.gif  4u.gif 

aš rimtai. blogiausiu atveju, turiu giminių Kaune, kurie gyvena Vilniuje. t.y. Gyvena Vilnuije, bet dažnai būna Kaune. Kai reikės, susšvipi prieš kokias tris dienas, aš nuperku, įduodu, pasiimi Kaune. no problemo, amigo smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 03 13, 14:28)
biggrin.gif  Juokingiausia, kad dar dvejose temose, kuriose aš sėdžiu, vyksta labai panašaus pobūdžio debatai g.gif  biggrin.gif . Na, man horoskopas liepia nelįst į viešumą, tai ir tupiu tyliai po šluota rolleyes.gif . Nors pritariu vienai pusei ax.gif  blush2.gif

jau viskas, iškišai skiauterę, grait sakyk, kam pritari biggrin.gif

atsargiai, rikošetas..! biggrin.gif

tylu myškia.. cyktai kul'kos fit fit pro akys. viena kul'ka įstryga plaukos, kyta kul'ka - pra šalį..
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 03 13, 14:35)
blush2.gif  žadėjau įkelti keletą jorkio nuotraukyčių smile.gif  blush2.gif

tai jau geriau tupėk po šluota su savo jorkiu... klausyk horoskopo.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 13, 15:21)
tai čia žiūrint ką tu turi omenyje apie pasakymą. jei "f4 iso 1000 išlaikymas 1/15 be štatyvo" na tai aišku, kad atsiras pirmas, kas pasakys: "reikėjo šatyvo, iso 100 f16" na o kas nors susimilęs paaiškins:"iso mažesnis, kad triukšmų nebūtų, f didesnis, kad ryškiau būtų, štatyvas, kad tresučkos nebūtų".... tada tu teisi. na o jei kaip ND su švisa taurėje? jei būtų iš karto parašęs autorius kaip padarė - kas įdomaus?

bet aš nepretenduoju į gurų ir nereikalauju, kad būtų priimta mano nuomonė. sakau, kad jei dalyvausiu (greičiausiai dalyvausiu), tai parametrus parašysiu (nors jie ir iš exif matosi, jei skaitmeniniu daryta). bet kaip ir kas - tai jau paliksiu spėti žiūrovui. jei bus įdomu - gale parašysiu. na o jei neįdomu, tai jeigu ką, aš irgi neturiu laiko švaistymui cool.gif
Papildyta:
ot čia tai irgi tėviškai pasakyta bigsmile.gif

Aš labiau ne apie ISO, išlaikymą ir sumanymą. O maždaug: centrinė kompozicija. Vienodi objektai sukuria pasikartojimą. Pasikartojimas sukuria judėjimą link ryškiausio objekto. Mažas ryškumo gylis ir apšvietimas išskiria vidurinį objektą. Sulietas fonas sukuria erdvės įspūdį ir t.t. Paskaityk meninės fotografijos klubo pirmą temą wink.gif. Ir ne mįsles siūlau spėlioti, o mokytis. Reiškia ir dirbti smile.gif Jaučiu vėl liksiu nesuprata biggrin.gif Juk dirbti tingisi... ane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 15:36)

Geriau parodysiu jums savo Ariuką. Kad labai nepykstumėt, smarkiai sumažinau. Serija "Kaip Aris nekenčia Baby born megztuko"

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 15:38)
tai jau geriau tupėk po šluota su savo jorkiu... klausyk horoskopo.

blink.gif Tu čia rimtai? unsure.gif
Aš apie horoskopus- juokais, manau, ir Andriuska- bajeravo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 13, 14:40)
Aš labiau ne apie ISO, išlaikymą ir sumanymą. O maždaug: centrinė kompozicija. Vienodi objektai sukuria pasikartojimą. Pasikartojimas sukuria judėjimą link ryškiausio objekto. Mažas ryškumo gylis ir apšvietimas išskiria vidurinį objektą. Sulietas fonas sukuria erdvės įspūdį ir t.t. Paskaityk meninės fotografijos klubo pirmą temą wink.gif. Ir ne mįsles siūlau spėlioti, o mokytis. Reiškia ir dirbti smile.gif Jaučiu vėl liksiu nesuprata  biggrin.gif Juk dirbti tingisi... ane  ax.gif

kad kartais tingisi, bent jau man, neneigsiu.. blush2.gif
bet kad liksi nesuprasta - nesutinku. labai gerbiu žmones, kurie skiria laiko nuotraukoms, jas išanalizuoja ir atiduoda savo žinias ir suvokimą tam, kad kiti mokytųsi.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 14:36)
aš rimtai. blogiausiu atveju, turiu giminių Kaune, kurie gyvena Vilniuje. t.y. Gyvena Vilnuije, bet dažnai būna Kaune. Kai reikės, susšvipi prieš kokias tris dienas, aš nuperku, įduodu, pasiimi Kaune. no problemo, amigo smile.gif

tylu myškia.. cyktai kul'kos fit fit pro akys. viena kul'ka įstryga plaukos, kyta kul'ka - pra šalį..

Aš irgi rimtai - ačiū 4u.gif Dar Kaune pasidairysiu. O jau kai bus baisus reikalas - kreipsiuosi. Aš labai iš lėto einu link juostos smile.gif

tylu myškia.. - lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 15:26)
prašom turim labai puikų pavyzdį antelės. gali pakomentuot? jei toliau čia tokios nuotraukos bus, tai tikrai bus galima sujungt abi temas į vieną.   
prie ko čia lyčių karas? kalba eina fotografiją, o ne apie kažkokį lyčių karą.

pakomentavau. iš karto, kai pamačiau. iškėliau idėja, kaip spręsti problemą. blogas matyt nepopuliarus arba sunkiai pasiekiamas. arba temos ten neaktualios ir sunkiai virškinamos. galimas lengvesnis būdas. pasakyti "pšol von, balast, čia tavo šedeurų niekam nereikia". taip. kalba apie fotografija. beliko sukonkretinti - elitinę? kas ten pasakė, kad revoliucija, kai viršus nebegali, o apačia nebenori? oi, kažkokį svarbu žodį matyt pamiršau, nes atvejis panašesnis į impotenciją g.gif bet ką aš čia. abu atvejai situacijai savaip tinka....
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 14:44)
Aš irgi rimtai - ačiū 4u.gif  Dar Kaune pasidairysiu. O jau kai bus baisus reikalas - kreipsiuosi. Aš labai iš lėto einu link juostos smile.gif

tylu myškia..  -  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

juosta yra gerumas.. man - atradimas visiškas.. nors daugeliu atvejų sumalu (pypt), bet prisipažįstu, kad niežti pastoviai ne skaitmeną, o juostą naudoti.. ax.gif galima vaditni tai mada ar dar kuo nors. yra kaip yra..smile.gif

gera dainelė, ania? biggrin.gif o melodija kokia..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2008 03 13, 14:47)
pakomentavau. iš karto, kai pamačiau. iškėliau idėja, kaip spręsti problemą. blogas matyt nepopuliarus arba sunkiai pasiekiamas. arba temos ten neaktualios ir sunkiai virškinamos. galimas lengvesnis būdas. pasakyti "pšol von, balast, čia tavo šedeurų niekam nereikia". taip. kalba apie fotografija. beliko sukonkretinti - elitinę? kas ten pasakė, kad revoliucija, kai viršus nebegali, o apačia nebenori? oi, kažkokį svarbu žodį matyt pamiršau, nes atvejis panašesnis į impotenciją g.gif  bet ką aš čia. abu atvejai situacijai savaip tinka....

kas turi tiek laiko tokiems komentarams? ax.gif gal pasidaryt kokį šabloną ir tą patį visiems sudėt?
matau tik vieną - reikia kurti naują temą pažengusiems. o čia palikt kaip pradinukų. tada būtų aiškiau visiems. ir tokių konfliktų gal daugiau nekiltų.... nežinau...
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2008 03 13, 14:42)

Aš apie horoskopus- juokais, manau, ir Andriuska- bajeravo unsure.gif

taip, aš rimtai.
Atsakyti
aš tai tyliai tylia įsiterpsiu.
laikiausi idėjos komentuoti visas foto. Vyras juokiasi kai dūsauti pradedu. nes rankos svyra kai vėl nuo pradžių tą patį rašyti reikia. O kai kas žiūriu pakomentuoja vieną foto į mėnesį o ant kitų bando akmenukais mėtytis. Už negerbimą naujokų, ir t.t. Pabdykit prisidėti prie temos palaikymo ir jūs, komentuokit ir jūs visas foto. Jei laiko trūksta, tai bent jau gerbkit tuos, kurie laiko atranda.
O dar sakot mytai, paskui liaupsės. O jūs atsiverskit praeitą temą. Saldu skaityt buvo. Pažengusieji nelabai komentavo, todėl visos nuotraukos labai liuks buvo.
Todėl siūlyčiau nesipešti, bet susėsti prie bendro stalo ir pamąstyti ko mes patys norim, tiek iš savęs fotografijoje, tiek iš šios temos, bei kaip toliau pakaikyti jos gyvavimą, arba eiti kurti naujos temos, kur galėtų kažkas, o tarkim ir aš, padiskutuoti ne tik apie foto pradžiamokslį, bet ir apie kitus ieškojimus, apie žymių fotografų darbus, apie fotografijos stilius... Žodžiu.. taikiai aš čia. Tikiuosi bent kas supras.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 15:42)
kad kartais tingisi, bent jau man, neneigsiu.. blush2.gif
bet kad liksi nesuprasta - nesutinku. labai gerbiu žmones, kurie skiria laiko nuotraukoms, jas išanalizuoja ir atiduoda savo žinias ir suvokimą tam, kad kiti mokytųsi.. 4u.gif

Tai sutinki su idėja dėl techninės nd? Kad autorius nufotografuoja, ir išanalizuoja smile.gif ?

Ir kad sayonara privalo dalyvauti biggrin.gif
Atsakyti