QUOTE(bite maja @ 2008 03 13, 12:00)
jei sakom, tai sakom iki galo. ką nori tuom pasakyt? kad su savo kritika išvaikėm juos?
į tavo klausimą iš dalies atsako citata žemiau ir diskusija, buvusi prieš porą temų, kai buvo "pakviesti" prisijungti visi slapukai. paskutiniu metu jei neįsidėmėčiau nikų, tai kažin ar atskirčiau pagal turinį temas "mokomės fotografuoti" ir "fotografuojame toliau"... tik ši šaka - elitinė.
QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 12:03)
aš neturiu laiko švaistymams, kad skaityčiau komentarus po manęs visiškai nedominančia foto.
vat, vat....na ir dėl foto ant sienų. iš kūdros vertų nebuvo?
QUOTE(sayonara @ 2008 03 13, 12:04)
nesikarščiuoju. aš kai karsčiuojuosi - bjauriai keikiuosi. sako, statybininkai iš pavydo nuo pastolių nuvirstų... padariau klaidą - įdėjau snapšotą, kuris pasirodė man juokinga dažnutės iliustracija. neįvertinau forumo sudėties. prie damų taip najuokaujama. nuoširdžiai atsiprašau. ultrafeminisčių atsiprašau už atsiprašymą. sugaišintų - už gaišatį. taupančių - už trafiko ir elektros naudojimą. esu kaltas.esu kaltas. esu maximaliai kaltas. tu š.... dabar tai jau pradėjau karščiuotis. įžeidžiau religinguosius. gerai, kad ne musulmonus. tie krauju (mano) nuplautu įžeidimą... žmonės, kaip gi atsiprašyti vienų, kad neįžesti kitų? ką daryyyyyt?.... romai - nepykit....
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 12:23)
Laba
Klausimas tiems, kurie čia deda juostinius kadrus. Ar juos apdorojate su PS?
Pasigedau kontrasto nuotraukose Tačiau ore lyg ir tvyrojo lengvas smogelis Įtariu ir skenavimo prastumą. Ką patartumėt?
Klausimas tiems, kurie čia deda juostinius kadrus. Ar juos apdorojate su PS?
Pasigedau kontrasto nuotraukose Tačiau ore lyg ir tvyrojo lengvas smogelis Įtariu ir skenavimo prastumą. Ką patartumėt?
1. Taip.
2. Pasigedai - pakelk. pirmoje man kaip ir užtenka. tik šešėliuose kiek pravalas. bet ir siužetas kontrastingas. saulėti lopai susimaišė su šešėliais. kažkas turi būti aukojamas. kitą vertus juostos dinaminis diapazonas turėjo susitvarkyti. tai kad čia matomai skanerio galimybių pritrūko. dėl matomo ūko - o UV filtrą naudoji? skaitmenai tai jis kaip mirusiam drobulė, tik nuo subraižymo saugo. o juostai - tai veikia. ne veltui sugalvotas. šarpink ne po to, o skaneryje nustatyk USM pagal skonį.
QUOTE(Puriena6 @ 2008 03 13, 12:42)
Kur Portra pirkai?
geriausia - Vilniuje už stoties. kodako didmeninei parduotuvei. pygiau niekur nerasi.
QUOTE(Sansara @ 2008 03 13, 13:48)
Sea_ parašė sms. Nauja tema: "DARŽOVĖS"
patinka modeliai, kuriuos po to gali suvalgyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 03 13, 14:21)
Turiu idėją dėl techninių nd įgyvendinimo
Reikia stengtis techniškai tvarkingai fotografuoti pagal nurodytą temą. Pirmoje žinutėje autorius papasakoja kaip jis savo nuotraukoje įgyvendino kompozicijos principus, kaip ir kodėl pritaikė apšvietimą. Ir visus likusius techninius dalykus. O žiūrovai vėliau papildo Ką manot?
Reikia stengtis techniškai tvarkingai fotografuoti pagal nurodytą temą. Pirmoje žinutėje autorius papasakoja kaip jis savo nuotraukoje įgyvendino kompozicijos principus, kaip ir kodėl pritaikė apšvietimą. Ir visus likusius techninius dalykus. O žiūrovai vėliau papildo Ką manot?
neblogai. tik gal atvirkščiai? nes ką pildyti žiūrovams po to, kai autorius viską pasako? nėr intrigos