QUOTE(laputaitė @ 2008 03 13, 10:23)
Man rodos klikos erzina tol, kol pats joms nepriklausai
Bet aš laikausi nuomonės kad tikrai geras darbas bus įvertintas, nesvarbu kad neturi "užtarėjų".
Todėl užsispyriau kad išmoksiu. O mokytis čia(sm) man patinka, nes lygis aukštas, mamytės draugiškos Gal mokausi per tyliai Bet kūrybinėj srity štilis, bandžiau mokytis komentuodama kitų darbus, bet niekas nesivėlė į diskusijas ir manęs netaisė, tai nusprendžiau kad man kaip neekspertei taip labai lengva nusigrybauti į lankas. Bet noriu padėkoti dar kartą jums, kad po truputį atveriate akis naujokams . Mano matymas labai pasikeite per pastaruosius porą mėnesių ir keičiasi iki šiol Gal į gerą
Bet aš laikausi nuomonės kad tikrai geras darbas bus įvertintas, nesvarbu kad neturi "užtarėjų".
Todėl užsispyriau kad išmoksiu. O mokytis čia(sm) man patinka, nes lygis aukštas, mamytės draugiškos Gal mokausi per tyliai Bet kūrybinėj srity štilis, bandžiau mokytis komentuodama kitų darbus, bet niekas nesivėlė į diskusijas ir manęs netaisė, tai nusprendžiau kad man kaip neekspertei taip labai lengva nusigrybauti į lankas. Bet noriu padėkoti dar kartą jums, kad po truputį atveriate akis naujokams . Mano matymas labai pasikeite per pastaruosius porą mėnesių ir keičiasi iki šiol Gal į gerą
aš irgi linkusi sakyti, kad toj pačioj Kūdroj, geros nuotraukos visada iškils. Net jei pradedant nuo palkės. Pamenu savo patį geriausią ka-kada darytą darbą į pelkę buvau įdėjusi. Iškilo į kūdrą po daugiau nei šešių valandų, bet paskui tapo dienos geriausia.
O tavo komentarai man patiko, nuoširdžiai sakau. Iš techninės pusės labai gerai išanalizuoji fotografiją. Aš to pasimokyti norėčiau.
QUOTE(westa @ 2008 03 13, 10:32)
mano nuomonė apie ND.. pati pasistengti labiau galėjau ( nors ieškojau ir tikrai daug medžių prifotografavau) ir kiti galbūt labiau galėjo.. o gal ir negalėjo.. tiesiog šituose ND nesimėgavau vertindama, kaip ankstesniuose.. galit apmėtyt pagaliais... gal dėl temos , gal todėl , kad ji ,,techninė" .. nes neleidom sau daug interpretuot. bet šie ND nesukėlė tokio džiaugsmo, kaip ankstesni..
tas pats ir man.