QUOTE(Desiree @ 2008 03 13, 11:14)
Ką gi, manau negerbsi manęs.
supratau, kad patingėjai paskaityti virš 100 komentarų po nuotrauka...ten išsivystė nebloga diskusija apie forumus, ką jie vienyja ir kas juose renkasi, kaip vertinami darbai, apie klikas ir pan. tikrai įdomios mintys....
pasakysiu ir aš piktai, bet pagrįstai. per paskutinias kelias savaites čia liko mažiau, kaip 10 žmonių...ai, tiek to. nesakysiu.
p.s. namuose ant sienos nekaba nei vienos nuotraukos. kiek jų kabo pas tave darytų ne tavo pačios (ar vyro)? ir kiek manai iš jų (tavo darytų) aš norėčiau pasikabinti pas save ant sienos? o dabar tyliai pamąstykime apie emocinį ryšį su nuotrauka.
p.p.s. ant sienu kabo ir žymių žmonių portretai, kurie menine prasme nėra nieko verti. kaip ir reklaminiai skydai. man tai nėra absoliutus vertės matas. man patinka mano šeimos albumas. man smagu matyti mano darytas draugų nuotraukas, priklijuotas magnetuku prie šaldytuvo. būtent - man smagu. smagu skaityti, kažką bandyti daryti.
p.p.p.s. manau, kad visi mes kažkam genijai. didesniam ar mažesniam žmonių ratui. uždaresniam ar atviram. svarbu laiku tai pajausti.