Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(norali @ 2008 03 13, 15:46)
pasirodysiu ir as savo amziaus projekta- suknyte is Maxi siulu  darbo eigoje 4u.gif jau nuneriau nugara ir puse priekio 4u.gif  suknyte bus vasarine 4u.gif nezinau tik kokias rankovytes daryt g.gif

Jazau jazau kokis grožisuser posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
norali, nu tavo "amziaus projektas" tai bus nerealus, cia jau garantuotai wub.gif siuliukai plonyciai, tai darbelio ohoho.... bet kaip grazu wub.gif O pagal koki modeli neri? 4u.gif
Atsakyti
[quote=Lusasita,2008 03 14, 10:12]
[būtų reikalų tokį daiktukėlį nunerti:) Nu bet Lusasitai tai 1.2.3 ir basta]
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 03 14, 12:34)
norali, nu tavo "amziaus projektas" tai bus nerealus, cia jau garantuotai wub.gif  siuliukai plonyciai, tai darbelio ohoho.... bet kaip grazu wub.gif  O pagal koki modeli neri? 4u.gif

dar karciuka aciu visoms merginoms 4u.gif niu tie pagyrimai kaip koks dopingas wub.gif dar labiau norisi nert blush2.gif
Eya o projekto modeliuko kazkur jau buvau idejus 4u.gif galiu dar pakartoti 4u.gif schemuciu jokiu neturiu tiesiog issididinus isdsistudijavau, prisipiesiau ir neriu wub.gif

o modeliukas yra cia http://www.supermama...?...6560&st=444
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 14, 13:30)

Nu tu saunuole.. Man jau dabar graziau nei originalas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 03 12, 12:33)
Labukas visom naujuos namuos!!!
Stai mano rudosios suknios pradzia
user posted image

Mate, norejau taves paklausti... Ar sukneles virsutine dali neri is dvieju atskiru daliu ar tik nuo pazastu isemimo dali dalini ir neri pirmyn atgal? Ot sudetingai paklausiau..., ane? hihihi.gif , bet gal suprasi... ax.gif
Atsakyti
Nerealiai puošni juoda suknelė vasarai.Gal būtu galima sužinoti mezgimo schemą. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 14, 09:12)

nu tikrai nezinociau net nuo kurio galo pradet blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
iš serijos bele kaip bele kokia kryptim. pabandykit savaip dar gražiau gaunasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 03 14, 15:29)
iš serijos bele kaip bele kokia kryptim. pabandykit savaip dar gražiau gaunasi.  4u.gif

nu nesu nerimo virtuoze blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti