Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(koti @ 2008 03 13, 13:13)
Siuliukai "Perlas", 400 gr smile.gif
Aš pagal shemą nemoku megzti g.gif Pasididinu norima paveikslėlį ir isišifruoju raštą,jai kas neaišku ar nesimato prikuriu pati (dažniausiai prikuriu biggrin.gif )

O perla kokiais išfasavimais buna, kiek metrų,gramų, kokia kaina vieno kamuoliuko????
Atsakyti
100% medvilne,po 50 gr.,o kainos neatsimenu blush2.gif ,bet spalvu galima rasti tikrai labai graziu smile.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir as savo amziaus projekta- suknyte is Maxi siulu darbo eigoje 4u.gif jau nuneriau nugara ir puse priekio 4u.gif suknyte bus vasarine 4u.gif nezinau tik kokias rankovytes daryt g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 13, 16:46)
pasirodysiu ir as savo amziaus projekta- suknyte is Maxi siulu  darbo eigoje 4u.gif jau nuneriau nugara ir puse priekio 4u.gif  suknyte bus vasarine 4u.gif nezinau tik kokias rankovytes daryt g.gif

user posted image
user posted image

o jeiiiii norali na ir tempai, tik ka svajonese buvo , o va jau nugara...puse priekio...... blush2.gif o jau grazumas dailumas!! wub.gif ar labai sunkiai neriasi?
Papildyta:
QUOTE(Faraa @ 2008 03 13, 12:37)
Sveika. Nepaprastai graži suknytė... wub.gif  wub.gif  wub.gif  Norėčiau ir aš pabandyt tokią nusinerti, kiek matau raštas nėra sunkus, bet be schemos nerti nemoku... blush2.gif  Gal galėtum atsiųsti ar įdėti raščiuko schemutę? 4u.gif

va "zydrosios bangos" schemute wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 kovo 2008 - 15:57
QUOTE(dovyda @ 2008 03 13, 16:53)
o jeiiiii noralina ir tempai, tik ka svajonese buvo , o va jau nugra...puse priekio...... blush2.gif o jau grazumas dailumas!! wub.gif ar labai sunkiai neriasi?

na kai labai nori pamatyti kuo greiciau rezultata tai neriasi thumbup.gif o jei rimtai tai darbelio yra 4u.gif buvau numaciusi geguzes viduriui nusinerti, bet ziuriu,kad sumusiu rekorda ax.gif labai jau rupi tas galutinis rezultatas blush2.gif tad kitus darbus atidejau i sona ir darbuojuos tik prie sito projekciuko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 13, 16:57)
na kai labai nori pamatyti kuo greiciau  rezultata tai neriasi thumbup.gif o jei rimtai tai darbelio yra 4u.gif buvau numaciusi geguzes viduriui nusinerti, bet ziuriu,kad sumusiu rekorda ax.gif labai jau rupi tas galutinis rezultatas blush2.gif tad kitus darbus atidejau i sona ir darbuojuos tik prie sito projekciuko 4u.gif

norali bus nereali doh.gif na viskas man geda jau....einu pabaigsiu ta savo pilke galu gale blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 kovo 2008 - 16:00
QUOTE(dovyda @ 2008 03 13, 16:59)
norali bus nereali doh.gif

tikiuosi ir labai noriu blush2.gif o eileje dar stovi tokia rutuline blush2.gif

user posted image

kol kas tempai pmano nemazi 4u.gif , bet kas zino kai liks tik uzbaigimai gal sutingsiu g.gif
o tau DOVYDA sekmes baiginejant pilke 4u.gif ir laukiam pasirodant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 13 kovo 2008 - 16:03
QUOTE(dovyda @ 2008 03 13, 15:59)
norali bus nereali doh.gif na viskas man geda jau....einu pabaigsiu ta savo pilke galu gale blush2.gif

hihihi.gif ką tik norėjau klaust, kiek dar mūsų nervus tąsysi ir kada savo pilkąją į dienos šviesą temsi 4u.gif
Atsakyti
va dar sukniukuuuuuuu mirksiukas.gif

user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(niuma @ 2008 03 13, 17:10)
hihihi.gif ką tik norėjau klaust, kiek dar mūsų nervus tąsysi ir kada savo pilkąją į dienos šviesą temsi  4u.gif

gedaaaaaaaaaaaaaaaaaa man blush2.gif pasistengsiu labai labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 03 13, 17:15)
va dar sukniukuuuuuuu mirksiukas.gif

user posted image

user posted imageuser posted image

vaje.... wub.gif o kaip nunerti šitas? blush2.gif gal kas patarimų turit...ar tiesiog žiūrėti į piešinuką ir improvizuoti? blush2.gif
mat aš nelabai didelė mezgėja, žinau tik pagrindinius raštelius tiek mezgime tiek nėrime blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 13 kovo 2008 - 16:41
Jezau, koks grozis bus tas vyno spalvos!!!!!!..... wub.gif
Norali, o ta rutuline su japonka, kur pas tave planuose stovi, tai ji stovi ir mano planuose, vis vaidenasi karts nuo karto... biggrin.gif

Jei neturesiu kitu projektu, o sutaps musu planai, galesim kartu nerti! 4u.gif
Atsakyti
Prisižiuriu čia idėjų,paskui pilna galva planų lotuliukas.gif

Norali- nerealus kruopštus darbelis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti