Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(nekava @ 2008 03 12, 23:40)
labai grazu  wub.gif  o koki cia siuliukai  g.gif  gal norfinukai kur mocheriuko biksi yra? as tokios spalvos prisipirkau per ispardavima bet visa dr nedristu pradeti, nezinau kaip jie megsis ar nersis ir aisku svarbu kaip nesiosis  g.gif

Mezgiau iš "Princesės" (tik jie man truputuka kanda doh.gif )
Ačiū visoms už gražius žodelius user posted image
Atsakyti
Angulytei dar karta thumbup.gif

Koti, 4u.gif uz zydraji vasaros dvelksma ax.gif
Atsakyti
dar keletas sukniuku musu nezabotoms fantazijoms paaudrint user posted image

user posted imageuser posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 13 kovo 2008 - 07:46
koti- Grožis, šaunuolė ir aš noriu jūros:) thumbup.gif
Angulyte Man labai tavo tunika patiko, pukus sprendimas ,man labai patiko, ypač rankovytes thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dovyda, Ingriduska - dideliausias AČIŪ user posted image Kaip malonu pradėti dieną nuo gražių žodelių.
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 13, 08:04)
Dovyda, Ingriduska - dideliausias AČIŪ user posted image Kaip malonu pradėti dieną nuo gražių žodelių.

Angulytę, labai labai gražu.. Pakvipo tikru pavasariu... flirt.gif
Atsakyti
Angulyte, labai graži tunikutė, raštelis čia visų išsvajotasis wub.gif Tikiuosi, bus miela nešioti 4u.gif

Koti, tobulas vasarinis rūbelis wub.gif Prašom pasirodyti apsirengus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 13 kovo 2008 - 08:45
oi mergaites, Angulyte, Koti, kokie puikus jusu darbai!!! Kokios puikios spalvos!!!!
Koti, ar tavo siulas yra storesnis uz Maxi? kiek sunaudojai kamuoleliu?
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 12, 21:27)
Aš tęsiu praeitos temos tradiciją ir  įkeliu parodyti savo tuniką liemenę - ilgųjų išeiginių rezultatas  blush2.gif
user posted image

Oxo, tai čia per 4 dienas bigsmile.gif Nu šaunuolė bigsmile.gif iš kur pas jus tokie sugebėjimai ax.gif
Atsakyti
Zydra suknele... tai lydausi pries spalva..... ir as jau noriu sukneles vasarai.. pradejau va sitokia.. is maxi baltu siulu ir ziuresiu kas gausis.... ax.gif http://picasaweb.goo...429825315553266

Praeitoje temeleje maciau idejote kvadraciukinio megztuko/nertuko nuskenuota knygine schema.. tai pasmalsausiu, kas ten per knyga ir gal kokiu perliuku dar yra...?.. wub.gif ta jau nusineriau.. idomu gal kas dar nematyto arba laaaabai grazaus yra.
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 03 12, 20:08)
Na ir aš dedu savo "Pasiilgusią jūros" ax.gif

user posted image

pagal pvz. ax.gif
user posted image

Sveika. Nepaprastai graži suknytė... wub.gif wub.gif wub.gif Norėčiau ir aš pabandyt tokią nusinerti, kiek matau raštas nėra sunkus, bet be schemos nerti nemoku... blush2.gif Gal galėtum atsiųsti ar įdėti raščiuko schemutę? 4u.gif
Atsakyti
Siuliukai "Perlas", 400 gr smile.gif
Aš pagal shemą nemoku megzti g.gif Pasididinu norima paveikslėlį ir isišifruoju raštą,jai kas neaišku ar nesimato prikuriu pati (dažniausiai prikuriu biggrin.gif )
Atsakyti