Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

Sveikos,

Na jau grozis visu sukneliu wub.gif wub.gif wub.gif

As siandien pradejau ta ruzava rutuline suknute, nezinau kaip cia ji man iseis, bus pirma lengva suknele ax.gif Esu mezgus tik ziemine aptempta. Pasidariau iskarpa, pasipiesiau burbuliukus ir .... pradejau. Tikiuosi iki gimtadienio baigti rolleyes.gif

O gal dar kas mezgat, kartu butu linksmiau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 05 01, 23:44)
As siandien pradejau ta ruzava rutuline suknute, nezinau kaip cia ji man iseis, bus pirma lengva suknele  ax.gif

sveika 4u.gif O apie kuria cia ruzava-rutuline kalba eina? gal kada noooooooooors ir as prisiruosiu ka nors didesnio nusinert lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti

QUOTE(eya @ 2008 05 01, 23:51)
sveika 4u.gif O apie kuria cia ruzava-rutuline kalba eina? gal kada noooooooooors ir as prisiruosiu ka nors didesnio nusinert  lotuliukas.gif  ax.gif

Gal apie šitą g.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 05 01, 23:19)
Gal apie šitą g.gif

user posted image

apie ta pacia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 05 02, 07:31)
apie ta pacia  smile.gif

ir as ir as sitos noriu!!!!!! thumbup.gif tik pries tai reikia pabaigti savo paltuka - liko nedaug, bet mano zuikis jau daugiau demesio reikalauja doh.gif unsure.gif wub.gif tai kai tik randu laisva minute tai iskart prie savo mezginiu puolu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 05 02, 09:13)
ir as ir as sitos noriu!!!!!!  thumbup.gif  tik pries tai reikia pabaigti savo paltuka - liko nedaug, bet mano zuikis jau daugiau demesio reikalauja doh.gif  unsure.gif  wub.gif  tai kai tik randu laisva minute tai iskart prie savo mezginiu puolu thumbup.gif

O mano kleckas visai neleidžia mezginio paimt, tai galiu tuo užsiimt itk,kai jis miega. Tai ir juda visi darbai į priekį vėžlio greičiu. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(hakura @ 2008 05 02, 07:31)
apie ta pacia  smile.gif

Iš kokių siūlų neri? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 05 02, 00:19)
Gal apie šitą g.gif

user posted image

o kaip jus ja mezgat g.gif blush2.gif lotuliukas.gif ar kokios schemos yra ar is galvos kringeliuojat???
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 05 02, 11:17)
o kaip jus ja mezgat g.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif  ar kokios schemos yra ar is galvos kringeliuojat???

Čia kažkas panašaus
http://club.osinka.r...pic.php?t=29061
ir čia
http://club.osinka.r...pic.php?t=20037
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 02 gegužės 2008 - 11:07

Nors neriu ne pirmus metus, bet galvoju, kad ružavai suknelei dar nesubrendau.
Žadu nerti šią suknelę, gal kas norit palaikyti kompaniją.
Prisipirkau šiandien siūlų, bandysiu iš kokių geriau.

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos.

o as jau ipusejau savo pirmaja suknike, ir iskilo klausymas: Ka daryt? kai pasimatoju, nugaroj trumpiau gaunasi, nei priekis (cia jau nuo juosmens i apacia), nes suknele aptempianti. Gal kas esat susidure? help.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 05 02, 08:49)
O mano kleckas visai neleidžia mezginio paimt, tai galiu tuo užsiimt itk,kai jis miega. Tai ir juda visi darbai į priekį vėžlio greičiu. verysad.gif
Papildyta:

Iš kokių siūlų neri? ax.gif

Is maxi. Oi zinau kaip buna, as neseniai tik prie mezginiu sugrizau, po 2metu kai pradejo pats vienas zaisti
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 05 02, 16:50)
Is maxi. Oi zinau kaip buna, as neseniai tik prie mezginiu sugrizau, po 2metu kai pradejo pats vienas zaisti

Aš galvoju, iš kurių nert. Gal ir ne tokią, bet noriu suknelės.

user posted image

Tie mėlyni su tokiu blizgesiu, kiti panašūs į MAXI, bet švelnesni, minkštesni.
Atsakyti