Sveikos,
Na jau grozis visu sukneliu
As siandien pradejau ta ruzava rutuline suknute, nezinau kaip cia ji man iseis, bus pirma lengva suknele Esu mezgus tik ziemine aptempta. Pasidariau iskarpa, pasipiesiau burbuliukus ir .... pradejau. Tikiuosi iki gimtadienio baigti
O gal dar kas mezgat, kartu butu linksmiau
QUOTE(hakura @ 2008 05 01, 23:44)
As siandien pradejau ta ruzava rutuline suknute, nezinau kaip cia ji man iseis, bus pirma lengva suknele
sveika O apie kuria cia ruzava-rutuline kalba eina? gal kada noooooooooors ir as prisiruosiu ka nors didesnio nusinert
QUOTE(hakura @ 2008 05 02, 07:31)
apie ta pacia
ir as ir as sitos noriu!!!!!! tik pries tai reikia pabaigti savo paltuka - liko nedaug, bet mano zuikis jau daugiau demesio reikalauja tai kai tik randu laisva minute tai iskart prie savo mezginiu puolu
QUOTE(Zuviukas:) @ 2008 05 02, 09:13)
ir as ir as sitos noriu!!!!!! tik pries tai reikia pabaigti savo paltuka - liko nedaug, bet mano zuikis jau daugiau demesio reikalauja tai kai tik randu laisva minute tai iskart prie savo mezginiu puolu
O mano kleckas visai neleidžia mezginio paimt, tai galiu tuo užsiimt itk,kai jis miega. Tai ir juda visi darbai į priekį vėžlio greičiu.
Papildyta:
QUOTE(hakura @ 2008 05 02, 07:31)
apie ta pacia
Iš kokių siūlų neri?
QUOTE(zinulė @ 2008 05 02, 00:19)
o kaip jus ja mezgat ar kokios schemos yra ar is galvos kringeliuojat???
QUOTE(Lusasita @ 2008 05 02, 11:17)
o kaip jus ja mezgat ar kokios schemos yra ar is galvos kringeliuojat???
Čia kažkas panašaus
http://club.osinka.r...pic.php?t=29061
ir čia
http://club.osinka.r...pic.php?t=20037
Sveikos.
o as jau ipusejau savo pirmaja suknike, ir iskilo klausymas: Ka daryt? kai pasimatoju, nugaroj trumpiau gaunasi, nei priekis (cia jau nuo juosmens i apacia), nes suknele aptempianti. Gal kas esat susidure?
o as jau ipusejau savo pirmaja suknike, ir iskilo klausymas: Ka daryt? kai pasimatoju, nugaroj trumpiau gaunasi, nei priekis (cia jau nuo juosmens i apacia), nes suknele aptempianti. Gal kas esat susidure?
QUOTE(zinulė @ 2008 05 02, 08:49)
O mano kleckas visai neleidžia mezginio paimt, tai galiu tuo užsiimt itk,kai jis miega. Tai ir juda visi darbai į priekį vėžlio greičiu.
Papildyta:
Iš kokių siūlų neri?
Papildyta:
Iš kokių siūlų neri?
Is maxi. Oi zinau kaip buna, as neseniai tik prie mezginiu sugrizau, po 2metu kai pradejo pats vienas zaisti
QUOTE(hakura @ 2008 05 02, 16:50)
Is maxi. Oi zinau kaip buna, as neseniai tik prie mezginiu sugrizau, po 2metu kai pradejo pats vienas zaisti
Aš galvoju, iš kurių nert. Gal ir ne tokią, bet noriu suknelės.
Tie mėlyni su tokiu blizgesiu, kiti panašūs į MAXI, bet švelnesni, minkštesni.