Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

naujas uzsakymas (tik man per ilga o daugiau nera kam pademonstruot)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 29, 13:25)

thumbup.gif Labai grazi thumbup.gif nera net kas ir bepriduria,tiesiog puikiai wub.gif wub.gif wub.gif Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 29, 06:58)
baigiau, pasirodysiu

user posted image

man akys irgi i manekene o po to tik i suknyte nukrypo. nuostabios abi.

QUOTE(La Perla @ 2008 04 29, 13:25)
user posted image

be proto grazu, bet jau nervint pradedi, vos ne kas savaite po nauja darba. kada tu speji ir kaip tai padarai. cia ne piktuoju, cia is balto pavydo. ziauriai grazu, noriu ir as ko nors tokio.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 29, 14:25)
user posted image

EINA< EINA< EINA sau kaip gražu, kaip vasariškas, kaip norisi prie jūros, kopos,smėlis, saulė dangus žydras, basos kojoa jūros putotas vanduo ,išleisti vėjyje besiplaikstantys plaukai, šalia vyras gražus ir mylintis:)) Va ką suknia man sako:)
LABAI LABAI LABAI esi šaunuolėsmile.gif Va čia tai vasara thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 04 29, 13:42)
thumbup.gif Labai grazi  thumbup.gif  nera net kas ir bepriduria,tiesiog puikiai wub.gif  wub.gif  wub.gif  Saunuole 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu, o kaip taviskes ar jau i pabaiga ar praziopsojau? g.gif

QUOTE(Akire3 @ 2008 04 29, 14:16)
be proto grazu, bet jau nervint pradedi, vos ne kas savaite po nauja darba. kada tu speji ir kaip tai padarai. cia  ne piktuoju, cia is balto pavydo. ziauriai grazu, noriu ir as ko nors tokio.

gerai butu kad kas savaite,va dabar neriu tokia retute zydra tai si greitai gausis, labai smagiai neriasi thumbup.gif

QUOTE(ingriduska @ 2008 04 29, 14:23)
EINA< EINA< EINA sau kaip gražu, kaip vasariškas, kaip norisi prie jūros, kopos,smėlis, saulė dangus žydras, basos kojoa jūros putotas vanduo ,išleisti vėjyje besiplaikstantys plaukai, šalia vyras gražus ir mylintis Va ką suknia man sako:)
LABAI LABAI LABAI esi šaunuolėsmile.gif Va čia tai vasara thumbup.gif 

ujai kaip graziai tu cia parasei drinks_cheers.gif

beje Grazinos suknute labai grazi bet man nerode paveiksliuko tai kitaip atradau buda pasiziureti lotuliukas.gif
norali voratinkliuka jau isgyriau jos namuciuose thumbup.gif
dar labai grazi ta salotine-zalioji-samanine ax.gif
jusda nertinukas - fantastiskas thumbup.gif
Ristina tureciau idealia figura - nerciausi tavaja baltute ax.gif
momima visgi nepraleidau tavo groziu o ju dar nera... ax.gif laukiam laukiam mirksiukas.gif
vis nelieka laiko visas pagirti, beje nemaciau dar cia negraziu darbeliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 29 balandžio 2008 - 14:42
La Perla, jau pagyriau suknele tavo temuteje thumbup.gif bet dar pagirsiu ir cia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pagyru graziems darbeliams niekad nebus perdaug ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės ir ne tik. biggrin.gif
Gal turite kokių vakarinių, kokteilinių suknelių modeliukų? Norėčiau draugės vestuvėms ką nors nusinerti, bet kažkaip į galvą neateina, kokios suknelės norėčiau. Jei nesunku įdėkit kokių pavyzdukų.

Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Faraa @ 2008 04 30, 16:53)
Sveikos mamytės ir ne tik. biggrin.gif
Gal turite kokių vakarinių, kokteilinių suknelių modeliukų? Norėčiau draugės vestuvėms ką nors nusinerti, bet kažkaip į galvą neateina, kokios suknelės norėčiau. Jei nesunku įdėkit kokių pavyzdukų.

Būčiau dėkinga.

sveika sveika 4u.gif o tu atsidaryk si puslapeli, ten musu senosios temeles sudetos ir persiziurek mirksiukas.gif tikrai rasi naudingu dalyku ir KRUVA sukneliu drinks_cheers.gif

Musu sukaupta sukneline patirtissmile.gif
Papildyta:
user posted image

ne nu nebegaliu doh.gif kaip grazuuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2008 04 29, 15:31)
jusda nertinukas - fantastiskas  thumbup.gif
Ristina tureciau idealia figura - nerciausi tavaja baltute  ax.gif
momima visgi nepraleidau tavo groziu o ju dar nera... ax.gif  laukiam laukiam  mirksiukas.gif
vis nelieka laiko visas pagirti, beje nemaciau dar cia negraziu darbeliu

kas cia dabar??????? g.gif jeigu tu apie savo moteriskumus tokios nuomones....tai ka jau mums kitoms, moteriskesnem mirksiukas.gif kalbet?????? doh.gif

va cia tai grazumassssss zvaigzdutes wub.gif (apverciau nuotraukyte;)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 30 balandžio 2008 - 16:08
user posted image

La Perla - prieš akis man dar tavo juodukės vaizdas stovi, o čia dar vienas grožis... wub.gif Šakės kaip garžu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 04 30, 17:05)
sveika sveika 4u.gif o tu atsidaryk si puslapeli, ten musu senosios temeles sudetos ir persiziurek mirksiukas.gif tikrai rasi naudingu dalyku ir KRUVA sukneliu drinks_cheers.gif

Musu sukaupta sukneline patirtissmile.gif
Papildyta:
ne nu nebegaliu doh.gif kaip grazuuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Papildyta:
kas cia dabar??????? g.gif jeigu tu apie savo moteriskumus tokios nuomones....tai ka jau mums kitoms, moteriskesnem mirksiukas.gif  kalbet?????? doh.gif
va cia tai grazumassssss zvaigzdutes wub.gif (apverciau nuotraukyte;)
user posted image

aciu kad apvertei man nesigavo ir iaip bandziau ir taip
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 30, 17:25)
aciu kad apvertei man nesigavo ir iaip bandziau ir taip

mirksiukas.gif prasom, as atsidarau paveiksleli per microsoft picture manager tada yra tokios ikonytes virsuj (rotate vadinasi) apsuku kaip reikia ir issaugoju mirksiukas.gif
Atsakyti
nu mergaites sukneliu meistres jus nerealios thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokiu groziu prikuret wub.gif
Atsakyti