Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(katuks @ 2008 04 28, 15:56)
Ar nepasakojau tokio nutikimo?

o kuri ten suknele buvo? g.gif net smalsu pasidare biggrin.gif Tikrai tiesa, kad savom rankom nudirbti darbeliai tikrai isskirtiniausi, ir net kai kelios daro pagal ta pati modeli, rezultatas vis tiek skiriasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 28, 17:36)
o kuri ten suknele buvo?  g.gif net smalsu pasidare biggrin.gif 

tai ne tame esmė. ax.gif man ta suknelė niekuo neįpatinga, paprasta juoda kiaura. aš niekaip neprisitaikiau jai pamušalo, ir galų gale nusprendžiau, kad iš vis netinka.
pati nerdama ir klaideles visas žinai, bet va kito akimis, ypač kuris to nemoka, tai tikras šedevras.
na jei labai smalsu blush2.gif
http://www.supermama...;#entry14905827
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katuks: 28 balandžio 2008 - 16:27
Renna, fantastiska suknele turi thumbup.gif as irgi jau kuri laika i sita spalva - salotine akis pakabinus, reiks imtis imtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2008 04 28, 15:13)
Na reik ir man pasigirti  lotuliukas.gif
user posted image

Labai, labai wub.gif
Aš irgi ruošiuosi nerti tokią pačią, bet kol kas tik pavyzduką nusinėriau blush2.gif
Atsakyti
Norali,idomus ir grazus "voratinkliukas" thumbup.gif
Renna, tikrai daili vasariska suknute,labai megstu sia spalva wub.gif
Atsakyti
Norali wub.gif kaip paprasta ir kaip gražu... man nėriniai iš įvairių detalių patys gražiausi...

Renna thumbup.gif

Ech, kad taip pilvuką numetus, tai gal ir aš ką nors sau nusirepetočiau... blush2.gif
Atsakyti
baigiau, pasirodysiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 04 28, 15:56)
bigsmile.gif
Rennos gražesnė. biggrin.gif

Būtent. thumbup.gif Man RENNOS irgi gražiau žiūrisi wub.gif Ir spalvytė, ir raštelis - viskas tarpusavyje labai dera wub.gif
Katuks, tai pasirodo pardavei savo juodukę.... Būna būna, kad nelimpa net ir pats gražiausias darbelis nors tu ką.... blush2.gif Teks kitą nusinert mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 04 28, 23:22)
Norali,idomus ir grazus "voratinkliukas"  thumbup.gif
Renna, tikrai daili vasariska suknute,labai megstu sia spalva wub.gif

Aciu aciuks.gif

[quote=Žuvelė,2008 04 29, 00:49]
Norali wub.gif kaip paprasta ir kaip gražu... man nėriniai iš įvairių detalių patys gražiausi...

aciuks.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 29, 07:58)
baigiau, pasirodysiu

user posted image

Niu labai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau manekene wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 29, 07:58)
baigiau, pasirodysiu

user posted image

Oi tu jeckau kaip gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2008 04 28, 16:13)
Na reik ir man pasigirti  lotuliukas.gif
user posted image

user posted image

nu tikrai super
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 04 29, 08:58)
baigiau, pasirodysiu

...

Angelėlis wub.gif Nuostabu.
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2008 04 29, 09:03)
Katuks[/color], tai pasirodo pardavei savo juodukę.... Būna būna, kad nelimpa net ir pats gražiausias darbelis nors tu ką....  blush2.gif  Teks kitą nusinert  mirksiukas.gif

Mezgu. virbalais. bet gausis labiau tunika gal...jei kas apskritai gausis... ruošiu savo pažįstamas dar vienam pirkiniui biggrin.gif biggrin.gif parodysiu, dar tik pusele dabar, nieko nesimatys.
Iš tikrųjų man daug gražiau nerta, bet kad nežinau kokio fasono tiktų man ir kokios norėčiau... blush2.gif
Atsakyti