visoms mergaitėms labai ačiū už pagyrimus
iš tikrųjų pačiai buvo atradimas nerti vašeliu, nes iki tol megzdavau tik virbalais. o dabar jau kuriu planą chuliganą kokią nors suknutę vasarai nusinerti
Eferika, labai graži suknelė!
QUOTE(eferika @ 2008 04 24, 19:04)
nu ką, pagaliau įveikiau pirmąjį darbą vašeliu
iš originalo pilkosios suknelės mano tapo pavasarinė žalia
siūlai - 100 proc merino vilna, sunėriau beveik keturias tokias dideles "sruogas", ėmiau po 2 siūliukus.
siūlai - 100 proc merino vilna, sunėriau beveik keturias tokias dideles "sruogas", ėmiau po 2 siūliukus.
Man irgi gražiau už originalą. Puiki suknelė ir puiki figūra
QUOTE(Ristina @ 2008 04 24, 20:46)
[suknyte ant modelio
Ant modelio iš karto kitas vaizdas. Man gražiau būtų , kad tas raštas ištisai į vieną pusę eitų, bet iš esmės puiki suknelė. Gal gali pasidalinti pagal kokią schemą nėrei tuos liemenuko kaušelius? Tokie namatyti ir labai nebloga forma.
Na ir grožis abiejų suknyčių
QUOTE(eferika @ 2008 04 24, 19:04)
QUOTE(Ristina @ 2008 04 24, 20:46)
QUOTE(eferika @ 2008 04 24, 18:04)
FANTASTIŠKA suknutė ir manekenė . Man labai patiko ir spalvikė . Dailus ir kruopštus darbas
QUOTE(eferika @ 2008 04 25, 09:18)
visoms mergaitėms labai ačiū už pagyrimus
iš tikrųjų pačiai buvo atradimas nerti vašeliu, nes iki tol megzdavau tik virbalais. o dabar jau kuriu planą chuliganą kokią nors suknutę vasarai nusinerti
Jau spalva tai superinė, o pati suknelė - SUPERSUPERINĖ. Jau kokia pavykusi, ir kaip gražiai gula, man tokia grožisssss
Sveikinimai pirmojo darbo vašekliu proga ir pagyrimas tau,kad pasirodo esi auksarankė mezgėjėlė
eferika, ir aš prisidedu prie pagyrų Iki smulkmenų išbaigtas darbas ir puikus rūbelis pavasariui
oi, šitiek pagyrų . visoms labai labai ačiū, tikrai smau tai girdėti (skaityti)
už spalvą turėčiau dėkoti siūlų parduotuvės vokiečių g. pardavėjai, nes būtent ji bakstelėjo į šitą spalvą iš pradžių sunkiai ją įsivaizdavau ant savęs, bet paskui kuo toliau, tuo labiau patiko.
o tokį dydį atitaikiau vos nes kas antrą eilę prisimatuodama nors ir tai teko permegzti viršutinę dalį ir gerą gabalą sijono nuardyti.
už spalvą turėčiau dėkoti siūlų parduotuvės vokiečių g. pardavėjai, nes būtent ji bakstelėjo į šitą spalvą iš pradžių sunkiai ją įsivaizdavau ant savęs, bet paskui kuo toliau, tuo labiau patiko.
o tokį dydį atitaikiau vos nes kas antrą eilę prisimatuodama nors ir tai teko permegzti viršutinę dalį ir gerą gabalą sijono nuardyti.
QUOTE(eferika @ 2008 04 25, 08:18)
iš tikrųjų pačiai buvo atradimas nerti vašeliu, nes iki tol megzdavau tik virbalais.
Na o jei dar tai pirmasis toks didelis darbas vąšeliu, tai tuomet jios vertas
QUOTE(mamkaa @ 2008 03 13, 20:06)
Sveikos merginos, kuri galėtu man pagelbėti ir nunerti viršutine suknute
Eferika - labai daili suknelė. Nepriekaištingai atliktas darbelis
eferika - suknelė fantastiška Šaunuolė