Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

visoms mergaitėms labai ačiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif

iš tikrųjų pačiai buvo atradimas nerti vašeliu, nes iki tol megzdavau tik virbalais. o dabar jau kuriu planą chuliganą kokią nors suknutę vasarai nusinerti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eferika: 25 balandžio 2008 - 08:19
Eferika, labai graži suknelė! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2008 04 24, 19:04)
nu ką, pagaliau įveikiau pirmąjį darbą vašeliu  smile.gif
iš originalo pilkosios suknelės mano tapo pavasarinė žalia  bigsmile.gif
siūlai - 100 proc merino vilna, sunėriau beveik keturias tokias dideles "sruogas", ėmiau po 2 siūliukus. 

Man irgi gražiau už originalą. Puiki suknelė ir puiki figūra thumbup.gif

QUOTE(Ristina @ 2008 04 24, 20:46)
[suknyte ant modelio

Ant modelio iš karto kitas vaizdas. Man gražiau būtų , kad tas raštas ištisai į vieną pusę eitų, bet iš esmės puiki suknelė. Gal gali pasidalinti pagal kokią schemą nėrei tuos liemenuko kaušelius? Tokie namatyti ir labai nebloga forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 25 balandžio 2008 - 09:13
Na ir grožis abiejų suknyčių wub.gif

QUOTE(eferika @ 2008 04 24, 19:04)

QUOTE(Ristina @ 2008 04 24, 20:46)

Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2008 04 24, 18:04)
iš originalo pilkosios suknelės mano tapo pavasarinė žalia  bigsmile.gif
siūlai - 100 proc merino vilna, sunėriau beveik keturias tokias dideles "sruogas", ėmiau po 2 siūliukus. 

bigsmile.gif FANTASTIŠKA suknutė wub.gif wub.gif wub.gif ir manekenė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Man labai patiko ir spalvikė wub.gif . Dailus ir kruopštus darbas first.gif
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2008 04 25, 09:18)
visoms mergaitėms labai ačiū už pagyrimus  4u.gif  4u.gif

iš tikrųjų pačiai buvo atradimas nerti vašeliu, nes iki tol megzdavau tik virbalais. o dabar jau kuriu planą chuliganą kokią nors suknutę vasarai nusinerti  smile.gif

Jau spalva tai superinė, o pati suknelė - SUPERSUPERINĖ. Jau kokia pavykusi, ir kaip gražiai gula, man tokia grožisssss smile.gif biggrin.gif
Sveikinimai pirmojo darbo vašekliu proga ir pagyrimas tau,kad pasirodo esi auksarankė mezgėjėlė 4u.gif
Atsakyti
eferika, ir aš prisidedu prie pagyrų drinks_cheers.gif Iki smulkmenų išbaigtas darbas ir puikus rūbelis pavasariui thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
oi, šitiek pagyrų blush2.gif . visoms labai labai ačiū, tikrai smau tai girdėti (skaityti) 4u.gif

už spalvą turėčiau dėkoti siūlų parduotuvės vokiečių g. pardavėjai, nes būtent ji bakstelėjo į šitą spalvą thumbup.gif iš pradžių sunkiai ją įsivaizdavau ant savęs, bet paskui kuo toliau, tuo labiau patiko.
o tokį dydį atitaikiau vos nes kas antrą eilę prisimatuodama biggrin.gif nors ir tai teko permegzti viršutinę dalį ir gerą gabalą sijono nuardyti.
Atsakyti
QUOTE(eferika @ 2008 04 25, 08:18)
iš tikrųjų pačiai buvo atradimas nerti vašeliu, nes iki tol megzdavau tik virbalais.

Na o jei dar tai pirmasis toks didelis darbas vąšeliu, tai tuomet jios vertas first.gif first.gif first.gif first.gif first.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2008 03 13, 20:06)
sios kvepia vasara, saule ir jura
user posted image
user posted image

Sveikos merginos, kuri galėtu man pagelbėti ir nunerti viršutine suknute ax.gif
Atsakyti
Eferika - labai daili suknelė. thumbup.gif Nepriekaištingai atliktas darbelis wub.gif
Atsakyti
eferika - suknelė fantastiška thumbup.gif wub.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti