Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

Idėjoms..
Aišku pirmoji skonio reikalas..hihihi.gif..Bet jei šiek tiek pakoregavus modeliuką..ir numovus tas kojines doh.gif ..visai nieko.. biggrin.gif

user posted image

O šitas tai manau be žodžių.. wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 04 21, 13:36)

ACIU!!!!
Atsakyti
Gal ir ne labai suknelė, bet labai jau knieti pasitodyti blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 04 22, 11:14)
Gal ir ne labai suknelė, bet labai jau knieti pasitodyti  blush2.gif
user posted image

labai jau norėtųsi vaizdelio iš arčiau ax.gif
Atsakyti
prašom
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2008 04 21, 09:45)
žiūriu visom ta pati problema.......... čia turbūt nepagydoma liga tas mezgimas. Porą dienų nieko rankose jei neturiu vsio........ lomkės  lotuliukas.gif

aš lankau dailųjį čiuožimą...ir jis man didžiausia aistra buvo (neskaitant MB mano aišku hihihi.gif) bet taip nutiko kad gavau traumą verysad.gif tai toookios lomkės be ledo buvo verysad.gif bet tuo metu atradau iš naujo vąšelį ir jus wub.gif dabar tos 6 savaitės be leduko ne taip jau baisiai atrodo blush2.gif jau tuoj pribaigsiu savo pirmą blyną ir pasirodysiu čia biggrin.gif

QUOTE(Salne @ 2008 04 21, 16:21)
Idėjoms..
Aišku pirmoji skonio reikalas..hihihi.gif..Bet jei šiek tiek pakoregavus modeliuką..ir numovus tas kojines  doh.gif ..visai nieko.. biggrin.gif

user posted image

oj tos kojinės man kaip tik thumbup.gif
tik gal ne prie tokių batų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 22 balandžio 2008 - 11:52
JUSDA, Nu kaip gražu! bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir labai puošnu, sakyčiau... O kokie čia siūliukai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martinika: 22 balandžio 2008 - 11:56
Ir dar plius siuvinėjimas kryžium blush2.gif

QUOTE(Avijacija @ 2008 04 21, 09:45)
žiūriu visom ta pati problema.......... čia turbūt nepagydoma liga tas mezgimas. Porą dienų nieko rankose jei neturiu vsio........ lomkės  lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 04 22, 11:05)

labai grazu ir praktiskas svarkelis- paltukas. man irgi parupo kokie siulai? atrodo kaip pirktinis
o siaip norejau pasakyt kad atsilo oras - tai vis maziau laiko prie siulu kamuolio su virbalais dantyse sedet. i lauka begti noris, o cia tiek grozio prisiziuri, kad trim mezginiam i prieki ideju pilna.gal reik visoms sutarus atostogas pasiimt lotuliukas.gif juokauju aisku. sekmes visoms
Atsakyti
Jusda,kaip grazu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 04 22, 12:05)

Man labai gražus ir kažkuo panašus į Piekautaitės tokį vieną surišamą tik trumpesnįsmile.gif
Atsakyti
Jusda- labai gražus,labai labai thumbup.gif

(tik gaila,kad nuotraukytė nepasididina mirksiukas.gif norėjau į savo slaptą minčių lobyno albumuką isikelti bigsmile.gif )
Atsakyti