Idėjoms..
Aišku pirmoji skonio reikalas....Bet jei šiek tiek pakoregavus modeliuką..ir numovus tas kojines ..visai nieko..
O šitas tai manau be žodžių..
Gal ir ne labai suknelė, bet labai jau knieti pasitodyti
QUOTE(jusda @ 2008 04 22, 11:14)
labai jau norėtųsi vaizdelio iš arčiau
QUOTE(Avijacija @ 2008 04 21, 09:45)
žiūriu visom ta pati problema.......... čia turbūt nepagydoma liga tas mezgimas. Porą dienų nieko rankose jei neturiu vsio........ lomkės
aš lankau dailųjį čiuožimą...ir jis man didžiausia aistra buvo (neskaitant MB mano aišku ) bet taip nutiko kad gavau traumą tai toookios lomkės be ledo buvo bet tuo metu atradau iš naujo vąšelį ir jus dabar tos 6 savaitės be leduko ne taip jau baisiai atrodo jau tuoj pribaigsiu savo pirmą blyną ir pasirodysiu čia
QUOTE(Salne @ 2008 04 21, 16:21)
Idėjoms..
Aišku pirmoji skonio reikalas....Bet jei šiek tiek pakoregavus modeliuką..ir numovus tas kojines ..visai nieko..
oj tos kojinės man kaip tik
tik gal ne prie tokių batų
JUSDA, Nu kaip gražu! Ir labai puošnu, sakyčiau... O kokie čia siūliukai?
Ir dar plius siuvinėjimas kryžium
QUOTE(Avijacija @ 2008 04 21, 09:45)
žiūriu visom ta pati problema.......... čia turbūt nepagydoma liga tas mezgimas. Porą dienų nieko rankose jei neturiu vsio........ lomkės
QUOTE(jusda @ 2008 04 22, 11:05)
labai grazu ir praktiskas svarkelis- paltukas. man irgi parupo kokie siulai? atrodo kaip pirktinis
o siaip norejau pasakyt kad atsilo oras - tai vis maziau laiko prie siulu kamuolio su virbalais dantyse sedet. i lauka begti noris, o cia tiek grozio prisiziuri, kad trim mezginiam i prieki ideju pilna.gal reik visoms sutarus atostogas pasiimt juokauju aisku. sekmes visoms
Jusda,kaip grazu
QUOTE(jusda @ 2008 04 22, 12:05)
Man labai gražus ir kažkuo panašus į Piekautaitės tokį vieną surišamą tik trumpesnį