Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

Sveikos, as mezgime ir nerime nenaujoke, bet iki siol buvau apkuni ir visi megztinius megzdavau ziemai, beformius ir didelius doh.gif Dabar kratau po truputi kg ir noriu nusinerti ar nusimegzti suknele vasarai ax.gif Noreciau megzti koki 38dydi, kiek siulu mazdaug reiktu nusipirkti?
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 03 12, 18:08)
Na ir aš dedu savo "Pasiilgusią jūros" ax.gif

O lialiaaaa bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=koti,2008 03 12, 19:08]
Na ir aš dedu savo "Pasiilgusią jūros" ax.gif

niu labai grazu wub.gif thumbup.gif taip vasariska wub.gif
Atsakyti
Aš tęsiu praeitos temos tradiciją ir įkeliu parodyti savo tuniką liemenę - ilgųjų išeiginių rezultatas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 12, 21:27)
Aš tęsiu praeitos temos tradiciją ir  įkeliu parodyti savo tuniką liemenę - ilgųjų išeiginių rezultatas  blush2.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos, na kokiu cia grozybiu primezgusios ir prinerusios wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mate, kaip ten sakoma, gera pradžia pusė darbo thumbup.gif .
Koti, kaip visada, tobula thumbup.gif
angulyte, labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 12, 22:27)
Aš tęsiu praeitos temos tradiciją ir  įkeliu parodyti savo tuniką liemenę - ilgųjų išeiginių rezultatas  blush2.gif
user posted image

labai sauni tunika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir spalvyte pavasariu kvepia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 12, 21:27)
user posted image

labai grazu wub.gif o koki cia siuliukai g.gif gal norfinukai kur mocheriuko biksi yra? as tokios spalvos prisipirkau per ispardavima bet visa dr nedristu pradeti, nezinau kaip jie megsis ar nersis ir aisku svarbu kaip nesiosis g.gif
Atsakyti
Siuliukai "Perlas", 400 gr.Pamusaliuko butinai reikes,as manau silkinio ar atlasinio smile.gif
Atsakyti