Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 16:31)
*aciu aciu smile.gif cia zinok ne taisyklinga poza itakoja o pamisimas su maniakizmo priepuoliais  lotuliukas.gif
**kepure: neriu nuo apacios, kokias 6 eiles vienodai po to mazdaug ziuriu kad forma gautusi mazdaug kas 2-3 eile kas koki 10-11 stulpeli suneriu du i 1. as beveik viska neriu is akies nes sauna kokia mintele ir darau  smile.gif  o tas juostas siuvau ant virsaus (bjaurus darbas nes nerinys vistiek kazkaip pasitampo tai lygiai prisiuti sudetinga, tai po to ant leles uzsidejus siuvau tai plaukus prisiuvau  doh.gif ) ten is storesnio (mezgamo siulo) nunertos pynutes  mirksiukas.gif

*ta budo savybe turiu bet virbalams ir tai iki jusu darbu dar toli, kitai ziemai butinai sukne megsiu
**uz kepures aprasyma irgi aciu, vis aiskiau. o tai as vis per siaura numezgu, o tavo tokia liuksiska, laisva atrodo. bandysiu
Atsakyti
Tik kur laiko rasti??? Jau ir taip akys išvarvėjo nuo naktinių rankdarbių... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 19:39)
dieve, tureciau as maza princese  wub.gif  tai neliktu laiko jokiems uzsakymams  lotuliukas.gif
aciu, mieloji o tu tik greiciau puosk savo princese ir rodykis  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 04 16, 21:09)
user posted image
o cia manoji, bet dar nebaigta.

Ristina, mano baltosios sukneles apacia irgi tokiu paciu rasteliu thumbup.gif

Vilutee kaip visada - fantastika~!!!!!! thumbup.gif

momima , jau virsutine dalis!! kai pamaciau ilgai susiciaupti negalejau wub.gif ir tikrai tu ju nejunk mirksiukas.gif \\

La Perla, fantastiskas "brolinis" oranziukas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 18 balandžio 2008 - 22:35
Jau pabaigta suknike
user posted image
user posted image
Papildyta:
Viliutee-tavo suknele kaip "bobu vasaros" voru plevenantys rezginiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 04 19, 00:48)
Jau pabaigta suknike
user posted image
user posted image

doh.gif thumbup.gif labai grazu.....o pasimanekenint jos nenoretum? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 19 balandžio 2008 - 07:49
Niu, kad as nelabai ikisu savo kuna i sia suknele blush2.gif
O mano manekene, gana tolokai
Jei gausiu manekene-butinai pademonstruosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 04 19, 09:26)
Niu, kad as nelabai ikisu savo kuna i sia suknele blush2.gif
O mano manekene, gana tolokai
Jei gausiu manekene-butinai pademonstruosiu mirksiukas.gif

labai grazi suknele, lauksim pasimanekeninant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 04 19, 00:48)
Jau pabaigta suknike
user posted image
user posted image
Papildyta:
Viliutee-tavo suknele kaip "bobu vasaros" voru plevenantys rezginiai rolleyes.gif

ačiū Ristina už tokius gražius žodžius apie mano ,,voratinkliams" 4u.gif

o tavo šita suknelė labai labai graži,taip kruopščiai nunerta thumbup.gif wub.gif ir ,,krašteliai idealiai sutvarkyti" smile.gif

labai lauksim nuotraukos su šeimininke ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 04 18, 23:48)
Jau pabaigta suknike
user posted image
user posted image
Papildyta:

Labai graži suknute, būtinai ieškok manekenes, nes nesimato viso grožio... Kiek matau, tai raišteliai su perliukais padaryti... Labai graži ir puošni suknutė! Aš tokiu raštu irgi nėriau, tik pas mane ji tamsiai mėlyna ir 3/4 rankovytėm... Kai tik mano manekenė ją užsidės irgi imesiu pasirodyti... ax.gif
Atsakyti
Jau pabaigta suknike
user posted image
user posted image
Papildyta:

jetau kaip grazu bigsmile.gif bigsmile.gif ir kiek darbo ideta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 04 18, 18:26)

Momima, tikrai merginos gerai patarė, kad nejungtum... o nenori jų nešioti atskirai? Juk toks grožis  wub.gif  Ir tiek darbo įdėta  doh.gif

Aciu 4u.gif
as ju nebejungsiu ir ne sau sia suknele darau,o sesei ax.gif

QUOTE(dovyda @ 2008 04 18, 22:13)

momima , jau virsutine dalis!!  kai pamaciau ilgai susiciaupti negalejau wub.gif ir tikrai tu ju nejunk mirksiukas.gif \\

Aciu 4u.gif
zinokit jau sijonui nuneriau virsutine dali is macheriuko,liko tik apdaila padaryt blush2.gif dabar imsiuosi tos geletosios virsutines dalies ir prinersiu sijona is tu paciu siuliuku ax.gif bus dvi sukneles blush2.gif

Jau pabaigta suknike

Saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai labai graziai ir kruopsciai nunerta suknele wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 19 balandžio 2008 - 22:41
QUOTE(momima @ 2008 04 19, 23:39)

zinokit jau sijonui nuneriau virsutine dali is macheriuko,liko tik apdaila padaryt  blush2.gif dabar imsiuosi tos geletosios virsutines dalies ir prinersiu sijona is tu paciu siuliuku ax.gif bus dvi sukneles blush2.gif

thumbup.gif cia tik pasiklausk, tai iskarto ir darbo, ir ikvepimo gausi, ir naktys nemiegotos liks mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti