La Perla, kadangi pagyrimu tokiems nuostabiems darbeliams niekada negana ir ne perdaug, dar karteli giriu
man tas rastelis tokssss
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 15:09)
Sveikos super mergaites mezgejos ,nerejos noriu visas pagirti uz nuostabius darbelius ir padekoti uz daug ir idomiu ideju jusu ikvepta as ryzausi nunerti pirma didele suknele ir jau beveik baikta,bet va susiduriau su problema, jau 3 dienos niekaip nesugalvoju kaip geriau ir graziau butu dvi dalis sujunkti noreciau labai jusu patarimu butu labai malonu isgirsti ir kritikos
stai cia tokia mano busima suknele
o cia ta dalis per kuria noriu sujunkti
tik sukneles spalva realiai ryskesne ir sviesesne,tokia alyvine
stai cia tokia mano busima suknele
o cia ta dalis per kuria noriu sujunkti
tik sukneles spalva realiai ryskesne ir sviesesne,tokia alyvine
na ir zodziu nebeturiu tiesiog o dar kiek ideta nerealu saunuole
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 14:22)
momima zinai dar ka pamaniau: o jei istrizai pailginus virsutine dali ir "uzdejus" ant sijono gal ir nblogai ziuretusi, imetu foto is vestuviniu sukneliu temos kad mazdaug suprastum apie ka kalbu, tau zinoma tokios ilgos nereiketu bet nors vos vos kad sijonukas butu kaip is apacios islindes:
Labai aciu uz ideja
zinok net nubegau apsivilkti ir paziuret kaip cia atrodytu
QUOTE(Chuliganka @ 2008 04 18, 14:26)
Momima, aš ir manau, kad, jeigu tikrai nori jas sujungti, reiktų truputį užleisti viršutinę dalį ant sijonuko. Na, bliuskutę kiek pailginti, paplatinti į apačią, kad prie klubų glustų ir prisiūti. Gali netgi ne tiesia linija ją užbaigti, o visaip "kreivai"
Tikiuosi supratai, ką norėjau pasakyti
Bet iš tiesų, pasidarbavai tai labai gražus rūbelis bus
Tikiuosi supratai, ką norėjau pasakyti
Bet iš tiesų, pasidarbavai tai labai gražus rūbelis bus
Labai aciu supratau viska
QUOTE(norali @ 2008 04 18, 14:31)
niu grozis ir kantrybe tikrai labai daug geru patarimu merginos dave gali turet du grazius rubelius
Labai aciu
QUOTE(Raganiuška5 @ 2008 04 18, 14:39)
O ta Momimos viršutinė dalis iš lapelių ir gėlyčių, tai fantastika . Aš bijau, kad man neužtektų kantrybės tokiam darbui
ACIU
Zinok kai labai nori galima tikrai viska ismokti ir pasidaryti
QUOTE(liamuna @ 2008 04 18, 14:41)
Labai neiprastas darbelis,
Labai aciu
Dekoju dar karteli visoms uz grazius zodzius ir patarimus:4u: bijojau ir svarciau kelias dienas ar ideti savo darbeli ir paprasyti patarimo ir be reikalo,nes cia tik gauni daug ir geru patarimu ir dideli ikvepima dirbti toliau ir tik jusu deka,super mergaites
Ir zinokit vis delto darysiu du drabuzius bet noriu ir trecio,kur ant sijono virsutine dali praplatinus kreivai uzsidetu kai pabaigsiu savo sukneles butinai pasirodysiu
Papildyta:
QUOTE(valentinuke @ 2008 04 18, 15:04)
na ir zodziu nebeturiu tiesiog o dar kiek ideta nerealu saunuole
ACIU
Tavo darbeliai ir labai grazus
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 16:20)
Ir zinokit vis delto darysiu du drabuzius bet noriu ir trecio,kur ant sijono virsutine dali praplatinus kreivai uzsidetu kai pabaigsiu savo sukneles butinai pasirodysiu
Va čia tai labiausiai man patikusi mintis Sėkmės kūryboje
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 13:16)
o visoms kitoms: tikriausiai pamenat mano oranzine suknute mergytei, tai va gime komplektukas ir jos broliui, nesvarbu kad ne suknle, bet pasirodysiu
tik mano modelis skesta tuose drabuziukuose ir keupre lupa nuo galvos tai truputi ne taip atrodo kaip turetu
labai grazus darbeliai tavo, sedziu issiziojus. aplamai nerimas man dar mistika, ta prasme rasta perprantu, bet ner greicio ir kantrybes. pradejau nert kriauklyciu tunika dukrai, nunerus kokia 20 cm padejau i sona ir numezgiau virbalais du megztinukus. radau nereja kuriai ir nunesiu savo darba pabaigt. gal yra kokia paslaptis - kaip ismokt greitai nert, gal taisiklinga poza kokia yra?
norejau paklaust, tau gal ir juokinga pasirodys, bet rupi ta ryza kepure, ja nuo apacios reik nert ar nuo virsugalvio? nu ir visa procedura domina kas kiek ratuku kiek mazdaug stulpiuku dadet? o tas tamsias juostas ant virsaus prisiuvinejai? man kaip pirmokei - jeigu galima arba kokia schema ar nuoroda.
QUOTE(neringata @ 2008 04 18, 15:28)
Va čia tai labiausiai man patikusi mintis Sėkmės kūryboje
cia jusu deka tik kuryba atsiranda nersiu siandien per naktele
QUOTE(norali @ 2008 04 18, 14:47)
La Perla, kadangi pagyrimu tokiems nuostabiems darbeliams niekada negana ir ne perdaug, dar karteli giriu
man tas rastelis tokssss
man tas rastelis tokssss
aciu, lygiai ta pati galiu pasakyti ir apie tavo darbelius
QUOTE(Akire3 @ 2008 04 18, 15:31)
labai grazus darbeliai tavo, sedziu issiziojus. aplamai nerimas man dar mistika, ta prasme rasta perprantu, bet ner greicio ir kantrybes. pradejau nert kriauklyciu tunika dukrai, nunerus kokia 20 cm padejau i sona ir numezgiau virbalais du megztinukus. radau nereja kuriai ir nunesiu savo darba pabaigt. gal yra kokia paslaptis - kaip ismokt greitai nert, gal taisiklinga poza kokia yra?
norejau paklaust, tau gal ir juokinga pasirodys, bet rupi ta ryza kepure, ja nuo apacios reik nert ar nuo virsugalvio? nu ir visa procedura domina kas kiek ratuku kiek mazdaug stulpiuku dadet? o tas tamsias juostas ant virsaus prisiuvinejai? man kaip pirmokei - jeigu galima arba kokia schema ar nuoroda.
aciu aciu cia zinok ne taisyklinga poza itakoja o pamisimas su maniakizmo priepuoliais
kepure: neriu nuo apacios, kokias 6 eiles vienodai po to mazdaug ziuriu kad forma gautusi mazdaug kas 2-3 eile kas koki 10-11 stulpeli suneriu du i 1. as beveik viska neriu is akies nes sauna kokia mintele ir darau o tas juostas siuvau ant virsaus (bjaurus darbas nes nerinys vistiek kazkaip pasitampo tai lygiai prisiuti sudetinga, tai po to ant leles uzsidejus siuvau tai plaukus prisiuvau ) ten is storesnio (mezgamo siulo) nunertos pynutes
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 15:42)
aciu cia is plonyciu (Perle, medvilniniai), bet va sita skraiste tai is storu (merinoso vilna) tuo paciu rasteliu:
gal gali sio rastelio schemute? kad ir ranka pabrezti? dar sunkiai skaitau is nerinio tiesiogiai
QUOTE(`delfine` @ 2008 04 18, 17:03)
gal gali sio rastelio schemute? kad ir ranka pabrezti? dar sunkiai skaitau is nerinio tiesiogiai
parasyk emaila AZ atsiusiu, nes internete neturiu pasidejusi
Na, aš čia irgi tik stebėtoja, nes net neturiu minties suknelę megzti, kažkaip atrodo, kad jos ne mano figūrai Bet pasižiūriu tai visada jūsų darbelius Nebent kada pasigirsiu, kai mažei suknytę nunersiu...
Momima, tikrai merginos gerai patarė, kad nejungtum... o nenori jų nešioti atskirai? Juk toks grožis Ir tiek darbo įdėta
La Perla, aš be žado...
Momima, tikrai merginos gerai patarė, kad nejungtum... o nenori jų nešioti atskirai? Juk toks grožis Ir tiek darbo įdėta
La Perla, aš be žado...
QUOTE(Žuvelė @ 2008 04 18, 18:26)
Na, aš čia irgi tik stebėtoja, nes net neturiu minties suknelę megzti, kažkaip atrodo, kad jos ne mano figūrai Bet pasižiūriu tai visada jūsų darbelius Nebent kada pasigirsiu, kai mažei suknytę nunersiu...
La Perla, aš be žado...
La Perla, aš be žado...
dieve, tureciau as maza princese tai neliktu laiko jokiems uzsakymams
aciu, mieloji o tu tik greiciau puosk savo princese ir rodykis