Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

La Perla, kadangi pagyrimu tokiems nuostabiems darbeliams niekada negana ir ne perdaug, dar karteli giriu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
man tas rastelis tokssss wub.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 15:09)
Sveikos super mergaites mezgejos ,nerejos 4u.gif  noriu visas pagirti uz nuostabius darbelius thumbup.gif  ir padekoti uz daug ir idomiu ideju 4u.gif jusu ikvepta as ryzausi nunerti pirma didele suknele ax.gif ir jau beveik baikta,bet va susiduriau su problema, jau 3 dienos niekaip nesugalvoju kaip geriau ir graziau butu dvi dalis sujunkti  blush2.gif noreciau labai jusu patarimu blush2.gif  4u.gif  butu labai malonu isgirsti ir kritikos  smile.gif
stai cia tokia mano busima suknele blush2.gif

user posted image

o cia ta dalis per kuria noriu sujunkti blush2.gif

user posted image

tik sukneles spalva realiai ryskesne ir sviesesne,tokia alyvine smile.gif

bigsmile.gif na ir zodziu nebeturiu tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o dar kiek ideta doh.gif nerealu saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Nu merginos, pavaret cia groziu.. net zodziu neturiu doh.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 14:22)
momima zinai dar ka pamaniau: o jei istrizai pailginus virsutine dali ir "uzdejus" ant sijono gal ir nblogai ziuretusi, imetu foto is vestuviniu sukneliu temos kad mazdaug suprastum apie ka kalbu, tau zinoma tokios ilgos nereiketu bet nors vos vos kad sijonukas butu kaip is apacios islindes:

Labai aciu uz ideja 4u.gif
zinok net nubegau apsivilkti ir paziuret kaip cia atrodytu biggrin.gif

QUOTE(Chuliganka @ 2008 04 18, 14:26)
Momima, aš ir manau, kad, jeigu tikrai nori jas sujungti, reiktų truputį užleisti viršutinę dalį ant sijonuko. Na, bliuskutę kiek pailginti, paplatinti į apačią, kad prie klubų glustų ir prisiūti. Gali netgi ne tiesia linija ją užbaigti, o visaip "kreivai"
Tikiuosi supratai, ką norėjau pasakyti
Bet iš tiesų, pasidarbavai tai labai gražus rūbelis bus

Labai aciu 4u.gif supratau viska 4u.gif

QUOTE(norali @ 2008 04 18, 14:31)
niu grozis  ir kantrybe  tikrai labai daug geru patarimu merginos dave gali turet du grazius rubelius

Labai aciu 4u.gif
QUOTE(Raganiuška5 @ 2008 04 18, 14:39)

O ta Momimos viršutinė dalis iš lapelių ir gėlyčių, tai fantastika  drinks_cheers.gif . Aš bijau, kad man neužtektų kantrybės tokiam darbui

ACIU 4u.gif
Zinok kai labai nori galima tikrai viska ismokti ir pasidaryti mirksiukas.gif

QUOTE(liamuna @ 2008 04 18, 14:41)
Labai neiprastas darbelis,

Labai aciu 4u.gif

Dekoju dar karteli visoms uz grazius zodzius ir patarimus:4u: 4u.gif 4u.gif bijojau ir svarciau kelias dienas ar ideti savo darbeli ir paprasyti patarimo blush2.gif ir be reikalo,nes cia tik gauni daug ir geru patarimu ir dideli ikvepima dirbti toliau thumbup.gif ir tik jusu deka,super mergaites wub.gif

Ir zinokit vis delto darysiu du drabuzius ax.gif bet noriu ir trecio,kur ant sijono virsutine dali praplatinus kreivai uzsidetu ax.gif biggrin.gif kai pabaigsiu savo sukneles butinai pasirodysiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(valentinuke @ 2008 04 18, 15:04)
bigsmile.gif na ir zodziu nebeturiu tiesiog thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o dar kiek ideta doh.gif nerealu saunuole thumbup.gif

blush2.gif ACIU 4u.gif

Tavo darbeliai ir labai grazus 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 16:20)

Ir zinokit vis delto darysiu du drabuzius ax.gif bet noriu ir trecio,kur ant sijono virsutine dali praplatinus kreivai uzsidetu ax.gif  biggrin.gif kai pabaigsiu savo sukneles butinai pasirodysiu mirksiukas.gif

Va čia tai labiausiai man patikusi mintis mirksiukas.gif lotuliukas.gif Sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 13:16)

o visoms kitoms: tikriausiai pamenat mano oranzine suknute mergytei, tai va gime komplektukas ir jos broliui, nesvarbu kad ne suknle, bet pasirodysiu  ax.gif
user posted image
tik mano modelis skesta tuose drabuziukuose   lotuliukas.gif  ir keupre lupa nuo galvos tai truputi ne taip atrodo kaip turetu  tongue.gif

labai grazus darbeliai tavo, sedziu issiziojus. aplamai nerimas man dar mistika, ta prasme rasta perprantu, bet ner greicio ir kantrybes. pradejau nert kriauklyciu tunika dukrai, nunerus kokia 20 cm padejau i sona ir numezgiau virbalais du megztinukus. radau nereja kuriai ir nunesiu savo darba pabaigt. gal yra kokia paslaptis - kaip ismokt greitai nert, gal taisiklinga poza kokia yra? lotuliukas.gif
norejau paklaust, tau gal ir juokinga pasirodys, bet rupi ta ryza kepure, ja nuo apacios reik nert ar nuo virsugalvio? nu ir visa procedura domina kas kiek ratuku kiek mazdaug stulpiuku dadet? o tas tamsias juostas ant virsaus prisiuvinejai? man kaip pirmokei - jeigu galima blush2.gif arba kokia schema ar nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 04 18, 15:28)
Va čia tai labiausiai man patikusi mintis mirksiukas.gif  lotuliukas.gif Sėkmės kūryboje 4u.gif

biggrin.gif thumbup.gif
cia jusu deka tik kuryba atsiranda mirksiukas.gif 4u.gif nersiu siandien per naktele biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 18 balandžio 2008 - 15:35
QUOTE(norali @ 2008 04 18, 14:47)
La Perla, kadangi pagyrimu tokiems nuostabiems darbeliams niekada negana  ir ne perdaug, dar karteli giriu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
man tas rastelis tokssss wub.gif  clap.gif

aciu, lygiai ta pati galiu pasakyti ir apie tavo darbelius wub.gif

QUOTE(Akire3 @ 2008 04 18, 15:31)
labai grazus darbeliai tavo, sedziu issiziojus. aplamai nerimas man dar mistika, ta prasme rasta perprantu, bet ner greicio ir kantrybes. pradejau nert kriauklyciu tunika dukrai, nunerus kokia 20 cm padejau i sona ir numezgiau virbalais du megztinukus. radau nereja kuriai ir nunesiu savo darba pabaigt. gal yra kokia paslaptis - kaip ismokt greitai nert, gal taisiklinga poza kokia yra? lotuliukas.gif
norejau paklaust, tau gal ir juokinga pasirodys, bet rupi ta ryza kepure, ja nuo apacios reik nert ar nuo virsugalvio? nu ir visa procedura domina kas kiek ratuku kiek mazdaug stulpiuku dadet? o tas tamsias juostas ant virsaus prisiuvinejai? man kaip pirmokei - jeigu galima  blush2.gif arba kokia schema ar nuoroda.

aciu aciu smile.gif cia zinok ne taisyklinga poza itakoja o pamisimas su maniakizmo priepuoliais lotuliukas.gif
kepure: neriu nuo apacios, kokias 6 eiles vienodai po to mazdaug ziuriu kad forma gautusi mazdaug kas 2-3 eile kas koki 10-11 stulpeli suneriu du i 1. as beveik viska neriu is akies nes sauna kokia mintele ir darau smile.gif o tas juostas siuvau ant virsaus (bjaurus darbas nes nerinys vistiek kazkaip pasitampo tai lygiai prisiuti sudetinga, tai po to ant leles uzsidejus siuvau tai plaukus prisiuvau doh.gif ) ten is storesnio (mezgamo siulo) nunertos pynutes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 15:42)
aciu smile.gif cia is plonyciu (Perle, medvilniniai), bet va sita skraiste tai is storu (merinoso vilna) tuo paciu rasteliu:
user posted image

gal gali sio rastelio schemute? kad ir ranka pabrezti? dar sunkiai skaitau is nerinio tiesiogiai blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 04 18, 17:03)
gal gali sio rastelio schemute? kad ir ranka pabrezti? dar sunkiai skaitau is nerinio tiesiogiai  blush2.gif  rolleyes.gif

parasyk emaila AZ atsiusiu, nes internete neturiu pasidejusi smile.gif
Atsakyti
Na, aš čia irgi tik stebėtoja, nes net neturiu minties suknelę megzti, kažkaip atrodo, kad jos ne mano figūrai blush2.gif Bet pasižiūriu tai visada jūsų darbelius smile.gif Nebent kada pasigirsiu, kai mažei suknytę nunersiu...

Momima, tikrai merginos gerai patarė, kad nejungtum... o nenori jų nešioti atskirai? Juk toks grožis wub.gif Ir tiek darbo įdėta doh.gif

La Perla, aš be žado... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2008 04 18, 18:26)
Na, aš čia irgi tik stebėtoja, nes net neturiu minties suknelę megzti, kažkaip atrodo, kad jos ne mano figūrai  blush2.gif  Bet pasižiūriu tai visada jūsų darbelius smile.gif Nebent kada pasigirsiu, kai mažei suknytę nunersiu...

Momima, tikrai merginos gerai patarė, kad nejungtum... o nenori jų nešioti atskirai? Juk toks grožis  wub.gif  Ir tiek darbo įdėta  doh.gif

La Perla, aš be žado...  wub.gif

dieve, tureciau as maza princese wub.gif tai neliktu laiko jokiems uzsakymams lotuliukas.gif
aciu, mieloji o tu tik greiciau puosk savo princese ir rodykis mirksiukas.gif
Atsakyti