Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

apakau pamaciusi ta virsutine dali wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kiek ten darbelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 04 18, 13:55)
žinok, super, ypač viršutinė dalis wub.gif Jau darbelio čia gražaus įdėjai, tai ojojoi blink.gif  thumbup.gif Bet rezultatas liuksiškas. Aš irgi sakyčiau, kad gal nejunk šitų dalių, geriau priderink prie kiekvienos iš jų ką kito - iš tokių pat siūliukų nunerk arba nešiok prie kitų drabužių - prašmatniau atrodys. Bet čia tik mano nuomonė ax.gif  blush2.gif Pačiai geriau matyt.  mirksiukas.gif  4u.gif

Labai aciu uz grazius zodziu ir uz nuomone 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Labai svarbios man jusu nuomones,gal privers mano galvele pradet dirbti blush2.gif doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
visiškai pritariu abiem patarėjom,sujungus šias dalis jau būtų visko perdaug,o atskirai jos abi puikios,ir abi galima užbaigti pačiu paprasčiausiu rašteliu-vienai viršų,kitai apačią.
Sėkmės kūryboje 4u.gif ,lauksim gražaus rezultato

Atsakyti
sveikutes 4u.gif
kelias dienas praleidau prie kompo ziuredama visas jusu grozybes wub.gif
esu be zodziu... kazkas ten ridenosi po stalu,o as net prakalbeti negalejau biggrin.gif

Labai noreciau prie jusu prisijungti,bet man dar toli grazu iki tokio lygio,tad kol kas liksiu tik stebetoja smile.gif

Sekmes ir kurybingumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 18, 14:02)
apakau pamaciusi ta virsutine dali  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  kiek ten darbelio  doh.gif

Labai aciu 4u.gif
Darbelio zinok tai ojojoj doh.gif net baigesi mano kantrybe pabaikti iki galo ,kad gautusi suknele blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 18, 14:04)
visiškai pritariu abiem patarėjom,sujungus šias dalis jau būtų visko perdaug,o atskirai jos abi puikios,ir abi galima užbaigti pačiu paprasčiausiu rašteliu-vienai viršų,kitai apačią.
Sėkmės kūryboje 4u.gif ,lauksim gražaus rezultato

Labai aciu Viliuteee uz patarima 4u.gif

Atsakyti
momima zinai dar ka pamaniau: o jei istrizai pailginus virsutine dali ir "uzdejus" ant sijono gal ir nblogai ziuretusi, imetu foto is vestuviniu sukneliu temos kad mazdaug suprastum apie ka kalbu, tau zinoma tokios ilgos nereiketu bet nors vos vos kad sijonukas butu kaip is apacios islindes:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Mintibutė @ 2008 04 18, 14:07)
Labai noreciau prie jusu prisijungti,bet man dar toli grazu iki tokio lygio,tad kol kas liksiu tik stebetoja smile.gif

Sekmes ir kurybingumo 4u.gif

zinok pradetum ir viskas pasirodytu paprasta, be to aplink tiek geranorisku konsultanciu mirksiukas.gif pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
Momima, aš ir manau, kad, jeigu tikrai nori jas sujungti, reiktų truputį užleisti viršutinę dalį ant sijonuko. Na, bliuskutę kiek pailginti, paplatinti į apačią, kad prie klubų glustų ir prisiūti. Gali netgi ne tiesia linija ją užbaigti, o visaip "kreivai" smile.gif
Tikiuosi supratai, ką norėjau pasakyti smile.gif

Bet iš tiesų, pasidarbavai tai thumbup.gif labai gražus rūbelis bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chuliganka: 18 balandžio 2008 - 14:27
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 14:09)

stai cia tokia mano busima suknele blush2.gif

user posted image

tik sukneles spalva realiai ryskesne ir sviesesne,tokia alyvine smile.gif

niu grozis wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir kantrybe wub.gif tikrai labai daug geru patarimu merginos dave 4u.gif gali turet du grazius rubelius 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 14:22)

zinok pradetum ir viskas pasirodytu paprasta, be to aplink tiek geranorisku konsultanciu  mirksiukas.gif  pirmyn  thumbup.gif

sunku man pradeti butu : as rastu shemu nesuprantu,man reikia rodyti,kaip nerti/megzti blush2.gif

dabar tik mazulka savo bandau puosti (ir vien kliurkos gaunasi),tai kur man iki rimto darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 14:16)

o visoms kitoms: tikriausiai pamenat mano oranzine suknute mergytei, tai va gime komplektukas ir jos broliui, nesvarbu kad ne suknle, bet pasirodysiu  ax.gif
user posted image
tik mano modelis skesta tuose drabuziukuose   lotuliukas.gif  ir keupre lupa nuo galvos tai truputi ne taip atrodo kaip turetu  tongue.gif

vajetau kaip gražu wub.gif ir suknelė, ir krepšininko kostiumas thumbup.gif . Ypač tas raudonas pamušalas suknelę daro puošnią. Aš buvau nusižiūrėjusi šį raštelį irgi, bet mano medvilniniai siūlai per stori buvo, ne taip žiūrėjosi, tai kitaip numezgiau. O čia gal iš plonyčių siūliukų megzta?

O ta Momimos viršutinė dalis iš lapelių ir gėlyčių, tai fantastika drinks_cheers.gif . Aš bijau, kad man neužtektų kantrybės tokiam darbui
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 14:09)

Labai neiprastas darbelis, thumbup.gif
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 14:16)
tikriausiai pamenat mano oranzine suknute mergytei, tai va gime komplektukas ir jos broliui,

Saunu wub.gif , bet kiek ideju turi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiuška5 @ 2008 04 18, 14:39)
vajetau kaip gražu  wub.gif  ir suknelė, ir krepšininko kostiumas  thumbup.gif . Ypač tas raudonas pamušalas suknelę daro puošnią. Aš buvau nusižiūrėjusi šį raštelį irgi, bet mano medvilniniai siūlai per stori buvo, ne taip žiūrėjosi, tai kitaip numezgiau. O čia gal iš plonyčių siūliukų megzta?

O ta Momimos viršutinė dalis iš lapelių ir gėlyčių, tai fantastika  drinks_cheers.gif . Aš bijau, kad man neužtektų kantrybės tokiam darbui

aciu smile.gif cia is plonyciu (Perle, medvilniniai), bet va sita skraiste tai is storu (merinoso vilna) tuo paciu rasteliu:
user posted image
Atsakyti