Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

oj Viliuteee, koks grozisssss wub.gif tik man gal geliukuose vietoje tu nertu viduriuku noretusi kokiu nors zvyneliu ar perliuku blush2.gif bet kaip sakoma mano nuomone gali nesutikti su kitu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(netikėtai @ 2008 04 15, 23:42)
Na o čia mano pilkutė. Man atrodo, kad mes su sigita-morta nuo to pačio grožio savo kūrinėlius "nusikabinom" biggrin.gif
user posted image

thumbup.gif clap.gif clap_1.gif ok.gif good.gif ax.gif i as noriu tokios sukneles reiks bandyti megsti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linkse: 18 balandžio 2008 - 08:20
wub.gif Viliuteee, nesusilaikysiu ir aš nepagyrus, stulbinančius rankų darbo grožius kuri wub.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif Man tai gėlės čia labai tinka, ypač jų išdėstymas. Labai pagyvina visą priekį suknytės. Gal įkalbėsi būsimą suknelės šeimininkę? mirksiukas.gif
Atsakyti
Villiuteee - mano pagyrimai ir aplodismentai tau clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 04 18, 09:50)
wub.gif Viliuteee, nesusilaikysiu ir aš nepagyrus, stulbinančius rankų darbo grožius kuri wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif Man tai gėlės čia labai tinka, ypač jų išdėstymas. Labai pagyvina visą priekį suknytės. Gal įkalbėsi būsimą suknelės šeimininkę?  mirksiukas.gif

Cia taip viskas grazu, kad, man atrodo, nereikes tikrai seimininkes ikalbineti schmoll.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos super mergaites mezgejos ,nerejos 4u.gif noriu visas pagirti uz nuostabius darbelius thumbup.gif ir padekoti uz daug ir idomiu ideju 4u.gif jusu ikvepta as ryzausi nunerti pirma didele suknele ax.gif ir jau beveik baikta,bet va susiduriau su problema, jau 3 dienos niekaip nesugalvoju kaip geriau ir graziau butu dvi dalis sujunkti blush2.gif noreciau labai jusu patarimu blush2.gif 4u.gif butu labai malonu isgirsti ir kritikos smile.gif
stai cia tokia mano busima suknele blush2.gif

user posted image

o cia ta dalis per kuria noriu sujunkti blush2.gif

user posted image

tik sukneles spalva realiai ryskesne ir sviesesne,tokia alyvine smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo momima: 18 balandžio 2008 - 13:12
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 13:09)
Sveikos super mergaites mezgejos ,nerejos 4u.gif  noriu visas pagirti uz nuostabius darbelius thumbup.gif  ir padekoti uz daug ir idomiu ideju 4u.gif jusu ikvepta as ryzausi nunerti pirma didele suknele ax.gif ir jau beveik baikta,bet va susiduriau su problema, jau 3 dienos niekaip nesugalvoju kaip geriau ir graziau butu dvi dalis sujunkti  blush2.gif noreciau labai jusu patarimu blush2.gif  4u.gif  butu labai malonu isgirsti ir kritikos  smile.gif

sveikute, be galo krupstus darbelis visrsutine dalis pavykusi puikiai thumbup.gif drinks_cheers.gif zinau kiek darbo jai prireike, bet.. as gal nejungciau dvieju daliu is skirtingu siulu.... bet gal nuotraukose kitaip atrodo nei tikrovej? g.gif
ir sijonukas labai puikus, idomus, issiskiriantis wub.gif bet gal jam irgi reiketu "mocherinukes" virsutines dalies? g.gif

o visoms kitoms: tikriausiai pamenat mano oranzine suknute mergytei, tai va gime komplektukas ir jos broliui, nesvarbu kad ne suknle, bet pasirodysiu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
tik mano modelis skesta tuose drabuziukuose lotuliukas.gif ir keupre lupa nuo galvos tai truputi ne taip atrodo kaip turetu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 18 balandžio 2008 - 13:18
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 13:16)
sveikute, be galo krupstus darbelis visrsutine dalis pavykusi puikiai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  zinau kiek darbo jai prireike, bet.. as gal nejungciau dvieju daliu is skirtingu siulu.... bet gal nuotraukose kitaip atrodo nei tikrovej?  g.gif
ir sijonukas labai puikus, idomus, issiskiriantis wub.gif  bet gal jam irgi reiketu "mocherinukes" virsutines dalies?  g.gif

o visoms kitoms: tikriausiai pamenat mano oranzine suknute mergytei, tai va gime komplektukas ir jos broliui, nesvarbu kad ne suknle, bet pasirodysiu  ax.gif

labai labai grazus komplektukas ir spalvyte bigsmile.gif thumbup.gif 4u.gif

aciu uz patarima 4u.gif o gal man sijona nert is tu paciu siulu kaip bliuskute tik aisku kitu rastu,nes jau baigesi man kantrybe tas gelytes sujunginet doh.gif ,o gal virsutine dali kaip sijonas g.gif siaip turejo buti visa suknele is gelyliu,bet........ doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 14:16)
sveikute, be galo krupstus darbelis visrsutine dalis pavykusi puikiai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  zinau kiek darbo jai prireike, bet.. as gal nejungciau dvieju daliu is skirtingu siulu.... bet gal nuotraukose kitaip atrodo nei tikrovej?  g.gif
ir sijonukas labai puikus, idomus, issiskiriantis wub.gif  bet gal jam irgi reiketu "mocherinukes" virsutines dalies?  g.gif

o visoms kitoms: tikriausiai pamenat mano oranzine suknute mergytei, tai va gime komplektukas ir jos broliui, nesvarbu kad ne suknle, bet pasirodysiu  ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
tik mano modelis skesta tuose drabuziukuose   lotuliukas.gif  ir keupre lupa nuo galvos tai truputi ne taip atrodo kaip turetu  tongue.gif

labai graži suknytė, tik va gaila, kad aš neturiu su kuom pasijonukų pasiūti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 13:29)
labai labai grazus komplektukas ir spalvyte  bigsmile.gif  thumbup.gif  4u.gif

aciu uz patarima 4u.gif o gal man sijona nert is tu paciu siulu kaip bliuskute tik aisku kitu rastu,nes jau baigesi man kantrybe tas gelytes sujunginet doh.gif ,o gal virsutine dali kaip sijonas g.gif  siaip turejo buti visa suknele is gelyliu,bet........ doh.gif  blush2.gif

as manau kad laikui begant turesi dvi puikias suknutes wub.gif wub.gif virsutinei daliai tikrai gali nerti apacia is tu paciu siuliuku nesvarbu kad ne is gelyciu bet siulai deres ir bus labai grazu wub.gif o tam sijonukui kuris man wub.gif wub.gif wub.gif irgi galima nerti mocherinuka virsu arba.. nesioti kaip sijona smile.gif o gal tau pavyks jas abi kazkaip suderinti? g.gif
QUOTE(saldainia @ 2008 04 18, 13:29)
labai graži suknytė, tik va gaila, kad aš neturiu su kuom pasijonukų pasiūti. g.gif

zinai nebeda: as vienai suknutei mano puslapyje "suknute Gabrielei" pasijoni iskirpau saules kliosa, apneriau virsutine ir apatine dali ir prineriau prie suknutes, o virsutinei daliai nedejau jokio pamusalo, Gabrielyte apsirenge maikute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(momima @ 2008 04 18, 14:09)
Sveikos super mergaites mezgejos ,nerejos 4u.gif  noriu visas pagirti uz nuostabius darbelius thumbup.gif  ir padekoti uz daug ir idomiu ideju 4u.gif jusu ikvepta as ryzausi nunerti pirma didele suknele ax.gif ir jau beveik baikta,bet va susiduriau su problema, jau 3 dienos niekaip nesugalvoju kaip geriau ir graziau butu dvi dalis sujunkti  blush2.gif noreciau labai jusu patarimu blush2.gif  4u.gif  butu labai malonu isgirsti ir kritikos  smile.gif
stai cia tokia mano busima suknele blush2.gif

žinok, super, ypač viršutinė dalis wub.gif Jau darbelio čia gražaus įdėjai, tai ojojoi blink.gif thumbup.gif Bet rezultatas liuksiškas. Aš irgi sakyčiau, kad gal nejunk šitų dalių, geriau priderink prie kiekvienos iš jų ką kito - iš tokių pat siūliukų nunerk arba nešiok prie kitų drabužių - prašmatniau atrodys. Bet čia tik mano nuomonė ax.gif blush2.gif Pačiai geriau matyt. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 18, 13:34)
as manau kad laikui begant turesi dvi puikias suknutes  wub.gif  wub.gif  virsutinei daliai tikrai gali nerti apacia is tu paciu siuliuku nesvarbu kad ne is gelyciu bet siulai deres ir bus labai grazu  wub.gif  o tam sijonukui kuris man  wub.gif  wub.gif  wub.gif  irgi galima nerti mocherinuka virsu arba.. nesioti kaip sijona  smile.gif  o gal tau pavyks jas abi kazkaip suderinti? g.gif

zinai nebeda: as vienai suknutei mano puslapyje "suknute Gabrielei" pasijoni iskirpau saules kliosa, apneriau virsutine ir apatine dali ir prineriau prie suknutes, o virsutinei daliai nedejau jokio pamusalo, Gabrielyte apsirenge maikute  mirksiukas.gif

zinok noreciau kazkaip suderint abi dalis g.gif bet galva kol kas tuscia niekaip neisijunge doh.gif va taip pasidejus ir laikau kelinta diena nerini pries akis:geda2: doh.gif
dar laiko turiu jauciu bandysiu nert sijona kitoki g.gif
Atsakyti