Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

netikėtai-labai graži suknelė thumbup.gif 4u.gif

lusasitą jau gyriau,bet pagyrimų tokiam kūriniui niekada nebus gana 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na ir savo naują darbelį noriu parodyti,užsakyme gėlių nebuvo,bet nesusilaikiau jų nepridėjusi,taip man jos čia reikalingos buvo ax.gif

user posted image

user posted image

baltas pasijonis čia visai netinka,nematykit,bet gėlės mano labai gerai matosi

user posted image
Atsakyti
Tokio grožio prisižiūrėjau čia pas jus... wub.gif Labai labai gražios suknytės. Bet tai pilkutei gal ir aš norėčiau atlasinės juostelės... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 17, 19:32)
na ir savo naują darbelį noriu parodyti,užsakyme  gėlių nebuvo,bet nesusilaikiau jų nepridėjusi,taip man jos čia reikalingos buvo ax.gif

user posted image

Vajeeeeeee kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif clap_1.gif clap_1.gif ploja.gif ploja.gif svajonių suknia...O kaip tas nertas juosteles sujungti reikia? Nunerus n juostelių jas sujunginet ar vieną iiiiilgą ir ją raityt? Kada nors gal prisiruošiu, tai reiktų išsiaiškint.Bet tokios ilgos suknelės tai tikrai niekaip...
Atsakyti
Viliuteee, jau pagyriau tavo temuteje 4u.gif , bet kaip tu sakai pagyrimu niekad nebus per daug 4u.gif suknele thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 17 balandžio 2008 - 19:23
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 17, 19:32)

na ir savo naują darbelį noriu parodyti,užsakyme  gėlių nebuvo,bet nesusilaikiau jų nepridėjusi,taip man jos čia reikalingos buvo ax.gif

user posted image

Fantastika bigsmile.gif

O kaip toks rastelis mezgasi/neresi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 04 17, 21:10)
Fantastika  bigsmile.gif

O kaip toks rastelis mezgasi/neresi? blush2.gif

čia šakute neriasi juostos,kurios po to sujungiamos
Atsakyti
Viliuteee, kai visada be žodžių wub.gif
Atsakyti
Viliuteee thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif suknyte. Nuotaka bus pati isskirtiniausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 17, 20:14)
Vajeeeeeee kaip gražu  thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  ploja.gif  ploja.gif svajonių suknia...O kaip tas nertas juosteles sujungti reikia? Nunerus  n juostelių jas sujunginet ar vieną iiiiilgą ir ją raityt? Kada nors gal prisiruošiu, tai reiktų išsiaiškint.Bet tokios ilgos suknelės tai tikrai niekaip...

morta-sigita,ačiū labai 4u.gif

reikia nerti kuo ilgesnes juostas arba vieną ilgą ir sukarpius pagal suknelės iškarpą,į atskiras juostas-sujungti.Apie tai daug rašoma įvairiuose forumuose,jei neklystu ir šiame,nėrimo šakute temoje.Aš pati taip pat be jokių mokytojų,vien iš interneto prieš keletą mėnesių tai išmokau.
Papildyta:
QUOTE(norali @ 2008 04 17, 20:23)
Viliuteee, jau pagyriau tavo temuteje 4u.gif , bet kaip tu sakai pagyrimu niekad nebus per daug 4u.gif  suknele thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

ačiū nuoširdžiausias 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2008 04 17, 21:19)
Viliuteee, kai visada be žodžių wub.gif

didžiulis ačiū,zinule, už tokius įvertinimus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 17, 22:14)
Viliuteee  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  suknyte. Nuotaka bus pati isskirtiniausia  thumbup.gif

ačiū,Lusasita,
pažiūrėsim ką ššeimininkė pasakys,gėlės dar neprisiūtos,nes pagal užsakymą jų nebuvo,pati gal prisidirbau ax.gif
Atsakyti
Labai idomi technika ir gaminys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 17, 20:32)
netikėtai-labai graži suknelė thumbup.gif  4u.gif

lusasitą jau gyriau,bet pagyrimų tokiam kūriniui niekada nebus gana 4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image

user posted image

baltas pasijonis čia visai netinka,nematykit,bet gėlės mano labai gerai matosi

user posted image

bigsmile.gif viliuteee tavo darbai fantastiski thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Viliuteee,2008 04 17, 19:32]
user posted image
GRAžumėlis, lengvumėlis. Jau žodžių trūksta tavo išmonei pagirti.Kokia tik technika tau nesvetima ,ir virbalais ,ir vašeliu ir šakute.....Esi auksarankė,darbštuolytė ir dizainerių dizainerėsmile.gif Tu nuostabi kūrėja, darbai fantastiški:) 4u.gif
Atsakyti