netikėtai-labai graži suknelė
lusasitą jau gyriau,bet pagyrimų tokiam kūriniui niekada nebus gana
na ir savo naują darbelį noriu parodyti,užsakyme gėlių nebuvo,bet nesusilaikiau jų nepridėjusi,taip man jos čia reikalingos buvo
baltas pasijonis čia visai netinka,nematykit,bet gėlės mano labai gerai matosi
Tokio grožio prisižiūrėjau čia pas jus... Labai labai gražios suknytės. Bet tai pilkutei gal ir aš norėčiau atlasinės juostelės...
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 17, 19:32)
na ir savo naują darbelį noriu parodyti,užsakyme gėlių nebuvo,bet nesusilaikiau jų nepridėjusi,taip man jos čia reikalingos buvo
Vajeeeeeee kaip gražu svajonių suknia...O kaip tas nertas juosteles sujungti reikia? Nunerus n juostelių jas sujunginet ar vieną iiiiilgą ir ją raityt? Kada nors gal prisiruošiu, tai reiktų išsiaiškint.Bet tokios ilgos suknelės tai tikrai niekaip...
Viliuteee, jau pagyriau tavo temuteje , bet kaip tu sakai pagyrimu niekad nebus per daug suknele
QUOTE(liamuna @ 2008 04 17, 21:10)
čia šakute neriasi juostos,kurios po to sujungiamos
Viliuteee, kai visada be žodžių
Viliuteee suknyte. Nuotaka bus pati isskirtiniausia
QUOTE(morta-sigita @ 2008 04 17, 20:14)
Vajeeeeeee kaip gražu svajonių suknia...O kaip tas nertas juosteles sujungti reikia? Nunerus n juostelių jas sujunginet ar vieną iiiiilgą ir ją raityt? Kada nors gal prisiruošiu, tai reiktų išsiaiškint.Bet tokios ilgos suknelės tai tikrai niekaip...
morta-sigita,ačiū labai
reikia nerti kuo ilgesnes juostas arba vieną ilgą ir sukarpius pagal suknelės iškarpą,į atskiras juostas-sujungti.Apie tai daug rašoma įvairiuose forumuose,jei neklystu ir šiame,nėrimo šakute temoje.Aš pati taip pat be jokių mokytojų,vien iš interneto prieš keletą mėnesių tai išmokau.
Papildyta:
QUOTE(norali @ 2008 04 17, 20:23)
Viliuteee, jau pagyriau tavo temuteje , bet kaip tu sakai pagyrimu niekad nebus per daug suknele
ačiū nuoširdžiausias
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2008 04 17, 21:19)
Viliuteee, kai visada be žodžių
didžiulis ačiū,zinule, už tokius įvertinimus
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 17, 22:14)
Viliuteee suknyte. Nuotaka bus pati isskirtiniausia
ačiū,Lusasita,
pažiūrėsim ką ššeimininkė pasakys,gėlės dar neprisiūtos,nes pagal užsakymą jų nebuvo,pati gal prisidirbau
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 17, 20:32)
netikėtai-labai graži suknelė
viliuteee tavo darbai fantastiski