Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

POLO
Aš tikrai be žado, dailu labai, spalvos labai, bendras vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Ristina,2008 04 09, 20:33]
o man reikia jūsų pagalbos,gal kuri tirit šitos suknelės kiuraraščio schemą,aš pati panašų turiu,bet mano ploniems siūliukams jis per retas

user posted image
[/quote]
Nu kazkas panasaus yr a2007/07 "Rankdarbiu kraiteleje", 3psl. Ten serveteles krastas, bet juk sukneles motyvo viduriukas-iskili rozyte g.gif
[/quote]

Šita suknytė yra 2006/08 "Rankdarbių kraitelėj"
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2008 04 10, 08:30)
Labuks,
čia aš pažiūrėjau jūsų temeles ir galva sukasi nuo grožio - ypač rutulinis mezgimas. Gal tokią suknelę jau kas įkandot? Reiks ieškoti to laiko ir bandyti ...

Matyt neatidžiai žiūrėjai, jau buvau šitą nuorodą įdėjusi, viskas apie tokį mezgimą.

http://club.osinka.r...pic.php?t=20037
Atsakyti
Polo, dar labiau įsimylėjau šią suknią wub.gif
Kaip tik atėjau prie kompo patyrinėti jos originalaus vaizdo. nes irgi mezgu tokią. išardžiau. nepatiko apačia. originaliam vaizde jinai tokia tolygiai platėjanti, kokios aš ir noriu. todėl perskaičiavau, pridėjau akučių ir vėl į darbą. dryžiukus aš dar kitaip darysiu, smulkiau ir mažiau bandysiu.
o iš kokių siūlų mezgei? jei jau sakei,sorry, visko neskaičiau. aš tai bandau iš populiariųjų Maxi, tik dviejų siūliukų, nes vieno man per daug permatoma gaunasi. po to vėl problemos su pasuknele...
oi , kaip aš jos greičiau noriu blush2.gif
einu dirbt tongue.gif
Atsakyti
nu bet jau tokios kaip užsimaniau, koks grožis o schemos nerandu, bet jaučiu vis tiek iš foto kažkaip išsikopijuosiu
http://lh4.ggpht.com...8063e595f3bc440
kažko neleidžia įkelti
kitam forume patalpinau
va čia http://www.tindirind...e595f3bc440.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 10 balandžio 2008 - 12:04
QUOTE(katuks @ 2008 04 10, 12:40)
Kaip tik atėjau prie kompo patyrinėti jos originalaus vaizdo. nes irgi mezgu tokią. išardžiau. nepatiko apačia. originaliam vaizde jinai tokia tolygiai platėjanti, kokios aš ir noriu. todėl perskaičiavau, pridėjau akučių ir vėl į darbą. dryžiukus aš dar kitaip darysiu, smulkiau ir mažiau bandysiu.
o iš kokių siūlų mezgei? jei jau sakei,sorry, visko neskaičiau. aš tai bandau iš populiariųjų Maxi, tik dviejų siūliukų, nes vieno man per daug permatoma gaunasi. po to vėl problemos su pasuknele...
einu dirbt tongue.gif

Aš mezgiau iš medvilnės/akrilino. Kadangi mezgiau su mažesniais virbalais, nei "instrukcijoj" nurodyta ir siūlai tokios rūšies, tai man ji nesigavo taip kaip įsivaizdavau. Nes per staigiai ji susiaurėjo ir truputį ilgesnės norėtūsi gal. Bet yra kaip yra ,čia mano pirmoji suknelė ... blush2.gif Sėkmės darbuose smile.gif
Atsakyti
Nu kokios jus saunuoles thumbup.gif !Pasiganiau cia pas jus!Tiek grozybiu prisiziurejau, kad vel noras dirbt t.y megzt atsirado.Esiu pabaigsiu suknele ,tai tada ir jums parodysiu ax.gif O cia jums darbstuoleles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katuks @ 2008 04 10, 11:40)
einu dirbt tongue.gif

Joooo, polo suknele tai blink.gif thumbup.gif be zodziu koks grozis wub.gif Nemaciau originalo, isimylejau gatava varianta wub.gif
Katuks gal gali imest originalo foto ax.gif

QUOTE(meskute231 @ 2008 04 10, 11:59)
nu bet jau tokios kaip užsimaniau, koks grožis o schemos nerandu, bet jaučiu vis tiek iš foto kažkaip išsikopijuosiu
kitam forume patalpinau
va čia http://www.tindirind...e595f3bc440.jpg

As isimylejau ta rozine burbulina, cia pries keleta psl buvo foto. Jau baigiu bolero rankoves, manau ryt poryt startuosiu Gal kas su manim rolleyes.gif ? O kokie siulai geriausiai tiktu, Maxi ar siaip kokie medvilniniai? Turiu tokiu is 2 siulu ale bukle, bet galvoju ar laikys forma, nenutys g.gif Reikia nusimegst pavyzdukus ir paziuret, ane cool.gif
Atsakyti
Zinule, ačiū už nuorodą - tikrai neatidžiai skaičiau - nu akys raibsta nuo grožio - nekitaip
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 04 10, 14:02)
Joooo, polo suknele tai  blink.gif  thumbup.gif  be zodziu koks grozis  wub.gif  Nemaciau originalo, isimylejau gatava varianta  wub.gif 
Katuks gal gali imest originalo foto  ax.gif
As isimylejau ta rozine burbulina, cia pries keleta psl buvo foto. Jau baigiu bolero rankoves, manau ryt poryt startuosiu Gal kas su manim  rolleyes.gif ? O kokie siulai geriausiai tiktu, Maxi ar siaip kokie medvilniniai? Turiu tokiu is 2 siulu ale bukle, bet galvoju ar laikys forma, nenutys  g.gif  Reikia nusimegst pavyzdukus ir paziuret, ane  cool.gif

as noreciau startuot su tavimi bet dabar kita suknia neriu ax.gif tai burbuline planuose rolleyes.gif
bet taip pat noreciau issiaiskinti kokie siuliukai burbulinems labiau tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 04 10, 15:02)
Joooo, polo suknele tai  blink.gif  thumbup.gif  be zodziu koks grozis  wub.gif  Nemaciau originalo, isimylejau gatava varianta  wub.gif 

kad labai neteršti eterio (o tai mano idėtos foto gaunas toookios didelės ax.gif ), įmetu kur buvau anksčiau įdejusi
http://www.supermama...;#entry14546149

p.s. Ar sakiau, kad man maxi siūlai labai suka mezginį? ar gal jų yra keleto rūšių? kaip su tuo kovojate?
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 04 10, 15:02)
As isimylejau ta rozine burbulina, cia pries keleta psl buvo foto. Jau baigiu bolero rankoves, manau ryt poryt startuosiu Gal kas su manim  rolleyes.gif ? O kokie siulai geriausiai tiktu, Maxi ar siaip kokie medvilniniai? Turiu tokiu is 2 siulu ale bukle, bet galvoju ar laikys forma, nenutys  g.gif  Reikia nusimegst pavyzdukus ir paziuret, ane  cool.gif

aš dar truputy palauksiu su šitom margom nes nelabai dabar pinigėlių yra MAXI siūliukams. dabar startuosiu su ta garsiąja mėlyna burbuline suknute
Papildyta:
QUOTE(katuks @ 2008 04 10, 16:47)
kad labai neteršti eterio (o tai mano idėtos foto gaunas toookios didelės ax.gif ), įmetu kur buvau anksčiau įdejusi
http://www.supermama...;#entry14546149<a href='http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=269382&st=372&p=14546149&#entry14546149' target='_blank'></a>

p.s. Ar sakiau, kad man maxi siūlai labai suka mezginį? ar gal jų yra keleto rūšių? kaip su tuo kovojate?

man tai nesuka. nėriau ir apvaliai ir su siūle tai kol kas nesisuko.
Atsakyti