Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

Polo nu wacko.gif tiesiog galva susisuko nuo tokio grozio- praradau ramybe ir kaip tik siandiena tokius siuliukus ciupinejau ir gavojau g.gif , niu kaip jie. O kiek siuliuku susinaudojo?
Atsakyti
QUOTE(meskius @ 2008 04 09, 16:11)
Polo nu  wacko.gif tiesiog galva susisuko nuo tokio grozio- praradau ramybe ir kaip tik siandiena tokius siuliukus ciupinejau ir gavojau g.gif , niu kaip jie. O kiek siuliuku susinaudojo?

Sunaudojau 600 g, aišku paskui iš strioko , kad nepritruktų dar po vieną pirkau, bet nereikėjo. Dabar tai thumbup.gif , o kaip po to su tais siūlais bus, tai nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti
o man reikia jūsų pagalbos,gal kuri tirit šitos suknelės kiuraraščio schemą,aš pati panašų turiu,bet mano ploniems siūliukams jis per retas

user posted image
[/quote]
Nu kazkas panasaus yr a2007/07 "Rankdarbiu kraiteleje", 3psl. Ten serveteles krastas, bet juk sukneles motyvo viduriukas-iskili rozyte g.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 04 09, 12:08)
Pagaliau pasiekta finišo linija  smile.gif
user posted image

eik tu sau koks grazumas!!!! doh.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Polo, labai daili suknytė wub.gif
Atsakyti
Na, merginos, jus ir saunuoles thumbup.gif labai dailios sukneles wub.gif laukiu tos dienos, kai ir as galesiu pasirodyti, bet turbut dar negreitai doh.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartelį visoms notworthy.gif
Atsakyti
[quote=polo,2008 04 09, 21:16]
ploja.gif Bravo,labai grazi suknute thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Polo, fantastika wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 08, 10:09)
na as iri taip galvojau, o tu sesiakampiu ir neturiu  g.gif

Gal tiks, uzmaciau vienam forume, (cia , pirmam psl yra sesiakampio nebloga shemute ax.gif )
Atsakyti
[quote=Ristina,2008 04 09, 20:33]
o man reikia jūsų pagalbos,gal kuri tirit šitos suknelės kiuraraščio schemą,aš pati panašų turiu,bet mano ploniems siūliukams jis per retas

user posted image
[/quote]
Nu kazkas panasaus yr a2007/07 "Rankdarbiu kraiteleje", 3psl. Ten serveteles krastas, bet juk sukneles motyvo viduriukas-iskili rozyte g.gif
[/quote]
maciau sita suknele rankdarbiu kraiteles kazkuriam numery tik nezinau kaip ta schema i det
Atsakyti
Labuks,
čia aš pažiūrėjau jūsų temeles ir galva sukasi nuo grožio - ypač rutulinis mezgimas. Gal tokią suknelę jau kas įkandot? Reiks ieškoti to laiko ir bandyti ...
Atsakyti