Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(zinulė @ 2008 04 06, 19:08)
O čia dar vienas rutulinės variantas 4u.gif
user posted image

gal kas papasakotu KAIP toki grozi pasidaryti? kazkaip labai sudetingai atrodo...

QUOTE(dovyda @ 2008 04 07, 14:23)
Ingriduska, Neringata aciu wub.gif nu vaaa geda man geda, kad taip ilgai tempiau blush2.gif pradejau ir nauja projekteli  doh.gif balta.....

va cia susidejau pagaliau savo darbelius ax.gif
Mano "ligos"

wow bigsmile.gif bet is kur tiek kantrybes...tokias ilgas suknias nertis doh.gif
as vasarai neriuosi tai jau tokia trumpute nes jau nusibodo doh.gif
bet kadangi suzinojau kad i Kreta vasarai vyksiu tai ir noras pakilo - jau isivaizduoju save prie juros su savo nerta suknute wub.gif
gal ji nebus graziausia...bet jau vien tai kad mano daryta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 04 07, 15:01)
gal kas papasakotu KAIP toki grozi pasidaryti? kazkaip labai sudetingai atrodo...

na ta iš atskirų dalių, kurios paskui tinkleliu sujungtos. Tik dalis panaudota ir rutulinės suknelės mezgimo elementų.
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2008 04 07, 14:27)
Na Dovyda, nieko nebus... Prasom visas sukneles ant manekenes pademonstruoti! Tiek viena, tiek kita superines, bet norim bendro vaizdelio...  mirksiukas.gif  4u.gif

na gal kaip nors blush2.gif siaip ta vynine praeita vasara nunerta ir jau panesiota ax.gif nu va tik ner kam pafotkint normaliai, o pati tai negaliu saves, netelpu doh.gif

Papildyta:
QUOTE(`delfine` @ 2008 04 07, 15:01)
wow  bigsmile.gif  bet is kur tiek kantrybes...tokias ilgas suknias nertis  doh.gif
as vasarai neriuosi tai jau tokia trumpute nes jau nusibodo  doh.gif
bet kadangi suzinojau kad i Kreta vasarai vyksiu tai ir noras pakilo - jau isivaizduoju save prie juros su savo nerta suknute  wub.gif
gal ji nebus graziausia...bet jau vien tai kad mano daryta  wub.gif

man patinka ilgesnes, o ir tinka labiau tokiai apvaliai moteriskei kaip as lotuliukas.gif

o tavo ir bus pati paciausia, nes kaip pati sakei ji bus TAVO wub.gif
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2008 04 07, 14:42)
Nu  thumbup.gif

mano baltosios sukneles virsus toks pats bus, o liemeni neriu skyleta

Mergynos turiu klausimuka  blush2.gif , ar esat kada isiuve i nerta suknike uztrauktuka? Kaip jis ziuresis? Kurioj vietoj geriausia tai padaryti: popazastim ar nugaroj?  g.gif

as pabandysiu i suknele, kuria dabar neriu isisiuti uztrauktuka nugaroje mirksiukas.gif nepabandes nesuzinosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 04 07, 14:40)
as pabandysiu i suknele, kuria dabar neriu isisiuti uztrauktuka nugaroje mirksiukas.gif nepabandes nesuzinosi drinks_cheers.gif

as esu siuvusi, paziurek mano nerinukuose balta trumpa suknute siuvau sone po rankove 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 04 07, 15:40)
na gal kaip nors blush2.gif siaip ta vynine praeita vasara nunerta ir jau panesiota ax.gif nu va tik ner kam pafotkint normaliai, o pati tai negaliu saves, netelpu doh.gif

Papildyta:
man patinka ilgesnes, o ir tinka labiau tokiai apvaliai moteriskei kaip as lotuliukas.gif

o tavo ir bus pati paciausia, nes kaip pati sakei ji bus TAVO wub.gif
Papildyta:

Man labai gražios tavo ligos, niu labai visos vykusios ir "zaraznos" ,man vis tiek vyninė gražiausia, jaučiu, dėl spalvos:) Uch Dovyduk rimtai sergi, ale kokia graži kai "liga "prisidengi:)
Atsakyti
dovyda thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif ir baltoji "liga" irgi labai. kiek situ summer siuliuku sumezgei i ta dali? turiu du kamuoliukus ( po 2 lt likutis buvo) tai kas man is tiek iseis??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 04 07, 15:10)
as esu siuvusi, paziurek mano nerinukuose balta trumpa suknute siuvau sone po rankove  4u.gif

aciuks.gif Pasiziurejau, ten toks pasleptas. ane? beveik ir nesimato thumbup.gif bandysiu ir as isiut kai pabaigsiu.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 04 07, 15:23)
aciuks.gif Pasiziurejau, ten toks pasleptas. ane? beveik ir nesimato  thumbup.gif bandysiu ir as isiut kai pabaigsiu.

taip, pirkau ta "paslepta" uztrauktuka paklausi parduotuvej jos zino kokie ir tada jo visiskai nesimato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2008 04 07, 16:10)
Man labai gražios tavo ligos, niu labai visos vykusios ir "zaraznos" ,man vis tiek vyninė gražiausia, jaučiu, dėl spalvos:) Uch Dovyduk rimtai sergi, ale kokia graži kai  "liga "prisidengi:)

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2008 04 07, 16:23)
dovyda  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif ir baltoji "liga" irgi labai. kiek situ summer siuliuku sumezgei i ta dali? turiu du kamuoliukus ( po 2 lt likutis buvo) tai kas man is tiek iseis??? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sumezgiau apie 2+, bet as storule mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2008 04 07, 16:10)
as esu siuvusi, paziurek mano nerinukuose balta trumpa suknute siuvau sone po rankove  4u.gif

user posted imagena nematau....matyt tikrai graziai isisiuvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 04 06, 19:08)
O čia dar vienas rutulinės variantas 4u.gif
user posted image

http://club.osinka.r...pic.php?t=39712
pasiziurekit cia
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 04 07, 21:45)

http://club.osinka.r...6...p;&start=60

Arba čia dar variantai 4u.gif
Papildyta:
http://club.osinka.r...pic.php?t=20037

Čia viskas apie rutulinę suknelę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2008 04 07, 22:07)
http://club.osinka.r...6...p;&start=60

Arba čia dar variantai 4u.gif
Papildyta:
http://club.osinka.r...pic.php?t=20037

Čia viskas apie rutulinę suknelę. 4u.gif

ot velnias...rusu kalba reikejo atidziau mokytis mokykloj doh.gif

is esmes kiek as suprantu - neri bele kaip kaip fantazija nesa tuos rutuliukus, o paskui stengiesi sujungti juos taip kad sudarytu sukneles konturus ir tiek? ax.gif
na gal kada kai pagaus ikvepimas reiks ir pabandyti tai ax.gif
aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti