aciu mergaites
Dovyda, darbelio tai tikrai cia daaaaug.......... Na ,bet rezultatas super Butu faina pamatyti ir ant manekenes
Dovyda, labai grazi suknele o per kiek laiko nunerei?
Dovyda - liuks suknele
QUOTE(norali @ 2008 03 13, 17:01)
tikiuosi ir labai noriu o eileje dar stovi tokia rutuline
kol kas tempai pmano nemazi , bet kas zino kai liks tik uzbaigimai gal sutingsiu
o tau DOVYDA sekmes baiginejant pilke ir laukiam pasirodant
kol kas tempai pmano nemazi , bet kas zino kai liks tik uzbaigimai gal sutingsiu
o tau DOVYDA sekmes baiginejant pilke ir laukiam pasirodant
mergaites, gal turite sio s rutulines grozybes schema, nors nieko sudetingo cia nera, bet vis geriau i "spargalke" zvilgtereti
QUOTE(janike1 @ 2008 04 06, 16:50)
Dovyda, darbelio tai tikrai cia daaaaug.......... Na ,bet rezultatas super Butu faina pamatyti ir ant manekenes
aciu
Papildyta:
QUOTE(ausryt99 @ 2008 04 06, 17:07)
Dovyda, labai grazi suknele o per kiek laiko nunerei?
aciukas. na neriau tai beveik visa ziema tiesa daugiau nei puse laiko laukiau atvezant pritrukusiu siulu, tingejau dar....
Papildyta:
QUOTE(davusi viltį @ 2008 04 06, 17:07)
Dovyda - liuks suknele
aciu
QUOTE(dovyda @ 2008 04 05, 18:44)
na ir savo suknia visa neparuosta nufotografavau tuo paciu (kad apsvietimas but padoresnis, tai balkonan isgrudau ), labai jau nepeikit gal kada pafotkinsiu kai bus "su viskuo" ir su manim po apacia
Dovyda tu Spartietė, pažiūrėjus į suknia atrodo "misija neįmanoma" ,man ji tokia kruopšti.Manau ,kad reikalavo daug meilės, darbo, kruopštumo. Manau ,kad visa tai buvo tikrai verta daryti, atrodo ji labai gražiai.Tikrai dar norisi ant Tavęs pamatyti:) Pažadėk pasirodyti:)
Labai gražų rūbelį "įsitaisei" Man patiko ,labai
QUOTE(dovyda @ 2008 04 05, 18:44)
na ir savo suknia visa neparuosta nufotografavau tuo paciu (kad apsvietimas but padoresnis, tai balkonan isgrudau ), labai jau nepeikit gal kada pafotkinsiu kai bus "su viskuo" ir su manim po apacia
Koks gražumas Ačiū, kad pagaliau pasirodei , taip ilgai čia mus kankinai Nors ir foto nekokia kokybė, tai anaiptol nesumenkina suknytės grožio Matosi kiek ten darbelio ir kantrybės įdėta Labai labai graži suknelė Ir kaip gali tokį grožį taip ilgai paslėpus nuo žmonių akių laikyt
QUOTE(neringata @ 2008 04 07, 12:28)
Koks gražumas Ačiū, kad pagaliau pasirodei , taip ilgai čia mus kankinai Nors ir foto nekokia kokybė, tai anaiptol nesumenkina suknytės grožio Matosi kiek ten darbelio ir kantrybės įdėta Labai labai graži suknelė Ir kaip gali tokį grožį taip ilgai paslėpus nuo žmonių akių laikyt
Ingriduska, Neringata aciu nu vaaa geda man geda, kad taip ilgai tempiau pradejau ir nauja projekteli balta.....
va cia susidejau pagaliau savo darbelius
Mano "ligos"
QUOTE(dovyda @ 2008 04 07, 13:23)
Ingriduska, Neringata aciu nu vaaa geda man geda, kad taip ilgai tempiau pradejau ir nauja projekteli balta.....
Mano "ligos"
Mano "ligos"
Na Dovyda, nieko nebus... Prasom visas sukneles ant manekenes pademonstruoti! Tiek viena, tiek kita superines, bet norim bendro vaizdelio...
QUOTE(dovyda @ 2008 04 07, 13:23)
Nu
mano baltosios sukneles virsus toks pats bus, o liemeni neriu skyleta
Mergynos turiu klausimuka , ar esat kada isiuve i nerta suknike uztrauktuka? Kaip jis ziuresis? Kurioj vietoj geriausia tai padaryti: popazastim ar nugaroj?