Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

aciu mergaites blush2.gif
Atsakyti
Dovyda, darbelio tai tikrai cia ax.gif daaaaug.......... Na ,bet rezultatas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Butu faina pamatyti ir ant manekenes bigsmile.gif
Atsakyti
Dovyda, labai grazi suknele thumbup.gif o per kiek laiko nunerei?
Atsakyti
Dovyda - liuks suknele thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(norali @ 2008 03 13, 17:01)
tikiuosi ir labai noriu blush2.gif o eileje dar stovi tokia rutuline blush2.gif

user posted image

kol kas tempai pmano nemazi 4u.gif , bet kas zino kai liks tik uzbaigimai gal sutingsiu g.gif
o tau DOVYDA sekmes baiginejant pilke 4u.gif ir laukiam pasirodant 4u.gif

mergaites, gal turite sio s rutulines grozybes schema, nors nieko sudetingo cia nera, bet vis geriau i "spargalke" zvilgtereti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2008 04 06, 18:35)
mergaites, gal turite sio s rutulines grozybes schema, nors nieko sudetingo cia nera, bet vis geriau i "spargalke" zvilgtereti ax.gif

O čia dar vienas rutulinės variantas 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 04 06, 16:50)
Dovyda, darbelio tai tikrai cia ax.gif daaaaug.......... Na ,bet rezultatas super  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Butu faina pamatyti ir ant manekenes  bigsmile.gif

aciu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ausryt99 @ 2008 04 06, 17:07)
Dovyda, labai grazi suknele  thumbup.gif  o per kiek laiko nunerei?

aciukas. na neriau tai beveik visa ziema biggrin.gif tiesa daugiau nei puse laiko laukiau atvezant pritrukusiu siulu, tingejau dar.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(davusi viltį @ 2008 04 06, 17:07)
Dovyda - liuks suknele  thumbup.gif  wub.gif

mirksiukas.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 06 balandžio 2008 - 18:16
QUOTE(dovyda @ 2008 04 05, 18:44)
na ir savo suknia visa neparuosta nufotografavau tuo paciu (kad apsvietimas but padoresnis, tai balkonan isgrudau lotuliukas.gif ), labai jau nepeikit blush2.gif gal kada pafotkinsiu kai bus "su viskuo" ir su manim po apacia lotuliukas.gif

user posted imageuser posted image

Dovyda tu Spartietė, pažiūrėjus į suknia atrodo "misija neįmanoma" ,man ji tokia kruopšti.Manau ,kad reikalavo daug meilės, darbo, kruopštumo. Manau ,kad visa tai buvo tikrai verta daryti, atrodo ji labai gražiai.Tikrai dar norisi ant Tavęs pamatyti:) Pažadėk pasirodyti:)
Labai gražų rūbelį "įsitaisei":) Man patiko ,labai
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 04 05, 18:44)
na ir savo suknia visa neparuosta nufotografavau tuo paciu (kad apsvietimas but padoresnis, tai balkonan isgrudau lotuliukas.gif ), labai jau nepeikit blush2.gif gal kada pafotkinsiu kai bus "su viskuo" ir su manim po apacia lotuliukas.gif

Koks gražumas blink.gif thumbup.gif wub.gif Ačiū, kad pagaliau pasirodei , taip ilgai čia mus kankinai rolleyes.gif Nors ir foto nekokia kokybė, tai anaiptol nesumenkina suknytės grožio wub.gif Matosi kiek ten darbelio ir kantrybės įdėta thumbup.gif Labai labai graži suknelė wub.gif Ir kaip gali tokį grožį taip ilgai paslėpus nuo žmonių akių laikyt lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2008 04 07, 12:28)
Koks gražumas  blink.gif  thumbup.gif  wub.gif Ačiū, kad pagaliau pasirodei , taip ilgai čia mus kankinai  rolleyes.gif Nors ir foto nekokia kokybė, tai anaiptol nesumenkina suknytės grožio wub.gif Matosi kiek ten darbelio ir kantrybės įdėta thumbup.gif Labai labai graži suknelė wub.gif Ir kaip gali tokį grožį taip ilgai paslėpus nuo žmonių akių laikyt lotuliukas.gif  mirksiukas.gif

Ingriduska, Neringata aciu wub.gif nu vaaa geda man geda, kad taip ilgai tempiau blush2.gif pradejau ir nauja projekteli doh.gif balta.....

va cia susidejau pagaliau savo darbelius ax.gif
Mano "ligos"
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 04 07, 13:23)
Ingriduska, Neringata aciu wub.gif nu vaaa geda man geda, kad taip ilgai tempiau blush2.gif pradejau ir nauja projekteli  doh.gif balta.....

va cia susidejau pagaliau savo darbelius ax.gif
Mano "ligos"

Na Dovyda, nieko nebus... Prasom visas sukneles ant manekenes pademonstruoti! Tiek viena, tiek kita superines, bet norim bendro vaizdelio... mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 04 07, 13:23)
Mano "ligos"[/url]

Nu thumbup.gif

mano baltosios sukneles virsus toks pats bus, o liemeni neriu skyleta

Mergynos turiu klausimuka blush2.gif , ar esat kada isiuve i nerta suknike uztrauktuka? Kaip jis ziuresis? Kurioj vietoj geriausia tai padaryti: popazastim ar nugaroj? g.gif
Atsakyti