Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(`delfine` @ 2008 04 02, 19:42)
Na kazkaip nejuciom uzkreciau savo drauges nerimu hihihi.gif dabar visos neriam po pirma blyna...kas suknele kas bliuskyte kas netgi ponca wink.gif
ta bediskutuodamos vargus ir dziaugsmus nerimo prisiminem kad kazkaip i suknele ir uztrauktukas turi buti isiutas  unsure.gif

kaip jus savo sukneles darote? uztrauktukais sagutem ar is viso nieko nededate?  g.gif
ot butu 'grazu' nusineriu suknele ir neilendu i ja  doh.gif  biggrin.gif

aš irgi tokią dilemą sprendžiu. bet vis tik jau pradėjau šone vietą užtrauktukui daryti. neriu iš MAXI. kažkaip siūliukas tai plonas ale va jau kiek pamezgus pamačiau kad ir sunkus. tampia visą mezginį žemyn. tai kilo idėja (kadangi pamušala dėsiu) prisiūti prie pamušalo vietą ties krūtine ir klubais ir kitoj pusėj nei užtrauktukas vertikaliai,kad neišsitampytų. na nežinau ar aiškiai aš čia surašiau
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 04 02, 17:59)
Prašyčiau pasirodyti  blush2.gif

Yra mano paraše mirksiukas.gif
Spalvytė ne balta, bet pirminis variantas buvo toks , bet nepatiko viršus, tai jį esu pernėrus
Kai prisiruosiu, naują variantą visu ūgiu įamžinsiu ax.gif

Nu šiaip- nėrinys, tai ne medžiaga, jis dažniausiai lengvai pasiduoda. Aš nei į tą suknytę, nei į dabar mezgamą moherinę nesiuvu jokių užtrauktukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niuma: 02 balandžio 2008 - 20:04
QUOTE(niuma @ 2008 04 02, 21:02)
Yra mano paraše  mirksiukas.gif
Spalvytė ne balta, bet pirminis variantas buvo toks , bet nepatiko viršus, tai jį esu pernėrus
Kai prisiruosiu, naują variantą visu ūgiu įamžinsiu ax.gif

Antrasis variantas thumbup.gif bet vat ka reiskia spalva, visiskai kitaip atrodo, bet vis tiek tikrai grazu wub.gif maniske bus melyna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 04 01, 21:28)
Virs mezginio vedzioti ir is jo enanciais garais taip lyginti  rolleyes.gif

o kur toki lygintuva galima isigyti?
Atsakyti
QUOTE(meskute231 @ 2008 04 02, 20:41)
aš irgi tokią dilemą sprendžiu. bet vis tik jau pradėjau šone vietą užtrauktukui daryti. neriu iš MAXI. kažkaip siūliukas tai plonas ale va jau kiek pamezgus pamačiau kad ir sunkus. tampia visą mezginį žemyn. tai kilo idėja (kadangi pamušala dėsiu) prisiūti prie pamušalo vietą ties krūtine ir klubais ir kitoj pusėj nei užtrauktukas vertikaliai,kad neišsitampytų. na nežinau ar aiškiai aš čia surašiau

aha supratau kazka ax.gif as pamusaliuko neketinu deti, bet paziuresiu kokia situacija nunerus bus g.gif

QUOTE(Karalaite28 @ 2008 04 02, 22:09)

manau kad cia paprasti lygintuvai kurie turi garu funkcija ir tiek mastau.gif
namie toki turiu - paspaudi ir purskia is dugno garus ...
Atsakyti

Parduotuvėje mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Tai cia paprastas lygintuvas, tik paspaudi, kad eitu garai, ir vedzioji virs mezginio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 04 02, 23:09)
Tai cia paprastas lygintuvas, tik paspaudi, kad eitu garai, ir vedzioji virs mezginio  rolleyes.gif

a,na toki as turiu,tik maciau drabuziu pardej,toki kaip lygintuva kur drabuzius lygino ant pakabos,tokia kaip slanga ir pucia garus.Cia biski ne i tema as,pas mane 10 m uzuolaidu ir kai isplaunu jos taip susilamdo,kad net neissikaba,tai galvojau gal apie kitoki lygintuva kalbat...bet dekui kad atsaket.

Beje, Dovyda, as ir vel tavo konsultacijos noriu,dabar del rankoviu.Gal turi kokia schemute ar paaiskint gali kaip nerei rankoves link pazastu,kazkaip mazinai,apvalinai?Neisivaizduoju kaip jas nert,jei megzciau,butu aisku,o neriu tai pirma karta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 04 03, 09:47)
Beje, Dovyda, as ir vel tavo konsultacijos noriu,dabar del rankoviu.Gal turi kokia schemute ar paaiskint gali kaip nerei rankoves link pazastu,kazkaip mazinai,apvalinai?Neisivaizduoju kaip jas nert,jei megzciau,butu aisku,o neriu tai pirma karta blink.gif

sveikute drinks_cheers.gif as neriau rankovytes vel nuo tos juosteles kaspineliui (kaip paciai sukniai) i virsu panerus kiek ten reikejo, pazastu isemimus dariau taip kaip paciai suknelei, pagal ta pacia schemute mirksiukas.gif paskui vis pridedavau prie sukneles, pamatuodavau ir likus 2-3 eilem iki pabaigimo krastus paapvalinau dar nuimdama is krastu. nezinau ar aiskiau cia tau kas g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 03 balandžio 2008 - 14:46
QUOTE(dovyda @ 2008 04 03, 15:46)
sveikute drinks_cheers.gif as neriau rankovytes vel nuo tos juosteles kaspineliui (kaip paciai sukniai) i virsu panerus kiek ten reikejo, pazastu isemimus dariau taip kaip paciai suknelei, pagal ta pacia schemute mirksiukas.gif paskui vis pridedavau prie sukneles, pamatuodavau ir likus 2-3 eilem iki pabaigimo krastus paapvalinau dar nuimdama is krastu. nezinau ar aiskiau cia tau kas  g.gif  blush2.gif

sveika,aciu kad pasidalinai smile.gif viskas aisku su rankovem nuo ko pradeti,o prie pazastu ziuresiu kaip gausis,jei ka,dar pakalbinsiu.O kaip sukneles apacia apnerei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karalaite28 @ 2008 04 03, 16:38)
sveika,aciu kad pasidalinai smile.gif viskas aisku su rankovem nuo ko pradeti,o prie pazastu ziuresiu kaip gausis,jei ka,dar pakalbinsiu.O kaip sukneles apacia apnerei? ax.gif

sukneles apacia apneriau viena eile stulpeliu su uzmetimu ir dar 1 eile stulpeliu su spurgeliais per viduri, veliau papiesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 04 04, 15:35)
sukneles apacia apneriau viena eile stulpeliu su uzmetimu ir dar 1 eile stulpeliu su spurgeliais per viduri, veliau papiesiu  mirksiukas.gif

Dovyda, negi aš praleidau tavo pilkutę? ax.gif Ar kaip čia yra, pasakyk g.gif
Atsakyti