Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

sveikutes,
ieskau kas nunertu suknele komunijai 170 cm merginai, gal kas galetu?
Atsakyti
QUOTE(iloniuxxx @ 2008 04 01, 14:15)
sveikutes,
ieskau kas nunertu suknele komunijai 170 cm merginai, gal kas galetu?

Aš tai siūlyčiau kreiptis į Koti, įdedu nuorodą
Koti
Atsakyti
dar viena mano suknelė iš tos pačios serijos,kaip juodoji buvo
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 13:29)
user posted image

grazu ir elegantiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 14:29)
user posted image

VAJEEEE Vėl grožis nuostabus .Viliuteee tu kuri tokias gražias, tokias moteriškas, seksualias, paslaptingas ir be galo elegantiškas sukneles.manau kad apsirengus jomis kiekviena jaučiasi MOTERIMI, VISOKIA KOKIA PRETY WUMEN:)
Atsakyti
ačiū didžiausias už tokius pagyrimus 4u.gif 4u.gif

o iloniuxxx ,jei su koti nesutartum ,aš dar siūlyčiau ką tik čia apsilankiusią la Perlą,jau kokias gražias sukneles ji neria,ir ne tik komunijai o ir pačiom vestuvėm tiktų
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 13:37)
ačiū didžiausias už tokius pagyrimus 4u.gif  4u.gif

o iloniuxxx ,jei su koti nesutartum ,aš dar siūlyčiau ką tik čia apsilankiusią la Perlą,jau kokias gražias sukneles ji neria,ir ne tik komunijai o ir pačiom vestuvėm tiktų

o as savo ruoztu siulyciau Viliuteee ir save mirksiukas.gif
P.S. save siulau del to kad turiu viena laisva balta suknute ir kita gal laisva, dar nezinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 14:37)
ačiū didžiausias už tokius pagyrimus 4u.gif  4u.gif

taip taip as taip pat norejau La Perla siulyti thumbup.gif ji nuostabias suknytes neria thumbup.gif

Viliuteee, jau gyriau kitoj temoj, bet dar karteli thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 01 balandžio 2008 - 13:52
ir norali ir Viliuteee labai Jums aciu, ne del to kad man reikia darbo ar neturiu uzsakymu bet del to, jog Jusu siulymai reiskia kad mano darbeliai jums patinka. o mano stabukas kol kas Viliuteee...
o dabar kad nebutu labai jau ne i tema, dedu suknute idejoms:
user posted image
Atsakyti
La Perla galiu drąsiai parekomenduoti , nes tikrai suknelės labai labai gražios, kruopščios,princesiškos:)
Atsakyti
ui kokios jus greitos mergaites, aciu biggrin.gif
La Perla, maniskei labai patiko tokia pilka suknute su kaspinu, cia kazkur buvau radusi, net nezinau ji gal ir megzta rolleyes.gif ar galetume del tokio modelio tartis, o kiek tai uzimtu laiko ir kokia mazdaug kaina butu? mes gyvenam Vilniuj, nepasiziurejau kur tu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(iloniuxxx @ 2008 04 01, 14:20)
ui kokios jus greitos mergaites, aciu biggrin.gif
La Perla, maniskei labai patiko tokia pilka suknute su kaspinu, cia kazkur buvau radusi, net nezinau ji gal ir megzta rolleyes.gif ar galetume del tokio modelio tartis, o kiek tai uzimtu laiko ir kokia mazdaug kaina butu? mes gyvenam Vilniuj, nepasiziurejau kur tu schmoll.gif

sveika smile.gif ji tikrai nerta :)parasysiu AZ 4u.gif
Atsakyti