sveikutes,
ieskau kas nunertu suknele komunijai 170 cm merginai, gal kas galetu?
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 13:29)
grazu ir elegantiska
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 14:29)
VAJEEEE Vėl grožis nuostabus .Viliuteee tu kuri tokias gražias, tokias moteriškas, seksualias, paslaptingas ir be galo elegantiškas sukneles.manau kad apsirengus jomis kiekviena jaučiasi MOTERIMI, VISOKIA KOKIA PRETY WUMEN:)
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 13:37)
ačiū didžiausias už tokius pagyrimus
o iloniuxxx ,jei su koti nesutartum ,aš dar siūlyčiau ką tik čia apsilankiusią la Perlą,jau kokias gražias sukneles ji neria,ir ne tik komunijai o ir pačiom vestuvėm tiktų
o iloniuxxx ,jei su koti nesutartum ,aš dar siūlyčiau ką tik čia apsilankiusią la Perlą,jau kokias gražias sukneles ji neria,ir ne tik komunijai o ir pačiom vestuvėm tiktų
o as savo ruoztu siulyciau Viliuteee ir save
P.S. save siulau del to kad turiu viena laisva balta suknute ir kita gal laisva, dar nezinau
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 01, 14:37)
ačiū didžiausias už tokius pagyrimus
taip taip as taip pat norejau La Perla siulyti ji nuostabias suknytes neria
Viliuteee, jau gyriau kitoj temoj, bet dar karteli
ir norali ir Viliuteee labai Jums aciu, ne del to kad man reikia darbo ar neturiu uzsakymu bet del to, jog Jusu siulymai reiskia kad mano darbeliai jums patinka. o mano stabukas kol kas Viliuteee...
o dabar kad nebutu labai jau ne i tema, dedu suknute idejoms:
o dabar kad nebutu labai jau ne i tema, dedu suknute idejoms:
La Perla galiu drąsiai parekomenduoti , nes tikrai suknelės labai labai gražios, kruopščios,princesiškos:)
QUOTE(iloniuxxx @ 2008 04 01, 14:20)
ui kokios jus greitos mergaites, aciu
La Perla, maniskei labai patiko tokia pilka suknute su kaspinu, cia kazkur buvau radusi, net nezinau ji gal ir megzta ar galetume del tokio modelio tartis, o kiek tai uzimtu laiko ir kokia mazdaug kaina butu? mes gyvenam Vilniuj, nepasiziurejau kur tu
La Perla, maniskei labai patiko tokia pilka suknute su kaspinu, cia kazkur buvau radusi, net nezinau ji gal ir megzta ar galetume del tokio modelio tartis, o kiek tai uzimtu laiko ir kokia mazdaug kaina butu? mes gyvenam Vilniuj, nepasiziurejau kur tu
sveika ji tikrai nerta :)parasysiu AZ