Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(Almita @ 2008 03 29, 10:47)
Kokie siūlai geriausi pilkąjai suknelei?

kuria pilkute turi galvoje? mirksiukas.gif
Atsakyti
Ta,su kaspinu ant juosmens
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 03 29, 13:53)
Ta,su kaspinu ant juosmens

gal nuotraukyte idek blush2.gif bus aiskiau
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2008 03 26, 20:04)
Gal galetumet pasufleruot kaip nerti/megzti sita rasteli  4u.gif

Man atrodo kazkas panasaus i sita rasta blush2.gif
Atsakyti
Dovyda Dovyda,jau gėda nežinoti pilkosios suknelės su kaspinu mirksiukas.gif
http://public.fotki....iai/122-vi.html
Atsakyti
merginos, kiek reikia vasarinei s dydžio suknytei ant petnešėlių maxi siūliukų? ax.gif
nusipirkau du rutulius, galvojau šiaip bus panarpliojimui...bet kad užsimojau suknelę nusinerti doh.gif tai galvoju ar užteks ar bėgti dasipirkti unsure.gif
viename rutulyje yra 565m siūliuko...mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 03 30, 20:11)
merginos, kiek reikia vasarinei s dydžio suknytei ant petnešėlių maxi siūliukų?  ax.gif
nusipirkau du rutulius, galvojau šiaip bus panarpliojimui...bet kad užsimojau suknelę nusinerti  doh.gif  tai galvoju ar užteks ar bėgti dasipirkti  unsure.gif
viename rutulyje yra  565m siūliuko...mastau.gif

ziurint kokiu rasteliu nersi, as savajai su rankovemis iki alkuniu ir ilgis ciut zemiau keliu du sunaudojau pilnus ir dar trupuciuka nuo treciojo nuvyniojau, nes sijona platinau, o ne tiesu neriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2008 03 30, 19:11)
merginos, kiek reikia vasarinei s dydžio suknytei ant petnešėlių maxi siūliukų?  ax.gif
nusipirkau du rutulius, galvojau šiaip bus panarpliojimui...bet kad užsimojau suknelę nusinerti  doh.gif  tai galvoju ar užteks ar bėgti dasipirkti  unsure.gif
viename rutulyje yra  565m siūliuko...mastau.gif

jei raštelis retas,tai dviejų pakakt turėtų..Aš sąvąjai ir du sunaudojau ir trečio jau reikia,nes nuo liemens neriu tankiu raštu
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 03 30, 21:16)
jei raštelis retas,tai dviejų pakakt turėtų..Aš sąvąjai ir du sunaudojau ir trečio jau reikia,nes nuo liemens neriu tankiu raštu

na nelabai turbut rastelis retas bus.... g.gif
bet kad nugara nuoga, o susirisa suknyte per kakla, tai manau tas mane isgelbeti turetu biggrin.gif
taip tingisi vel i ta parduotuve lekti....per pietu pertrauka istrukau tai 1.5 val sugaisau...del to siulu dviem megztiniam ir suknelei nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2008 03 28, 19:44)
user posted image

user posted image
user posted image

user posted image
dar "ananasu"
user posted image
Papildyta:
Is paskutinio Mini di Fatauser posted imageuser posted imageuser posted image[URL=http://keep4u.ru/full/080328/08611d4c9876d4f579/jpg]user posted image

Kaip grazu wub.gif Kyla noras vel nerima vaseliu prisiminti, tik kad man mezgimas labiau prie sirdies...
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 03 30, 15:03)
Dovyda Dovyda,jau gėda nežinoti pilkosios suknelės su kaspinu  mirksiukas.gif
http://public.fotki....iai/122-vi.html

blush2.gif blush2.gif blush2.gif oi............. iki kraujo pazistamas dalykas lotuliukas.gif gerai, kad baigtas, uz tai konsultuoti galiu i valias ax.gif as neriau is tokiu siulu + dejau blizgu siuleli

user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Truputėlis idėjų mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

Va čia kaip sužaista su kriauklytėm user posted image
O va čia populiarieji ananasai ikomponuoti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 01 balandžio 2008 - 00:35