Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

La Perla, Laumar nerealiai gražu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo martinika: 27 kovo 2008 - 07:38
QUOTE(martinika @ 2008 03 27, 07:37)
La Perla, Laumar  nerealiai gražu wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu, mieloji, dar galit zvilgteleti CIA mano nauja kurineli, tiesa dar ne visiskai pabaigta..
Atsakyti
Oho. Sunuole. O tas rastas taip isplatejo apacion, tai vaselio Nr keitei ar stulpeliu/kilpuciu padauginai? (atiprasau kad kamantineju, tiesiog draugavima su vaseliu tobulinu, nes mano stixija virbalai)
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2008 03 27, 08:55)
Oho. Sunuole. O tas rastas taip isplatejo apacion, tai vaselio Nr keitei ar stulpeliu/kilpuciu padauginai? (atiprasau kad kamantineju, tiesiog draugavima su vaseliu tobulinu, nes mano stixija virbalai)

neatsiprasinek, viskas tvarkoj, rastas plateja pats, ten daugeja stulpeliu, as ji turiu nes tokiu rasciuku yra nerta vaikiska skraiste, jei reikia - parasyk emaila - atsiusiu nes internete neturiu pasidejusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 03 26, 09:45)
aciu dovyda o as tavo pilkaja praziopsojau ar dar nesirodei?  g.gif

dar nepraziopsojai mirksiukas.gif nerti BAIGIAU pagaliau lotuliukas.gif bet va vargstu su pasuknele kaip visada, vos tik sudeliosiu viska kur reikia, tik pykst ir rodausi. Bet va manau siemet panesiot jau neiseis g.gif
Papildyta:
QUOTE(La Perla @ 2008 03 27, 09:26)
aciu, mieloji, dar galit zvilgteleti CIA mano nauja kurineli, tiesa dar ne visiskai pabaigta..

apziurejau visus, labai tie vaikiski dalykeliai grazus wub.gif o jau naujos suknios dailumas! wub.gif wub.gif mane sudomino kepure futbolo kamuolys, gal gali pasidalint? nunerciau sunenui vasarai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 03 27, 10:50)
dar nepraziopsojai mirksiukas.gif nerti BAIGIAU pagaliau lotuliukas.gif  bet va vargstu su pasuknele kaip visada, vos tik sudeliosiu viska kur reikia, tik pykst ir rodausi. Bet va manau siemet panesiot jau neiseis g.gif
Papildyta:
apziurejau visus, labai tie vaikiski dalykeliai grazus wub.gif o jau naujos suknios dailumas! wub.gif  wub.gif mane sudomino kepure futbolo kamuolys, gal gali pasidalint? nunerciau sunenui vasarai thumbup.gif

aciu smile.gif
bandau prisiminti kaip neriau futbolo kamuoli... juodos detales - penkiakampes, baltos - sesiakampes.
nuneriau ratuka tada :
1 eile - 18 stulpeliu su uzmetimu
2 eile - 36 stulpeliai su uzmetimu (i kiekviena buvusi stulpeli po du stulpelius)
3 eile - 54 stulpeliai su uzmetimu (i viena stulpeli neriasi vienas i kita - du)
4 eile - i kiekviena stulpeli su uzmetimu neriamas vel stulpelis o i devinta: 1 su uzmetimu, 3 su dviem uzmetimais, 1 su uzmetimu (cia gaunasi kampas)

cia buvo sesiakampis, penkiakampi analogiskai

1 eile 15
2 eile 30
3 eile 45
4 eile vel i devinta neriamas kampas

atrodo taip surasiau nes schemu tai neturiu kuriau is galvos smile.gif

lauksim pilkosios smile.gif
Atsakyti
La Perla, Laumar Jau kokie gražūs sukniukai, nu kokie puošnūs ai ai ai smile.gif
Atsakyti
LaPerla, sakyk o iš ko ir kaip tu pasuknes mažylėms siūni?
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 03 27, 14:20)
LaPerla, sakyk o iš ko ir kaip tu pasuknes mažylėms siūni?

as dazniausiai perku toki elastini atlasa, o siuva siuveja smile.gif tik vienai suknutei vaikiskai (ta kur su ramune, rozine su balta), nereikejo nieko siuti: iskirpau saules kliosa ir apneriau ir virsu ir apacia 4u.gif
Atsakyti
La Perla,krastiete,ar medziagytes perki musu kaimuke?Siulus irgi?
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 03 27, 15:46)
La Perla,krastiete,ar medziagytes perki musu kaimuke?Siulus irgi?

aha smile.gif pas mus juk visko yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 03 26, 17:40)
sveikos, noriu ikelti vienos mamytes darbeli nes jai nelabai pavyksta, taip kad laumar suknute dukriukui:

Fanuolės wub.gif Abi biggrin.gif Tik dukrytė kažko nelabai patenkinta hihihi.gif

La Perla ... na ką čia beridursi wub.gif user posted image

Vis noriu paklaust, neriant suknytes mergytėm, rankovytes ten sutraukiat kažkaip, ar neriant akių mažinat g.gif
Atsakyti