Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(janike1 @ 2008 03 25, 19:46)

Suknutes nepakartojamos  blink.gif laaaaaaaaaaaaaaaaabai grazios wub.gif  wub.gif  wub.gif

aciu smile.gif
QUOTE(norali @ 2008 03 25, 20:44)
niu, La Perla, kaip visada tavo darbeliai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif o jau mazoji princese kaip  princesiskai su tokia suknyte atrodo wub.gif  thumbup.gif

aciu smile.gif
QUOTE(Žiogienė @ 2008 03 25, 22:11)

La Perla tavo kaip visada super thumbup.gif Ilgai tą juodą narpliojai? g.gif

aciu tavo darbeliai irgi puikus, juoda narpliojau ilgokai apie 3 savaites lyg...
QUOTE(koti @ 2008 03 25, 23:03)

LaPerla- juoda suknytė  wub.gif nuostabi.

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2008 03 25, 19:46)
sveikutes, vos susiradau jus, senokai buvau uzsukusi:)
rodau nauja kurineli tik... as jam truputi per didele nes ne man skirtas...user posted image
manau netrukus parodysiu grozi mazosioms princesems smile.gif
ir dar viena princesyte pasirode su mano suknute:
user posted image

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwww wub.gif ne nu cia tai fantastiskos sukniukes!!! saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovyda @ 2008 03 26, 08:41)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwww wub.gif ne nu cia tai fantastiskos sukniukes!!! saunuole 4u.gif

aciu dovyda o as tavo pilkaja praziopsojau ar dar nesirodei? g.gif
Atsakyti
sveikos, noriu ikelti vienos mamytes darbeli nes jai nelabai pavyksta, taip kad laumar suknute dukriukui:
user posted image
user posted image

asmeniskai man ir suknyte ir dukryte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
saunuole laumar tesk ir toliau smile.gif
Atsakyti
Gražu labai wub.gif
Atsakyti
Ir mergyte ir suknyte wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
ir suknyte labai labai labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir dukryte thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu, merginos, pavarot!!!! drinks_cheers.gif
Visos grazios!
Ir Ziogienes, ir La Perlos, ir Laumar!!+!!
Ypac patiko juoda suknike 4u.gif
Atsakyti
ir man labai gražu,o aš dar labai laukiu,kada Laumar užbaigs mūsų bendrą projektą-suknelę jai pačiai ax.gif
Atsakyti
Ačiū jum visom 4u.gif Labai užsidegiau nerti ir toliau. Pirmiausia turiu pabaigti Viliutee pradėtą darbą, o tada imsiuos kažko gražaus vasarai sau ax.gif
Atsakyti

Ir mergyte ir suknyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate @ 2008 02 07, 08:51)

Gal galetumet pasufleruot kaip nerti/megzti sita rasteli 4u.gif
Atsakyti