Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

QUOTE(kacumota @ 2008 03 24, 23:46)
Nepykit,kad i dideliu tema lendu,bet ...Merginos,reikia patarimo.Pradejus suknute ir dabar galvoju gal platesnis sijonas graziau atrodytu g.gif Kaip jums atrodo?
user posted image

regis platumas pats tas thumbup.gif nebent nori savo karalaitei tikrai princesiskos suknios wub.gif o jei tik siaip vasarai, tada super nereikia platint manau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žiogienė @ 2008 03 25, 17:29)
Gražumėlis wub.gif
Man irgi tokiu platumu labai gražu wub.gif

Va mano šedevras doh.gif Neočen man jis, bet pasirodau . Dar neplauta. Planavau ant siaurų džinsų nešiot, kaip tuniką.user posted image

Einu geriau panelėm nert suknelių ax.gif

labai liux tunikute thumbup.gif be reikalo cia ji tau "neocen" biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 25 kovo 2008 - 16:51
Žiogiene, tunika tikrai šauni 4u.gif O kuom jinai pačiai nepatinka g.gif Man tai patiko,tik kakliuka bučiau dariusi V formos,nu bet čia tik aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiogienė @ 2008 03 25, 16:29)
Va mano šedevras doh.gif Neočen man jis, bet pasirodau . Dar neplauta. Planavau ant siaurų džinsų nešiot, kaip tuniką.user posted image

Einu geriau panelėm nert suknelių ax.gif

Na, Ziogiene, dzinsus tik zemyn ir pirmyn su suknele! mirksiukas.gif man tai grazu, bet kaklas nepatinka blush2.gif saunuole! 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, vos susiradau jus, senokai buvau uzsukusi:)
rodau nauja kurineli tik... as jam truputi per didele nes ne man skirtas...user posted image
manau netrukus parodysiu grozi mazosioms princesems smile.gif
ir dar viena princesyte pasirode su mano suknute:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 25 kovo 2008 - 18:47
Žiogiene - o man tavo tunika patiko - atrodo paprasta, bet tuo pačiu patrauklu. thumbup.gif
La Perla - man pritrūko žodžių. wub.gif wub.gif Geriau pakamantinėsiu - iš kokių siuliūkų nėrei,kiek sunaudojai ir t.t.? Man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
LaPerla - juodasis kūrinukas tiesiog fantastika wub.gif
Atsakyti
Na merginos jūs ir šaunuolės,kuriat čia visokiausias grožybes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,prisižiūriu aš čia jūsų darbelių ir galva susisuka,norisi mesti ką esu pradėjusi ir griebtis naujų.Taip ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 25, 19:22)
Žiogiene - o man tavo tunika patiko - atrodo paprasta, bet tuo pačiu patrauklu.  thumbup.gif
La Perla - man pritrūko žodžių.  wub.gif  wub.gif Geriau pakamantinėsiu - iš kokių siuliūkų nėrei,kiek sunaudojai ir t.t.? Man labai patiko  thumbup.gif

man irgi grazi tunika thumbup.gif
neriau kaip visada is maxi, sunaudojau kazkur 7 kamuoliukus smile.gif

QUOTE(davusi viltį @ 2008 03 25, 19:27)
LaPerla - juodasis kūrinukas tiesiog fantastika wub.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
[quote=La Perla,2008 03 25, 20:42]

Suknutes nepakartojamos blink.gif laaaaaaaaaaaaaaaaabai grazios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
[quote=Žiogienė,2008 03 25, 17:29]
Va mano šedevras doh.gif Neočen man jis, bet pasirodau . Dar neplauta. Planavau ant siaurų džinsų nešiot, kaip tuniką.[img]

Žiogiene,
labai sauni tunika thumbup.gif ir spalvyte thumbup.gif manyciau panasiau i suknyte 4u.gif ir nesioti reiketu be dzinsu lotuliukas.gif

[quote=La Perla,2008 03 25, 19:46]
niu, La Perla, kaip visada tavo darbeliai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o jau mazoji princese kaip princesiskai su tokia suknyte atrodo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 25 kovo 2008 - 20:46
QUOTE(norali @ 2008 03 25, 20:44)

Žiogiene,[/color] labai sauni tunika thumbup.gif ir spalvyte thumbup.gif  manyciau panasiau i suknyte 4u.gif ir nesioti reiketu be dzinsu lotuliukas.gif

Na šiaip čia kaip suknytė ir buvo megzta, galima ir taip nešiot. Mezgiau pagal tą azijiečių suknytę, daugelis turbūt ją žino.Kaklas, tiesa, susisegs dar, sagos neturiu ax.gif O nesigavo tai,nes norėjau, kad apačioj būtų tokia laisva, kaip suknytė. Matyt siūlų neužtaikiau, nes apačioj gan laisva, bet sutraukta. Gal dar vašeliu bandysiu praeit.Ačiū už pagyras ax.gif

La Perla tavo kaip visada super thumbup.gif Ilgai tą juodą narpliojai? g.gif
Atsakyti
Žiogiene- tunika-suknytė thumbup.gif dirziuką ant klubų ir nešioti kaip suknytę.

LaPerla- juoda suknytė wub.gif nuostabi.
Atsakyti