Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

Pažiūrėti tai gražu, bet čia sudėtingi modeliai

QUOTE(dovyda @ 2008 03 11, 15:29)
va keli sukniukai i nauja skyreli 4u.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
Sveikutės,

mačiau plonus medvilnės siūlus iš Vernito, lietuviškus. kaina patrauktli - 100 g 4 lt, o metražas iš akies atro didelis. Tik kaip sekais iš jų megzti?

QUOTE(Lusasita @ 2008 03 15, 20:29)
apziurejau gerose akyse Perlas siuliukus.  kamuoliukas 50 gr, 210 m, kaina 4,99 ( atrodo) ,

buvo kiti rusiski Narciz, bet metru nerase, 100 gr ir 9 su virsum kainavo. Paskuj kitoj pardej maciau kad 400 m parasyta

nusipirkau spalvoto Maxi kamuoli po 8,50 Lt , bandysiu ka nors, nes is tokiu nesu nieko dariusi  lotuliukas.gif

Atsakyti
Dar viena suknyte smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
O as ruosiuosi nunert va tokia suknele user posted image
, tik labai noreciau jusu patarimo, nes tai pirma suknele mano bus blush2.gif pradet nert reikia nuo apacios ar virsaus? Kaip geriau?
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 03 24, 14:30)
user posted image

Koti, nuostabu thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
Koti , thumbup.gif labai grazi suknyte 4u.gif O kokie siuliukai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janike1: 24 kovo 2008 - 18:59
Koti , labai šauni suknytė thumbup.gif tik labai norėtųsi ant modeliuko pamatyti 4u.gif
Papildyta:
liamuna, as tai visuomet pradedu nuo apačios 4u.gif , man taip smagaiu ir įprasta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo norali: 24 kovo 2008 - 19:09
QUOTE(norali @ 2008 03 24, 19:08)
liamuna, as tai visuomet pradedu nuo apačios 4u.gif , man taip smagaiu ir įprasta ax.gif

aciuks.gif Ir dar klausimelis: o kaip padaryti kad sujungimas butu lygus? Nes kartais kai neriu "ratais" tas sujingimas gaunasi toks kreivokas, i sona nueina blush2.gif
Atsakyti
Pavasarėlio dar nematyti sad.gif Visa mėnesi be kompiuterio sėdėjau,tai nuobodžiavau..Deja, savo suknelės taip ir nepabaigiau.. doh.gif Bet greitai turėčiau,tik siūliukų reik nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
Nepykit,kad i dideliu tema lendu,bet ...Merginos,reikia patarimo.Pradejus suknute ir dabar galvoju gal platesnis sijonas graziau atrodytu g.gif Kaip jums atrodo?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 03 24, 22:46)
Nepykit,kad i dideliu tema lendu,bet ...Merginos,reikia patarimo.Pradejus suknute ir dabar galvoju gal platesnis sijonas graziau atrodytu g.gif Kaip jums atrodo?
user posted image

man ir taip tikrai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryt99: 24 kovo 2008 - 23:26
Man ir atrodo kad plocio pakanka thumbup.gif , o tai motera susipainis tarp platesniu padalkiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 03 24, 14:30)

Gražumėlis wub.gif

QUOTE(kacumota @ 2008 03 24, 22:46)

Man irgi tokiu platumu labai gražu wub.gif

Va mano šedevras doh.gif Neočen man jis, bet pasirodau . Dar neplauta. Planavau ant siaurų džinsų nešiot, kaip tuniką.user posted image

Einu geriau panelėm nert suknelių ax.gif
Atsakyti