Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

user posted imageuser posted image
http://picasaweb.goo...es/TEJERLAMODA2
user posted image http://picasaweb.goo...ejerLaModaNro21
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 17 kovo 2008 - 20:06
QUOTE(ingriduska @ 2008 03 17, 15:55)
tikrai berankovė iš MAXI vieno išęina.patikrinta:)

na, dar manau ir to, kuriam skirta berankovė gabaritai svarbu. pvz - per krūtinę 85 cm ar 125 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2008 03 17, 21:01)

aciuuuuuuu, fantastiska nuoroda thumbup.gif kiek darbeliu!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,
reikia skubaus ir gero patarimo. pradejau vakar nert , ko niekad neesu darius (apart mokyklinius pradmenis). neriu praejusios temos tesini - gal jau visoms ir nusibodusia kriaukliu tunika. bandau pradziai ant dukros gabaritu, gal maziau darbo.
pirmas opus klausimelis - skaiciau kad siaurint nereikia, o gaunas taip: ties klubais lyg ir geras plotis, vos laisva, bet jei tas pats plotis islieka ties liemeniu ie krutine, tai ten visa 'kriauklyte' per platu. tai ar ten man issitaisys, ar nert per naujA Ir ISKART SIauRESNE? DEl RAIDZIU NEKREIPKIT demESIO - MAZIUKAS PADEDA MAMAI RASYT, niekaip nuvyt negaliu, o jam patiko kad 'caps' knopkes lempute uzsidega. biggrin.gif
antras klausimas - idedu foto, user posted image
kazkaip isisvaizduoju kad turi buti i auksti labiau istyses mezginys, na ta pasme tarpai aiskiau matytis turetu, ar cia veliau nuo svorio issitemps. nes neriu tikrai laisvai ir vaselis 2,1.
tai vat ir mastau ardyt ir siaurint ar nert, vienu zodziu kablys isimete i nugara, o gabumu tai ner.
tiesa o jus apsiklijuojat kaires rankos rodomaji pirstuka kuom nors, kad nebutu veliau mazolio. g.gif biggrin.gif dar nera.....bet jauciu as ji....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akire3: 18 kovo 2008 - 10:39
Sveikos,

Tiek visokiu groziu cia prisiziurejau thumbup.gif
Bet neradau moherio sukneliu modeliuku, plonyciu, na, tokiu voratinklio tipo...
Gal galetumete padeti?
ACIU 4u.gif
Atsakyti
Dailios man pasirodė šitos
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 03 18, 11:34)
sveikos mergaites,
reikia skubaus ir gero patarimo. pradejau vakar nert , ko niekad neesu darius (apart mokyklinius pradmenis). neriu praejusios temos tesini - gal jau visoms ir nusibodusia kriaukliu tunika. bandau pradziai ant dukros gabaritu, gal maziau darbo.
pirmas opus klausimelis - skaiciau kad siaurint nereikia, o gaunas taip: ties klubais lyg ir geras plotis, vos laisva, bet jei tas pats plotis islieka ties liemeniu ie krutine, tai ten visa 'kriauklyte' per platu. tai ar ten man issitaisys, ar nert per naujA Ir ISKART SIauRESNE? DEl RAIDZIU NEKREIPKIT demESIO - MAZIUKAS PADEDA MAMAI RASYT, niekaip nuvyt negaliu, o jam patiko kad 'caps' knopkes lempute uzsidega.  biggrin.gif
antras klausimas - idedu foto, user posted image
kazkaip isisvaizduoju kad turi buti i auksti labiau istyses mezginys, na ta pasme tarpai aiskiau matytis turetu, ar cia veliau nuo svorio issitemps. nes neriu tikrai laisvai ir vaselis 2,1.
tai vat ir mastau ardyt ir siaurint ar nert, vienu zodziu kablys isimete i nugara, o gabumu tai  ner.
tiesa o jus apsiklijuojat kaires rankos rodomaji pirstuka kuom nors, kad nebutu veliau mazolio.  g.gif  biggrin.gif  dar nera.....bet jauciu as ji....

nepergyvenk,viskas bus gerai,ji taip išskalbta tamposi kaip guminė ir susiformuoja pagal figūrą.O dėl piršto negaliu nieko patarti,man nėra sutrynę,tik šiaip paskauda
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 03 18, 11:34)
sveikos mergaites,
pirmas opus klausimelis - skaiciau kad siaurint nereikia, o gaunas taip: ties klubais lyg ir geras plotis, vos laisva, bet jei tas pats plotis islieka ties liemeniu ie krutine, tai ten visa 'kriauklyte' per platu. tai ar ten man issitaisys, ar nert per naujA Ir ISKART SIauRESNE? DEl RAIDZIU NEKREIPKIT demESIO - MAZIUKAS PADEDA MAMAI RASYT, niekaip nuvyt negaliu, o jam patiko kad 'caps' knopkes lempute uzsidega.  biggrin.gif
antras klausimas - idedu foto, [url=http://img341.imageshack.us/

Matau prieki ir nugara neri atskirai, jei neklystu, o gal butu geriau nerti iskart abi dalis apvaliai, tada nereiktu siut, ir graziau atrodytu..O del to platumo-siaurumo, manau reikia pradeti nerti didesniu vaseliu, pvz. nr.3, o kai nersi liemeni paimk mazesni vaseli, pvz. nr. 2,5; 2, tada ties liemeniu bus siauriau..
Atsakyti

QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 18, 11:41)
nepergyvenk,viskas bus gerai,ji taip išskalbta tamposi kaip guminė ir susiformuoja pagal figūrą.O dėl piršto negaliu nieko patarti,man nėra sutrynę,tik šiaip paskauda

QUOTE(dorin @ 2008 03 18, 12:48)
Matau prieki ir nugara neri atskirai, jei neklystu, o gal butu geriau nerti iskart abi dalis apvaliai, tada nereiktu siut, ir graziau atrodytu..O del to platumo-siaurumo, manau reikia pradeti nerti didesniu vaseliu, pvz. nr.3, o kai nersi liemeni paimk mazesni vaseli, pvz. nr. 2,5; 2, tada ties liemeniu bus siauriau..

nu aciu dievui nuraminot ir neardysiu. del to mezgimo ratu, kazkuri mezge ir sake sunkokai sekes tai pamaniau kad man kai pirmas mezginys - taip lengviau nersis. ir buvo panos aprase kad nesiaurio visai, tai ir issigandau kad per platu. bet jei jis i visas puses tampos - tada ok, 'istampysim' pagal figuryte biggrin.gif
aciu merginos, vistiek paengvinot dale. dar vistiek kreipsiuos kai kada nors prieis reikalas iki pazastu isemimo ir kaklo.
itariu kad gal ir temas sumaisiau, gal moheros temoj buvo aptarinejama si tunika, nepamenu.
Atsakyti
Prašau pagalbos unsure.gif . Mezgu šitą suknelė
user posted image
atrodo suprantu rusiškai, bet "pastrigau" su rankovių aprašymu. Gal kurios akis įgudus su rusiškais mezgimo aprašymais , galėtų pagelbėti.
user posted image
Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(polo @ 2008 03 18, 12:32)
Dailios man pasirodė šitos
user posted image

user posted image

o schemučių nėra?
Atsakyti
Yra biggrin.gif . Įkelsiu .
balta
rožinė