QUOTE(ingriduska @ 2008 03 13, 13:28)
O perla kokiais išfasavimais buna, kiek metrų,gramų, kokia kaina vieno kamuoliuko????
apziurejau gerose akyse Perlas siuliukus. kamuoliukas 50 gr, 210 m, kaina 4,99 ( atrodo) ,
buvo kiti rusiski Narciz, bet metru nerase, 100 gr ir 9 su virsum kainavo. Paskuj kitoj pardej maciau kad 400 m parasyta
nusipirkau spalvoto Maxi kamuoli po 8,50 Lt , bandysiu ka nors, nes is tokiu nesu nieko dariusi
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 15, 19:29)
apziurejau gerose akyse Perlas siuliukus. kamuoliukas 50 gr, 210 m, kaina 4,99 ( atrodo) ,
buvo kiti rusiski Narciz, bet metru nerase, 100 gr ir 9 su virsum kainavo. Paskuj kitoj pardej maciau kad 400 m parasyta
nusipirkau spalvoto Maxi kamuoli po 8,50 Lt , bandysiu ka nors, nes is tokiu nesu nieko dariusi
aha,jau į suknikę kibsi ,ar atspėjau?
labai visi darbeliai gražūs
Tik aš galvojau, kaip pas jus tokie tempai o pasirodo jie mašinų pagalba
Šaunuolės auksarankės mamytės Idėjų prisirinkau 100 metų į priekį
QUOTE(Danuška @ 2008 03 15, 23:29)
Mašinų pagalba tai čia labai mažuma mezga O kadangi daug mezgėjėlių, tai daug ir darbukų parodoma
QUOTE(Danuška @ 2008 03 16, 00:29)
labai visi darbeliai gražūs
na neeeeeeeeeeeeeeeee mes dauguma rankytem rankytem dirbam masinas ijungia i darba tik tos mezgimo virtuozes, kurios jau net naktimis negali ramiai miegoti ir pries akis joms kaip kino filme sukniukai sukniukai sukniukai sukasi o va tada technika oiiiii kaip pravercia
linkejimai visoms draugutems
as pries kokius 10 metu pagalvodavau, kad masina but neblogai, bet juk ji nevisagale imantriu rastu tai gal ir nenumegsi yra dvi rankytes idarbintos ir gerai
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 17, 00:29)
as pries kokius 10 metu pagalvodavau, kad masina but neblogai, bet juk ji nevisagale imantriu rastu tai gal ir nenumegsi yra dvi rankytes idarbintos ir gerai
sutinku ir dar masina neideda tiek meiles ir silumos i ta daikteli, o va savo rankytemis numegztas, nunertas toks mielas ir siltas buna del viso kilogramo (o kartais net daugiau ) meiles pridetos prie siuleliu svorio besidarbuojant.
QUOTE(dovyda @ 2008 03 17, 09:15)
sutinku ir dar masina neideda tiek meiles ir silumos i ta daikteli, o va savo rankytemis numegztas, nunertas toks mielas ir siltas buna del viso kilogramo (o kartais net daugiau ) meiles pridetos prie siuleliu svorio besidarbuojant.
graziai parasiai
QUOTE(Lusasita @ 2008 03 15, 19:29)
o ką iš 1 MAXI kamuoliuko galima padaryti? nelabai dar gaudausi gramuose metruose ir mezginio kiekyje
QUOTE(`delfine` @ 2008 03 17, 11:36)
o ką iš 1 MAXI kamuoliuko galima padaryti? nelabai dar gaudausi gramuose metruose ir mezginio kiekyje
tai va bandymui ir nusipirkau, nes neisivaizduoju ka galima is tiek padaryt. manau berankove nertinuke iseis
aš tai irgi tik rankytem darbuojuosi, norėčiAU mašinos mezgimo, bet manau taip jau nepamegzi, reikia pasimokyti.
Lusasita tikrai berankovė iš MAXI vieno išęina.patikrinta:)
Lusasita tikrai berankovė iš MAXI vieno išęina.patikrinta:)