Įkraunama...
Įkraunama...

Suknelės - megztos, nertos, derintos

Zuviukas:) Superinė, ledinė suknelė, lauksim pasirodant PO....smile.gif
Viliuteee viešpatie su viešpačiukais grožis nerealus, tikrai, labai labai
Atsakyti
Viliuteee, tavo mezginiai kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 03 14, 23:09)
sveikutės visos suknelių mylėtojos 4u.gif
rodausi ir aš dar vieną juodukę,rankoves paėmiau nuo pamėgtosios kriauklyčių tunikos ax.gif

user posted image

Viliuteee - labai gražu. wub.gif Man patinka tokios juodos suknikės thumbup.gif
Žuviukas- graži suknutė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 15 kovo 2008 - 09:57
Mergaitės,

kur surandate raštelius tokiems gražiems darbeliams?

QUOTE(angulyte @ 2008 03 15, 11:54)
Viliuteee - labai gražu.  wub.gif  Man patinka tokios juodos suknikės  thumbup.gif
Žuviukas- graži suknutė  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2008 03 15, 09:54)
Viliuteee - labai gražu.  wub.gif  Man patinka tokios juodos suknikės  thumbup.gif
Žuviukas- graži suknutė  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, labai grazios suknytes smile.gif... fantastiski darba. Cia klausete kaip su nerta ir ant petneseliu suknyte.. nugi turiu viena vasarine jau daug metu.. ir medvilniniu tokiu stamboku siulu. Tai pasaka, kai siulai naturalus tai ir per karscius su ja gera labai budavo. O siaip tai karstoms dienoms linas labai tinkamas... jo kaip tik dabar labai graziu spalvu buna.. o ne vien pilko ar balto kaip senais laikais.

Del nerimo tos juodos - tai pasiziurejus patogiausia ja nerti butu nuo virsutines dalies po krutine.. tada graziau viskas susideliotu ir issiliemenuotu wink.gif
Atsakyti
Viliuteee, prisidedu ir aš prie pagyrų drinks_cheers.gif tikrai žavi maža juoda suknelė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Viliuteee, labai graži suknelė wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ona2008 @ 2008 03 15, 11:09)
Mergaitės,

kur surandate raštelius tokiems gražiems darbeliams?

ačiū visoms visoms už tokius gražius atsiliepimus apie mano tokią paprastutę kuklią suknutę 4u.gif .Raštelis jos tai mocheriukų temoj aptarinėtos rožinės tunikos kriauklytės.Nėriau tokią juodą tuniką klientei,o rankoves pasiaurinau ax.gif ,buvo gaila ardyti,dar vienos mažesnės tunikos nebenorėjau nerti tai ir kilo mintis paįvairinti kitą juodukę suknutę,kurią jau rodžiau,o jei kas nematė pasikartoju.
Paskutiniu metu labai pamėgau mezgimo mašina ir nėrimo vąšeliu derinius,kūrybai erdvė-begalinė,tik miegui laiko nebelabai lieka g.gif

čia ta pirmoji suknelė
user posted image
Atsakyti
Viliuteee, prisidedu ir aš prie pagyrų 4u.gif labai sauni suknyte thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o mezgimo masina pas tave kokia? Neva ar gudresne g.gif
Atsakyti
panaši į Neva,kažkokia lenkišku pavadinimu,neria gana gražiai,panašiai į mezgimą rankomis tik aišku lygiau iš visai plonų ir normalau storumo siųlų.
Atsakyti
Zuviuk ,daili suknute 4u.gif
Viliuteee,tavo suknutes nepakartojamos labai grazios ir kruopsciai atliktos 4u.gif

user posted image
Atsakyti