Aš turėjau vokiečių aviganį Bartą. Aš norėjau, kad šuns vardas būtų Bardas, mama - Bartas. Mama laimėjo Iš pradžių, kai išgirdau dizainerės sūnaus vardą, pagalvojau - labai šuniškas. Bet dabar, jau kai nebėra mūsų šuns, visai neblogas atrodo ir žmogaus vardas.
man sis vardas negrazus, ir kaip sumazybinti, Bartukai, Barteli
skaitau kaip tik vaikui knygele apie suneli BARDA na kazkaip man ir BARTAS asocijuojasi su suneliu
kaip simpsonu personazui bet seip man nelabai gal
QUOTE(Irėja @ 2008 03 09, 23:47)
tai vis gi apie ką tema:
blogai, kai šuniui duodamas žmogaus vardas (pirmam poste rašote būtent taip)
ar
blogai kai žmogui duodamas šuns vardas?
bet kokiu atveju mano nuomonė nesikeičia - jokia čia tragedija ... kol SM nėra vaikų Brisiaus ar Sargio vardais
blogai, kai šuniui duodamas žmogaus vardas (pirmam poste rašote būtent taip)
ar
blogai kai žmogui duodamas šuns vardas?
bet kokiu atveju mano nuomonė nesikeičia - jokia čia tragedija ... kol SM nėra vaikų Brisiaus ar Sargio vardais
O tevu suns vardas: ta ta! Bartas
nedeciau tokio vardo jokiais budais
Baikit. Tik ne BARTAS Tikrai, šuniukui gal ir tinka, bet vaikui?
QUOTE(*Anigla* @ 2008 03 13, 15:20)
Cia jau POZIURIO problema,ne karta minejau, kad bet kuriuo vardu "zmonisku" galeciau pavadinti savo kumele ar ziurke
QUOTE(*Anigla* @ 2008 03 13, 14:20)
taigi ne Brisius tuo labiau, kad tai žmogaus vardas, gi rašė, nuo prūsų genties pavadinimo.
Mano drauges vilksunio vardas Bartas, todel man asociacijos butent tokios. Nedeciau tokio vardo.
Labas rytas
Nu žinokit aš ir negadinčiau vaikui gyvenimo su tokiu vardu. Perskaičius jį man iš karto kilo asociacijos su dideliu šuniu
Nu žinokit aš ir negadinčiau vaikui gyvenimo su tokiu vardu. Perskaičius jį man iš karto kilo asociacijos su dideliu šuniu