Įkraunama...
Įkraunama...

Bartas

Aš turėjau vokiečių aviganį Bartą. Aš norėjau, kad šuns vardas būtų Bardas, mama - Bartas. Mama laimėjo lotuliukas.gif Iš pradžių, kai išgirdau dizainerės sūnaus vardą, pagalvojau - labai šuniškas. Bet dabar, jau kai nebėra mūsų šuns, visai neblogas atrodo ir žmogaus vardas.
Atsakyti
man sis vardas negrazus, ir kaip sumazybinti, Bartukai, Barteli hihihi.gif
Atsakyti
skaitau kaip tik vaikui knygele apie suneli BARDA ax.gif na kazkaip man ir BARTAS asocijuojasi su suneliu smile.gif
Atsakyti
kaip simpsonu personazui thumbup.gif bet seip man nelabai gal blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2008 03 09, 23:47)
tai vis gi apie ką tema:
blogai, kai šuniui duodamas žmogaus vardas (pirmam poste rašote būtent taip)
ar
blogai kai žmogui duodamas šuns vardas?

smile.gif

bet kokiu atveju mano nuomonė nesikeičia - jokia čia tragedija ... kol SM nėra vaikų Brisiaus ar Sargio vardais  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif O tevu suns vardas: ta ta! Bartas ax.gif
Atsakyti
nedeciau tokio vardo jokiais budais schmoll.gif
Atsakyti
Baikit. Tik ne BARTAS schmoll.gif Tikrai, šuniukui gal ir tinka, bet vaikui? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anigla* @ 2008 03 13, 15:20)
Baikit. Tik ne BARTAS schmoll.gif Tikrai, šuniukui gal ir tinka, bet vaikui? doh.gif

Cia jau POZIURIO problema,ne karta minejau, kad bet kuriuo vardu "zmonisku" galeciau pavadinti savo kumele ar ziurke lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Anigla* @ 2008 03 13, 14:20)

taigi ne Brisius lotuliukas.gif tuo labiau, kad tai žmogaus vardas, gi rašė, nuo prūsų genties pavadinimo.
Atsakyti
Mano drauges vilksunio vardas Bartas, todel man asociacijos butent tokios. Nedeciau tokio vardo.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Nu žinokit aš ir negadinčiau vaikui gyvenimo su tokiu vardu. Perskaičius jį man iš karto kilo asociacijos su dideliu šuniu doh.gif
Atsakyti
Mano suniuko vardas, dar musu kieme tokiu 3 thumbup.gif kazkaip zmogui schmoll.gif
Atsakyti