O Tau kartais "Simpsonai" nepatinka? Ten Homerio sunaus vardelis - Bartas. Man tai pirmų pirmiausia asociacija su šiuo veikėju kilo
QUOTE(saasa @ 2008 03 10, 23:19)
man kazkaip atrodo, kad zmones dazniau sunis siuo vardu vadina savo vaikui tokio vardo tikrai neduociau
Sutinku
Man patinka tik Bartas Simpsonas , o Barto Kazlausko neįsivaizduoju .
Man tai šuns vardas
QUOTE(muminukas @ 2008 03 10, 12:08)
Bartas - prūsų gentis, yra ir tokia pavardė - nematau nieko bloga, kad taip vaiką pavadino.
Pritariu, jei tėvams šis vardas gražus, tai vaikeliui tiks ir prilips. Man šis vardas irgi gražus.
Na o tos mamytės kurios rašo, kad tai šuns vardas, galiu pasakyti, kad šunį galima pavadinti ir Jonu, ir Asta. Kokia kieno fantazija. Ar ne? Turiu pusseserę kurios vardas Dora, labai graži ir miela mergina. Kai su ja bendrauju tikrai negalvoju, kad tai šuns vardas, o be to tai yra švento vardo Dorotėja trumpinys, tai gal klysta tie kurie savo šunims duoda žmogaus vardus? Ane?
QUOTE(Boružytė @ 2008 03 11, 13:18)
Pritariu, jei tėvams šis vardas gražus, tai vaikeliui tiks ir prilips. Man šis vardas irgi gražus.
Na o tos mamytės kurios rašo, kad tai šuns vardas, galiu pasakyti, kad šunį galima pavadinti ir Jonu, ir Asta. Kokia kieno fantazija. Ar ne? Turiu pusseserę kurios vardas Dora, labai graži ir miela mergina. Kai su ja bendrauju tikrai negalvoju, kad tai šuns vardas, o be to tai yra švento vardo Dorotėja trumpinys, tai gal klysta tie kurie savo šunims duoda žmogaus vardus? Ane?
QUOTE(gritte @ 2008 03 11, 11:46)
Man patinka tik Bartas Simpsonas , o Barto Kazlausko neįsivaizduoju .
va ir man is karto Simpsonas iskyla akyse. Siaip uzsienyje gal ir normalus butu toks vardas, nors neteko UK nei vieno tokiu vardu sutikti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 03 11, 10:03)
vel ta pacia nesamone kaip ir su Granto vardu varo ir Bartas ir Grantas yra absoliuciai zmoniu vardai, ne sunu. kai kurie zmones siais vardais vadina sunis. bet zmones daug kaip gyvunus vadina.zmoniu vardais neretai.
abu vardai labai grazus
abu vardai labai grazus
bartas - žmogaus vardas, bet grantas - šuns