Kaip jums sis vardas.Zurnale perskaiciau, jod vienos dizaineres (lietuves) sunaus vardas yra Bartas.
Zinau, kad daug kas sunis pavadine, bet tai tik rodo zmoniu neisprusima, kad vadina gyvunus zmoniu vardais
QUOTE(pupux @ 2008 03 09, 23:04)
Kaip jums sis vardas.Zurnale perskaiciau, jod vienos dizaineres (lietuves) sunaus vardas yra Bartas.
Zinau, kad daug kas sunis pavadine, bet tai tik rodo zmoniu neisprusima, kad vadina gyvunus zmoniu vardais
kuo čia dėtas išprusimas, ar neišprusimas.
taip jau yra, kad šuniui rekomenduojama duoti skambų vardą, pageidautina su raide "r".
Bartas, Berta, Grantas ... yra ir žmonių, ir šunų.
jokios tragedijos nematau, priežasčių kažką kaltinti neišprusimu taip pat
QUOTE(Irėja @ 2008 03 09, 23:07)
kuo čia dėtas išprusimas, ar neišprusimas.
taip jau yra, kad šuniui rekomenduojama duoti skambų vardą, pageidautina su raide "r".
Na, bet nepavidintumete savo vaiko vardu sunio, jei jame butu raide R, ar siaip butu skambus vardas?
QUOTE(pupux @ 2008 03 09, 23:27)
Na, bet nepavidintumete savo vaiko vardu sunio, jei jame butu raide R, ar siaip butu skambus vardas?
tai vis gi apie ką tema:
blogai, kai šuniui duodamas žmogaus vardas (pirmam poste rašote būtent taip)
ar
blogai kai žmogui duodamas šuns vardas?
bet kokiu atveju mano nuomonė nesikeičia - jokia čia tragedija ... kol SM nėra vaikų Brisiaus ar Sargio vardais
man tai suns vardas
Bartas tai Bartas - gal mamytei visai kitos asociacijos su situo vardu nei man... Skambesys vardo neblogas, bet primena ir Simpsonus ir kaimynu suni.
Negali zinoti koks jis bus uzauges zmogus, kaip jam tas vardas tiks. Is vienu pamenu mokykloje su normaliais vardais visi tyciodavosi, o is kitu ir su keisciausiais niekas zodzio neistardavo. Manau viskas priklauso nuo zmogaus ir kaip jis sugyvena su savo vardu.
Negali zinoti koks jis bus uzauges zmogus, kaip jam tas vardas tiks. Is vienu pamenu mokykloje su normaliais vardais visi tyciodavosi, o is kitu ir su keisciausiais niekas zodzio neistardavo. Manau viskas priklauso nuo zmogaus ir kaip jis sugyvena su savo vardu.
Bartas - prūsų gentis, yra ir tokia pavardė - nematau nieko bloga, kad taip vaiką pavadino.
O man nepriimtinas toks vardas
Nes kaip ir daugeliui pirmiausiai su Simpsonais asocijuojasi, o po to ir LT šunų pilna tokiu vardu... Gal gyvenat svetur ir tiktų, bet lietuvoj taip daugiau priimta šunis vadint
Nes kaip ir daugeliui pirmiausiai su Simpsonais asocijuojasi, o po to ir LT šunų pilna tokiu vardu... Gal gyvenat svetur ir tiktų, bet lietuvoj taip daugiau priimta šunis vadint
normalus vardas.
bet irgi pirmiausiai verčia pagalvot apie Simpsonus
bet irgi pirmiausiai verčia pagalvot apie Simpsonus