QUOTE(brashke77 @ 2008 08 21, 19:36)
Sveikinu Tave, dontstop su vaikelio gimimu ir dziaugiuosi uz tave, kad pagaliau esi namuose po visu kanciu. Dabar tik stiprybes, kantrybes ir sveikatos abiems jums
o kodel viska jautei? jautei, kai pjove tave?

Man cezaris buvo liepos 21 d, aplamai nieko nejauciau

baisiausia buvo tik spinaline nejautra, kol idure tai

Idure tai greit ir gerai, bet as labai bijojau

Dziaugiuosi, kad nepasirinkau pilnos narkozes. Maciau, kaip uzgime mano dukrele
O kas tave operavo? Kokia gydytoja priziurejo? jei ne paslaptis...
Ačiū
Nežinau, kodėl viską jaučiau

Man sakė, kad nieko nejausiu

Gal tas epidūras ne iki galo suveikė

Jaučiau ir kaip pjovė, ir kaip viską ten viduj judino

Ant galonet atsijungiau nuo skausmo

Ir kaip užgimė sūnelis, nemačiau
Prižiūrėjo mane Kapūstienė, operavo Riauka ir dar vienas gydytojas, nepamenu pavardės

, Norkus lyg
Papildyta:
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 21, 20:55)
sveikinu

labai gražus sūnelio vardas
dėl priežiūros tai su viskuo sutinku, seselės malonios, maistas geras. bet nepatiko labai vienas vaikų daktaras. toks ganėtinai jaunas ir surūgęs. antrą parą manoji prakabėjo ant papo ištisai, seselė su juo atėjus pasiūlė mišinuko, o kai aš atsisakiau, piktai burbtelėjo: kai nepamiegosi 2 paras pati ateisi ir paprašysi
Ačiū
Turbūt žinau, apie kokį daktarą kalba einama, na, man jis nieko, nemiela pasirodė kita daktarė, bet ji nedirba Mažyly,o buvo atėjus iš klinikų pavaduoti vieną dieną
Papildyta:
QUOTE(Himeko @ 2008 08 21, 21:36)
Labas Mamkos,
turiu kvailą klausimą gimdžiusioms Mažylyje. Kur jus paliekate savo automobilius kai atvažiuojate gimdyti? Ten 1 val kainuoja 3 Lt, o ir vietų nevisada būna, tai paskaičiavus nemaža suma susidaro...na gal čia truputį ne į temą parašiau, bet gal kas atsakys
Mano vyras dieną palikdavo ant kalno prie funikulieriaus kažkur. O vakare nuo 19 iki 8 ryto nemokamai ir prie pat Mažylio