Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio GN

Dėl mašinuko stovėjimo, tai nebūtina sąžiningai mokėt 3 litus už valandą biggrin.gif . MB susitarė su tuo vyruku, kur prižiūri tas mokamas aikšteles (davė 15 litų jam į kišenę, jei nuo ryto iki vakaro ten mašina stovės). Jei trumpiau stovi mašina, dar mažiau duodi mirksiukas.gif O tas vyras ten pastoviai vaikštinėja. Beje, prie Rimi nestatykit, nes po valandos užblokuoja ratus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almutė+: 22 rugpjūčio 2008 - 14:28
QUOTE(brashke77 @ 2008 08 21, 19:36)
Sveikinu Tave, dontstop su vaikelio gimimu ir dziaugiuosi uz tave, kad pagaliau esi namuose po visu kanciu. Dabar tik stiprybes, kantrybes ir sveikatos abiems jums  wub.gif
o kodel viska jautei? jautei, kai pjove tave?  blink.gif  Man cezaris buvo liepos 21 d, aplamai nieko nejauciau  schmoll.gif  baisiausia buvo tik spinaline nejautra, kol idure tai  doh.gif Idure tai greit ir gerai, bet as labai bijojau  blush2.gif Dziaugiuosi, kad nepasirinkau pilnos narkozes. Maciau, kaip uzgime mano dukrele  wub.gif
O kas tave operavo? Kokia gydytoja priziurejo? jei ne paslaptis...

Ačiū 4u.gif
Nežinau, kodėl viską jaučiau blink.gif Man sakė, kad nieko nejausiu unsure.gif Gal tas epidūras ne iki galo suveikė g.gif Jaučiau ir kaip pjovė, ir kaip viską ten viduj judino wacko.gif Ant galonet atsijungiau nuo skausmo sad.gif Ir kaip užgimė sūnelis, nemačiau sad.gif
Prižiūrėjo mane Kapūstienė, operavo Riauka ir dar vienas gydytojas, nepamenu pavardės blush2.gif , Norkus lyg g.gif
Papildyta:
QUOTE(gelmytė @ 2008 08 21, 20:55)
sveikinu  4u.gif  labai gražus sūnelio vardas  wub.gif

dėl priežiūros tai su viskuo sutinku, seselės malonios, maistas geras. bet nepatiko labai vienas vaikų daktaras. toks ganėtinai jaunas ir surūgęs. antrą parą manoji prakabėjo ant papo ištisai, seselė su juo atėjus pasiūlė mišinuko, o kai aš atsisakiau, piktai burbtelėjo: kai nepamiegosi 2 paras pati ateisi ir paprašysi  blink.gif

Ačiū 4u.gif

Turbūt žinau, apie kokį daktarą kalba einama, na, man jis nieko, nemiela pasirodė kita daktarė, bet ji nedirba Mažyly,o buvo atėjus iš klinikų pavaduoti vieną dieną ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Himeko @ 2008 08 21, 21:36)
Labas Mamkos,
turiu kvailą klausimą gimdžiusioms Mažylyje. Kur jus paliekate savo automobilius kai atvažiuojate gimdyti? Ten 1 val kainuoja 3 Lt, o ir vietų nevisada būna, tai paskaičiavus nemaža suma susidaro...na gal čia truputį ne į temą parašiau, bet gal kas atsakys  4u.gif

Mano vyras dieną palikdavo ant kalno prie funikulieriaus kažkur. O vakare nuo 19 iki 8 ryto nemokamai ir prie pat Mažylio 4u.gif
Atsakyti
beskaitant komentarus susidarė toks įspūdis, kad visos gimdo su epidūrine nejautra.. aš taip pat laukiuosi nestuke.gif ir man ši tema labai aktuali. gal dabar jau ne madoj gimdyti pačiai? g.gif didvyre būti nesiruošiu, bet pirmąjį gimdžiau pati todėl ir antrą planuoju gimdyti taip pat, jei viskas gerai. ar čia tiesiog rašo tik tos mamytės, kurios tą nejautrą darėsi? smile.gif
Atsakyti
aš be epidūrinės gimdžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(terra78 @ 2008 08 23, 00:18)
beskaitant komentarus susidarė toks įspūdis, kad visos gimdo su epidūrine nejautra.. aš taip pat laukiuosi nestuke.gif  ir man ši tema labai aktuali. gal dabar jau ne madoj gimdyti pačiai? g.gif  didvyre būti nesiruošiu, bet pirmąjį gimdžiau pati todėl ir antrą planuoju gimdyti taip pat, jei viskas gerai. ar čia tiesiog rašo tik tos mamytės, kurios tą nejautrą darėsi? smile.gif

va cia gera mintis lotuliukas.gif tai galvoji, kad gydytoja uz tave pagimdys? biggrin.gif su epiduru ar be jo, teks, brangioji, paciai gimdyti ir steneti. Taigi pries pabaiga jau ir neleidzia tu vaistuku, tik pradzioj, kad saremiai taip nekankintu. Paskui dar paleidzia vaistukus, kai siuva (jei plysai), bent jau man su pirmu vaikeliu taip buvo.
Epiduras tik is dalies palengvina kancias, o visa darbeli PATI turi atlikt.
O del mados tai ka- viskas tobuleja. Juk ir namuose sviecia lemputes, o ne balanos, ir skalbiam nebe ezere bigsmile.gif Tai kodel nepasinaudoti tuo,kad gali maziau kentet? Nematau parsmes kankintis, nieko jau cia nenustebinsi siais laikais...
Man mazylyje CO dare, tai as likau labai patenkinta- viskas greitai, neskausmingai, po 4 dieneliu-namo. Leliukas sveikas, ramus, gavo geriausius balus thumbup.gif Aciu Dievui, kad pati negimdziau ...
na, pavariau as cia, ale is ryto energijos yra, tai ko gi ir ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashke77: 23 rugpjūčio 2008 - 10:03
QUOTE(terra78 @ 2008 08 22, 23:18)
beskaitant komentarus susidarė toks įspūdis, kad visos gimdo su epidūrine nejautra.. aš taip pat laukiuosi nestuke.gif  ir man ši tema labai aktuali. gal dabar jau ne madoj gimdyti pačiai? g.gif  didvyre būti nesiruošiu, bet pirmąjį gimdžiau pati todėl ir antrą planuoju gimdyti taip pat, jei viskas gerai. ar čia tiesiog rašo tik tos mamytės, kurios tą nejautrą darėsi? smile.gif

Aš Mažylyje be nuskausminimo gimdžiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terra78 @ 2008 08 22, 23:18)

Pagal statistiką, apie 50 % su epidūru gimdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ad libitum @ 2008 08 23, 10:25)
Aš Mažylyje be nuskausminimo gimdžiau smile.gif

aš gimdžiau beveik prieš 6 metus, tuo metu apie nuskausminimą net negalvojau, tai buvo pirmas vaikutis, jokios baimės nebuvo, galvojau niekis, pagimdysiu ir be jų irnesakyk.gif bet gimdymo metu... prašiau, kad mane kas nors nuskausmintų lotuliukas.gif bet jau buvo vėlu biggrin.gif nieko, pagimdžiau ir be jų.
dabar laukiuosi antro vaikiuko ir buvau įsitikinusi, kad šį, tai jau tikrai gimdysiu su epidiūru ... iki kol nenuėjau į paskaitėles, kurios vyksta mažylio dienos stacionare... ten taip išsamiai papasakojo apie epidiūro žalą mamai ir vaikučiui, kad dabar jau nebežinau...
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 08 23, 11:02)
va cia gera mintis  lotuliukas.gif tai galvoji, kad gydytoja uz tave pagimdys?  biggrin.gif su  epiduru ar be jo, teks, brangioji, paciai gimdyti ir steneti. Taigi pries pabaiga jau ir neleidzia tu vaistuku, tik pradzioj, kad saremiai taip nekankintu. Paskui dar paleidzia vaistukus, kai siuva (jei plysai), bent jau man su pirmu vaikeliu taip buvo.

O man vaistus leido iki pat galo mirksiukas.gif tik pacioj pabaigoj gal siek tiek sumazino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 08 23, 14:05)
aš gimdžiau beveik prieš 6 metus, tuo metu apie nuskausminimą net negalvojau, tai buvo pirmas vaikutis, jokios baimės nebuvo, galvojau niekis, pagimdysiu ir be jų  irnesakyk.gif  bet gimdymo metu... prašiau, kad mane kas nors nuskausmintų  lotuliukas.gif  bet jau buvo vėlu  biggrin.gif  nieko, pagimdžiau ir be jų.
dabar laukiuosi antro vaikiuko ir buvau įsitikinusi, kad šį, tai jau tikrai gimdysiu su epidiūru ... iki kol nenuėjau į paskaitėles, kurios vyksta mažylio dienos stacionare... ten taip išsamiai papasakojo apie epidiūro žalą mamai ir vaikučiui, kad dabar jau nebežinau...

Aš irgi buvau tose paskaitėlėse, bet nepamenu, kad apie kokią nors žąlą kalbėtų g.gif schmoll.gif Šiaip agitavo nesidaryti be kokių nors konkrečių argumentų g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 08 23, 18:04)
Šiaip agitavo nesidaryti be kokių nors konkrečių argumentų  g.gif

tai ar agituotų nesidaryti, jei jau būtų taip nekalta viskas unsure.gif apie žalą daug kalbėjo, aš esmę supratau, bet kadangi nesu medikė tai ir nelabai mokėsiu paaiškinti. o kas labiausiai man užkliuvo tai, kad epidiūro poveikis juk neištirtas iki galo, jis pradėtas taikyti maždaug prieš 12 metų, tai tiems vaikučiams, gimusiems taikant epidiūrinę nejautrą bala žino kiek visko gali būt, nenoriu net rašyt unsure.gif doh.gif pati tai su malonumu gimdyčiau su nejautra... bet va dar gerai, kad turiu laiko apgalvot unsure.gif bet vienu žodžiu ši tema ne apie tai, apie epidiūro žalą yra atskira tema, kurios aš net nenoriu skaityt, čia diskusijos apie GN mirksiukas.gif
Atsakyti
nu as apie mazylio gimdymo namus girdejau tikrai blogu atsiliepimu, jau ne is vienos mamytes girdejau, kad daugiau gyvenime ten negimdys!praeita savaite mano drauge gimde ten, tai kiek is jos pasakojimu supratau, kad irgi gavosi nesamone, nors ir taresi su daktaru ir mokejo ne mazus pinigeliu... verysad.gif as ten tikrai negimdysiu schmoll.gif
Atsakyti