sveikos, as vakar pargrizau is Mazylio gn namo su dukrele, gimdziau susitarus, taciau palatos visos mokamos buvo uzimtos, pagulde mus i patologini sk, palata dviviete, bet kadangi norejom su vyru kartu but tai ta antra vieta jam kainavo 15 lt nakciai (t.y. neikele pas mane kitos gimdyves, o MB miegojo toj antroj lovoj). dusas ir tualetas buvo visai salia tai likom patenkinti, tv irgi hole galejo vyras ziureti, taip kad labai kazkokio komforto netruko, pasaliniai i palata nelandziojo. zodziu viskas liuks
o epiduras tikrai kainavo 250 lt,(nebe 200 kaip buvo teke girdeti, nors man jo tik 1 valandai reikejo).

QUOTE(freimule @ 2008 08 18, 11:04)
Na, man tai gyd suveikė palatą nėštumo patologijos skyriuje-ne pogimdyvinė, bet nieko netrūko. Dvi normalios lovos, kriauklė nusiprausti, dušas ir wc šalia...
o dvivietėj būtų buvęs košmaras-ypač, jei gyvenčiau su už sienos buvusia mergaite ir jos leliu... Ir mano, ir jos leliukai šaukdavo naktimis, tik manosios balselis toks tylus, silpnas, o jos lelio tai ojojoi, su ausų kištukais lelią migdyčiau
ir tie patys lankytojai... dėl pagalbos tai tam yra vyras, mamos ir pan
o dvivietėj būtų buvęs košmaras-ypač, jei gyvenčiau su už sienos buvusia mergaite ir jos leliu... Ir mano, ir jos leliukai šaukdavo naktimis, tik manosios balselis toks tylus, silpnas, o jos lelio tai ojojoi, su ausų kištukais lelią migdyčiau

Taip atrodo, kad as cia rasiau...

QUOTE(umberta @ 2008 08 18, 11:39)
o tu praseisi vienvietes? ar savaime dave? nezinau kaip elgtis, kazkaip kai dar nepakliuvau i gimdykla, tai idomu kada cia jos prasyt 

Vienvietes prasyk kai busi gimdykloj, bet jei esi susitarus, daktaras turetu pasirupint, tik nepamirsk jam pasisakayt ko nori

Ruošiuosi gimdyti Mažylio GN labai noreciau sužinoti kiek kainuoja susitarus su gydytoja gimdyti nemokant į kasą

QUOTE(jolly @ 2008 08 19, 18:05)
Ruošiuosi gimdyti Mažylio GN labai noreciau sužinoti kiek kainuoja susitarus su gydytoja gimdyti nemokant į kasą 

Klausk savo gydytojos,bet manau, kad tiek pat kaip i kasa

QUOTE(jolly @ 2008 08 19, 18:05)

tarkis konkrečiai su gydytoja sumą. iš mūsų paėmė pusę oficialios sumos
Teks paklausti gydytojos nors taip nepatogu

as mokejau tiek kiek i kasa , suapvalintai iki simtu
zodziu 800. nes gydytoja tik paklause ar zinau kiek kainuoja gyd prieziura ne darbo metu, tai supratau kad maziau nei oficiali kaina (769 berods) jinai neims
bet visiskai nesigailiu kad jos prasiau.
jolly, manau kai pasakysi kad nori jos per gimdyma, pati gydytoja pasakys kiek nori

jolly, manau kai pasakysi kad nori jos per gimdyma, pati gydytoja pasakys kiek nori
tikrai nesuprantu kam reikia tartis su gydytojais del gimdymo? na nebent per visa nestuma buvo kazkas negerai, ir jus jisai priziurejo. ar galvojate, kad pas kita nepagimdysite? kiek visos pazystamos ten gimde, nei viena su nieko nesitare, ir jokiu priekaistu neturejo gydytojams. as pati irgi nesitariau. nuvaziavau, pagimdziau (beje gan sunkiai, nes jei ne gydytojas, tai nezinau kaip ten butu buve), ir nereikejo moketi tokiu sumu. gydytojui vyras dave 200lt, akuserei 100lt ir slaugei 100lt, gal jei per daug, bet paprasciausiai kitaip neturejom. tai viso 400lt, bet ne 800lt. ir paprasiau, kad palatoje noriu buti viena (mokamu nebuvo vietu), tai mane pagulde i patologini skyriu. ir be jokio tarimosi

QUOTE(jolly @ 2008 08 20, 08:32)
tai as jau kaip ir susitariau, kad gimdysiu pas ja, bet ji man konkrecios sumos nepasake taiva

QUOTE(jolly @ 2008 08 21, 09:34)
tai as jau kaip ir susitariau, kad gimdysiu pas ja, bet ji man konkrecios sumos nepasake taiva
tai norejau siokios tokios info apie tai 

Sveikos mamytės aš vakar buvau paskaitėlėje apie gimdymą ir tikrai susidariau nuomonę kad nebūtina tartis su giditojais pati planuoju ten gimdyt ir tikrai negalvoju tartis

QUOTE(saule1 @ 2008 08 21, 13:01)
Sveikos mamytės aš vakar buvau paskaitėlėje apie gimdymą ir tikrai susidariau nuomonę kad nebūtina tartis su giditojais pati planuoju ten gimdyt ir tikrai negalvoju tartis 

Aš iš pradžių buvau nusprendusi tartis, bet dabar kažkaip svarstau dar... O kokie tavo argumentai dėl ko nesitarti? Jei gali, parašyk

sveikos mamulytes
teko neperseniausiai gulet mazylyje su padidejusiais gimdos tonusiukais tai biski teko susipazint su sia ystaiga ir galiu pasakyt kad pirmas yspudis tikrai neblogas
beje perskaiciau visa tema ir nebuvo ne vieno pasisakymo apie gydytoja Riauka
pati galvoju vaziuot nesitarus, o jei uztaikysiu ant rupestingos gydytojos ir akuseres vat taa ir atsidekosiu

teko neperseniausiai gulet mazylyje su padidejusiais gimdos tonusiukais tai biski teko susipazint su sia ystaiga ir galiu pasakyt kad pirmas yspudis tikrai neblogas
beje perskaiciau visa tema ir nebuvo ne vieno pasisakymo apie gydytoja Riauka

pati galvoju vaziuot nesitarus, o jei uztaikysiu ant rupestingos gydytojos ir akuseres vat taa ir atsidekosiu