As gimdziau KMUK. Situacija tokia pati, planinis cezaris, vyro i operacines paprastai neleidzia, jei nori stebet operacija leidzia tik pro stikla irgi ziuret, mano atveju butu mates visa gydytoju darba. Vyras aisku atsisake stebet ir palauke uz duru. Nejautra irgi tokia pat dare tik labai dziaugiuos kad pataike is pirmo karto, nes reaniimacijos palatoj kaip gulejau buvo dar trys mamytes, kurioms tai is trecio tai is penkto karto pataikydavo. Visa operacija jauciau ir as, netgi ant koju kaip buvo sudeti gydytoju irankiai ir tuos jauciau, kaip vaikeli "islupo" tai tooks jausmas buv nemalonus, uuuuui, bet kaip mazius uzverke - atrodo viskas ir pasimirso

.
Bet skausmo jokio gi nesijaucia. Jauti tik kaip gydytojai viska ten daro. Man buvo antras planinis cezaris, pormasis su pilna narkoze - antrasis su tokia nejautra, ir tikrai as uz antraji atveji, juk matai kaip gimsta vaikelis, man taip buvo lengviau ir po operacijos o ir su pienuku nebuvo jokiu problemu. Del galvos skausmo, as dar pries operacija pasakiau gydytojai kad labai biju to galvos skausmo, tai ji man pasake kad padarys taip kad tu kausmu nebutu - taip ir padare, tik sutinus buvau 2 paras, nes daug skysciu lasino. Tai tiek. Tikrai nesirinkciau pilnos narkozes, tikrai tikrai.
Papildyta:
jei tau atjungs pilnai visus organus, tai ir vaikeliui gali pakenkt, bet juk reikia suprasti operacijos esme

vaikelis pilvelyje, ir kuo skubiau reikia ji is pilvelio isimti, kad jis gautu kuo maziau tavo anestetiku