Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio GN

QUOTE(videja @ 2008 07 21, 19:12)
Sveikos , norejau paklausti ar siose GN vyksta mamyciu pamokeles, ir ar mokamos?
Girdejau, kad epiduras yra nemokamas, jeigu esi dirbantis tai konpensuoja? g.gif

epidiūras tikrai mokamas, dirbanti tu ar ne.

gimdymas mažylio GN nemokamas, nebent tu nori, kad prie tavęs dalyvautų konkreti gydytoja 4u.gif

o dėl pamokėlių, jei turi gydytojos siuntimą, jos nemokamos, bet kiek žinau yra ir mokamos pamokėlės, kurios vyksta popietinėje grupėje 4u.gif (čia turbūt kur be siuntimo)
Papildyta:
QUOTE(nesuper @ 2008 07 21, 17:32)
Per stumima vaistu niekas neleidzia  tongue.gif  Tenka pajusti visa smaguma  lotuliukas.gif

oi oi... o aš tikėjausi, kad iki paskutinės minutės lotuliukas.gif tai tada išvis ar apsimoka tada tą nejautrą darytis jei vis tiek patį "smagumą" tenka iškęsti, juk sąrėmiauti dar ne taip skauda kaip stumimo metu, ir per sąrėmius dar pertraukėlės yra, kurias gali iškęsti...
gerai, kad dar turiu laiko pagalvoti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Krabo lazdelė,2008 07 21, 20:23]
epidiūras tikrai mokamas, dirbanti tu ar ne.

Na gal ir mokamas verysad.gif tik skaiciau KGN kad nemokamas, kai mato, kad reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(videja @ 2008 07 21, 19:49)

Na gal ir mokamas verysad.gif  tik skaiciau KGN kad nemokamas, kai mato, kad reikia g.gif

va kai yra būtinumas, tai kita kalba, tada turėtų būti nemokamas
Atsakyti
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 07 21, 20:23)
oi oi... o aš tikėjausi, kad iki paskutinės minutės  lotuliukas.gif  tai tada išvis ar apsimoka tada tą nejautrą darytis jei vis tiek patį "smagumą" tenka iškęsti, juk sąrėmiauti dar ne taip skauda kaip stumimo metu,  ir per sąrėmius dar pertraukėlės yra, kurias gali iškęsti...
gerai, kad dar turiu laiko pagalvoti  g.gif  biggrin.gif

Apsimoka, siaip esu kantri skausmui, bet jau buvo rugstu, kai paprasiau epiduro. Nors man realiai epiduras veike apie valanda, bet bent atsikvepiau tuo momentu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 07 21, 20:59)
va kai yra būtinumas, tai kita kalba, tada turėtų būti nemokamas

Na dekui uz atsakyma smile.gif Tiesa neapsisprendziu kur gimdyti ar MGN ar KGN g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2008 07 21, 20:17)
Apsimoka, siaip esu kantri skausmui, bet jau buvo rugstu, kai paprasiau epiduro. Nors man realiai epiduras veike apie valanda, bet bent atsikvepiau tuo momentu  doh.gif

Na kartais ir neplanuoji to epidūro ir jį gauni smile.gif Per tą gimdymą visko nutinka, bet viskas labai greitai užsimiršta smile.gif
Dabar tai jau nei epidūro, nei skatinimo nebijočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2008 07 21, 18:32)
Per stumima vaistu niekas neleidzia  tongue.gif  Tenka pajusti visa smaguma  lotuliukas.gif

Vat man įdomu, kodėl vienos sako, kad leidžia, o kitos - kad ne g.gif unsure.gif Niekaip neišsiaiškinu teisybės, o gal kiekvienai individualiai unsure.gif
Atsakyti
jau ant pacio galo tikrai niekas nieko neleidzia. as prasiau, kad vaistus leistu ar cezari darytu, bet nieko nedare. na jie jau patys mato ko reikia, o ko ne. nors siaip su nuskausminamaisiais viskas daug ilgiau uzsitesia
Atsakyti
na tikrai per stumima neleidzia nuskausminamuju, nes epidura apskritai taiko iki tol kol gimdos kaklelis atsiveria 8 cm, veliau jau nebe. tad jei atvaziuosit su labai aktyvia gimdymo veikla ir bus prasivere 8 cm, jokie prasymai nepades nes nebetaikys epiduro, na nebent reiktu ekstra cezari daryt, bet jei gimdant naturaliai, tai ne. (as kaip suprantu tiesiog epiduras trukdytu, nes nejaustum stangu ir stumt sunkiau, jei neklystu blush2.gif ) p.s. as saviski gimdziau be nuskausminimo, dabar taip pat zadu (skauda labai, bet pasimirsta po kiek laiko tas skausmas smile.gif
Atsakyti
Na, įdomiai, pažįstu vieną mamytę, kuri gimdė Mažyly, ir kuriai leido vaistus ir per stumimą g.gif Ir dar n kartų apie tokius atvejus skaičiau kaip SM, taip kituose forumuose 4u.gif Na bet nebesiginčysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2008 07 20, 17:03)
Na mes jau pargrįžom  smile.gif  viskas buvo super, visas personalas  thumbup.gif  nu išskyrus tą iš Marijampolės sesutę, nes atėjus kaip pradėdavo šaukti, tai net vaikas krūpteldavo  lotuliukas.gif  tyliai kalbėt nemoka.. ir dar viena, kuri vaikiukus vizituoja, šluosto raukšlytes-su akinukais tokia irgi gera prietranka  lotuliukas.gif  linksma atsiminus... O šiaip viskas liuks, gydytojas suveikė palatą nėštumo patologijos skyriuj, tai ten 2 normalios lovos buvo, wc ir dušas šalia, tai nepatogumų dėl to nebuvo  thumbup.gif  ir gimdžiau ne per anšlagą.. Tiesa, galėtų gimdyklose duris uždarinėti, nes 1: kondicionierius gaunasi kaip ir nefunkcionalus, 2: kam tada tie sterilūs drabužiai vyrui, jei eina vos ne belekas? ir 3: labai jau gąsdino kitos gimdyvės iš kitos gimdyklos riksmai... Šaukė, vargšė, kitoms baisu darėsi  biggrin.gif  sakė, ji be epidūro, tai taip ir gavosi... Tiesa, aš irgi buvau nusistačiusi epidūro neimti, bet turbūt tik prajuokinau Dievą  lotuliukas.gif

P.s. sekmės visoms besiruošiančioms gimdyt mažyly, tikrai neprašausit su šiuo pasirinkimu  thumbup.gif

lotuliukas.gif taigi as apie tas dvi gerasas ir gi kalbejau... viena kaip is dangaus nukritus o kita belekokio hiperaktyvumo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 07 21, 17:04)
O vaistus ir per stumimą leido ar jau teko viską jausti pilnu stiprumu?

paskutiniems cm atsidarinėjant jau nebeleidžia nuskausminamųjų, nes turi atsigaut, kontroliuot stūmimą.
man to patirt neteko, prie 4cm atsidarymo teko operacinėn važiuot doh.gif

QUOTE(videja @ 2008 07 21, 20:12)
Sveikos , norejau paklausti ar siose GN vyksta mamyciu pamokeles, ir ar mokamos?
Girdejau, kad epiduras yra nemokamas, jeigu esi dirbantis tai konpensuoja? g.gif

su epidūru yra įdomiai. tipo jei jis reikalingas mediciniškai, tai jis nemokamas. jei tu jo nori nuskausminimui, tai mokamas. o kur riba kada reikia, ir kada ne - neaišku wink.gif
taip kad reiktų nusiteikt mokėt, jei jau naudosi epidūrą.
Atsakyti