Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio GN

QUOTE(lavruke @ 2008 07 18, 20:00)
va ir as del to nerimauju  g.gif  kad netektu koridoriuj gimdyt  blink.gif  biggrin.gif

Na, koridoriuj tai tikrai neteks, tik kad nebutu taip, kad nepriims kaip klinikos. Bet MUMS taip tikrai nebus schmoll.gif

QUOTE(krislelis @ 2008 07 19, 17:29)
Taikykit ant savaitgalio, tikrai maziau gimdyviu buna smile.gif  As gimdziau sestadieni vakare, tai visos gimdyklos laisvos buvo  biggrin.gif

AHa, kaip cia itaikyt g.gif
Atsakyti
Mane guldo jau ryt vakare ...
Kai grysim su leliuku, atsigausiu, parasysiu kas ir kaip buvo cool.gif Bandysiu prasyti vienvietes, ar mokamos palatos... Gydytoja sake, kad palatu niekada nerezervuoja schmoll.gif BET pirmenybe teikiama mamytems po Cezario operacijos. Tai , tikiuos, kad gausiu rolleyes.gif
Atsakyti
Tikiuosi visoms mamytem bus vietos ir viskas praeis sklandziai smile.gif tik nereikia baimintis mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2008 07 19, 18:35)
Mane guldo jau ryt vakare ...
Kai grysim su leliuku, atsigausiu, parasysiu kas ir kaip buvo  cool.gif Bandysiu prasyti vienvietes, ar mokamos palatos... Gydytoja sake, kad palatu niekada nerezervuoja  schmoll.gif  BET pirmenybe teikiama mamytems po Cezario operacijos. Tai , tikiuos, kad gausiu  rolleyes.gif

Sėkmės dideliausios ir laukiam gerų naujienų 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Na mes jau pargrįžom smile.gif viskas buvo super, visas personalas thumbup.gif nu išskyrus tą iš Marijampolės sesutę, nes atėjus kaip pradėdavo šaukti, tai net vaikas krūpteldavo lotuliukas.gif tyliai kalbėt nemoka.. ir dar viena, kuri vaikiukus vizituoja, šluosto raukšlytes-su akinukais tokia irgi gera prietranka lotuliukas.gif linksma atsiminus... O šiaip viskas liuks, gydytojas suveikė palatą nėštumo patologijos skyriuj, tai ten 2 normalios lovos buvo, wc ir dušas šalia, tai nepatogumų dėl to nebuvo thumbup.gif ir gimdžiau ne per anšlagą.. Tiesa, galėtų gimdyklose duris uždarinėti, nes 1: kondicionierius gaunasi kaip ir nefunkcionalus, 2: kam tada tie sterilūs drabužiai vyrui, jei eina vos ne belekas? ir 3: labai jau gąsdino kitos gimdyvės iš kitos gimdyklos riksmai... Šaukė, vargšė, kitoms baisu darėsi biggrin.gif sakė, ji be epidūro, tai taip ir gavosi... Tiesa, aš irgi buvau nusistačiusi epidūro neimti, bet turbūt tik prajuokinau Dievą lotuliukas.gif

P.s. sekmės visoms besiruošiančioms gimdyt mažyly, tikrai neprašausit su šiuo pasirinkimu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freimule: 20 liepos 2008 - 15:04
merginos, paaiškinkit man kaip ten su epidiūru, iš anksto su anesteziologu tartis ar atvažiavus gimdyti prašyt? kokios kainos? kainoraštyje mačiau surašytos kainos, bet ten nuo valandu priklausomai... nelabai ką ir supratau kaip taip gali būt, o kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
O man paaiškinkit, kas būtent jaučiasi, kai su epidūru? ar visai nieko, ar koks nors skausmas? kokio stiprumo?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 07 20, 17:14)
O man paaiškinkit, kas būtent jaučiasi, kai su epidūru? ar visai nieko, ar koks nors skausmas? kokio stiprumo?

o prie ko čia mažylio gimdymo namai? juk yra atskira tema apie epidiūra
Atsakyti
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 07 20, 18:12)
merginos, paaiškinkit man kaip ten su epidiūru, iš anksto su anesteziologu tartis ar atvažiavus gimdyti prašyt? kokios kainos? kainoraštyje mačiau surašytos kainos, bet ten nuo valandu priklausomai... nelabai ką ir supratau kaip taip gali būt, o kaip yra iš tikrųjų?

Nereikia su niekuom is anksto tartis, kai pajausit, kad jau reikia, paprasysit, pakvies anesteziologa ir padarys epidura. Kaina 200 lt, nepriklausomai nuo trukmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 07 20, 18:12)

anesteziologas(-ė) Mažyly budi 24h per parą, tad tereiks pakviesti jį.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2008 07 20, 18:53)
Nereikia su niekuom is anksto tartis, kai pajausit, kad jau reikia, paprasysit, pakvies anesteziologa ir padarys epidura. Kaina 200 lt, nepriklausomai nuo trukmes  smile.gif

QUOTE(vataipva @ 2008 07 20, 19:21)
anesteziologas(-ė) Mažyly budi 24h per parą, tad tereiks pakviesti jį.

ai, va dabar tai man viskas aišku, ačiū mergytės wub.gif o va moterų konsultacijoje kabo kainoraštis kur surašytos kainos priklausomai nuo to kiek laiko reikia leisti nuskausminamus, jei valandą tai vienokia kaina, jei daugiau tai brangiau... bet gal ten tik taip unsure.gif

p.s. gal kas lanko dienos stacionarą? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Krabo lazdelė @ 2008 07 20, 17:12)

man gydytoja is anksto pasiule,kad pagalvoti apie epidura.as is karto atsisakiau.bet kai atejo laikas gimdyt,skatino,o atsidarineti kaklelis nenori,tai sakau pakvieskit man anesteziologe doh.gif buvo penktadienio velus vakaras,jinai kaip supratau buvo viena likusi.tada ji buvo prie gimdyves,kuriai cezari dare.tai man ta valandziuke laukti prailgo.atejo,nusijuoke,sako persigalvojot? sakau darykit ka norit,kad tik neskaudetu smile.gif
o nuo trukmes nzn ar jie ten skaiciuoja g.gif bent mes susimokejom kai kita diena atejo uz epidura 200 ir tiek,tipo i kasa uz vaistus.
man idomu kaip butu,jei ji operacinej,o staigiai prireikia kitai epidura daryti.kazkin kaip persiplesti? gal ne po viena ten budi.net nzn unsure.gif
Atsakyti