Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio GN

Na mes su MB taip ir neprisiruosem nueiti kartu y tas paskaiteles doh.gif O ir gimdymas dabar ant nosies blink.gif As viena tai buvau paskaitoje,kuria isklausiau poliklinikoj.Tikiuosi viskas praeis gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 07 11, 14:54)
tikrai niekas zvakuciu nestato, kaip saket "senoviniu budu" viska padaro. bet tada jau nesvarbu kas kaip, svarbu rezultatas. neaisku kaip jus gimdet, bet faktas buna tas, kai jau galvute isistato, tada ir pradedi ziauriai stenet, ir jei kazkas yra storojoje zarnoje, viskas lauk islenda.
kitas klausimas - ar geriau naturalus vandenukas uzpakaliukyje, ar chemija? man tai vanduo

Kokia dar chemija lotuliukas.gif
Nu zodziu as manau , kad kaip ir apsiskutima, taip ir ta reikaliuka galima pasidaryti namuose smile.gif gi saremiai prasideda anksciau ar vandenys nubega, nei mes einam i gimdykla wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 07 12, 23:21)
Kokia dar chemija  lotuliukas.gif 
Nu zodziu as manau , kad kaip ir apsiskutima, taip ir ta reikaliuka galima pasidaryti namuose smile.gif gi saremiai prasideda anksciau ar vandenys nubega, nei mes einam i gimdykla  wub.gif

man namuose pradejo begti vandenys. kol susiruosiau i GN, bevaziuojant kazkoks nedidelis skausmas kartodavosi kas dvi min, bet negalejau patiketi, kad tai saremiai. o pasirodo tai buvo jie. ir visas 7h man saremiai buvo kas 2min. tai vat.................. beje, esu ne karta girdejusi, kad kitos ir labai greitai pagimdo, tai dar jei namuose ir klizmas statysies.... gali ir namie pagimdyti.
Atsakyti
QUOTE(imr @ 2008 07 12, 23:21)
gi saremiai prasideda anksciau ar vandenys nubega, nei mes einam i gimdykla  wub.gif

man vandenis nuleido tik po 8h sąrėmiavimo gimdykloje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2008 07 12, 20:39)
Na mes su MB taip ir neprisiruosem nueiti kartu y tas paskaiteles doh.gif O ir gimdymas dabar ant nosies blink.gif As viena tai buvau paskaitoje,kuria isklausiau poliklinikoj.Tikiuosi viskas praeis gerai thumbup.gif

Kada tas ant nosies?Gal dar spetumet, bent jau tau jos vyksta kas sav.
Atsakyti
QUOTE(Kristina2007 @ 2008 07 13, 19:42)
Kada tas ant nosies?Gal dar spetumet, bent jau tau jos vyksta kas sav.

Man terminas 20d,As del saves tai nepergyvenu,viska issiklausinejau poloklinikoje,kai buvau paskaitoi.Norejau savo MB tik nusivesti blush2.gif ,bet jis sake viska zinantis ir nepergyvena wub.gif Na paziuresim kaip cia bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2008 07 13, 22:00)
Man terminas 20d,As del saves tai nepergyvenu,viska issiklausinejau poloklinikoje,kai buvau paskaitoi.Norejau savo MB tik nusivesti blush2.gif ,bet jis sake viska zinantis ir nepergyvena wub.gif Na paziuresim kaip cia bus mirksiukas.gif

Tai dar visa savaite turi bigsmile.gif
Atsakyti
Aš buvau toj paskaitėlėj (kur trečiadieniais buna) 38 nėštumo savaitę. Po to šeštad prasidėjo sąrėmiai ir sekmad pagimdžiau. Vyras sako, kad per tą paskaitą aš ir pagimdžiau anksčiau, nes ten iš tikro labai susinervijau, visą kelią namo pražliumbiau taxe blush2.gif o aš manau, kad tai tik sutapimas, nes tik toj paskaitėlėj įsisąmoninau, kad tuoj gimdysiu ir kad labai bijau gimdymo lotuliukas.gif beje, baisus man tas filmukas pasirodė kur rodė gimdyma, galėjo lengvesnį kokį gimdyma parodyt, moteris ten labai dejavo, rūbus plėšėsi nuo savęs. doh.gif vienžo, man taip nebuvo ir jums taip nebus 4u.gif lengvo gimdymo ir malonaus pasimatymo su leliukais 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ax.gif
Ar siuose gimdymo namuose duoda y gimdykla einanciam vyrui ka apsirenkti,ar reikia patiems kazka atsivesti???
Atsakyti
QUOTE(vestinuka @ 2008 07 15, 09:50)
Noriu paklausti ax.gif
Ar siuose gimdymo namuose duoda y gimdykla einanciam vyrui ka apsirenkti,ar reikia patiems kazka atsivesti???

Duoda vienkartine pizama, uz kuria reikia kazkiek lt susimoketi. (Nepamenu kiek, bet nedaug - apie 12 gal) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2008 07 15, 10:41)
Duoda vienkartine pizama, uz kuria reikia kazkiek lt susimoketi. (Nepamenu kiek, bet nedaug - apie 12 gal)  blush2.gif

Duoda toki zalia daktaro chalata ir mums sake,kad reik moket 10lt, tapkes irgi duoda, nemokamai, bet geriau savo turet, ne medziagines. O jei nori, gali ir savus pasiimt drabuzius vyras, bet turi but svarus, isskalbti.

O auskiene, gaila, kad taip sureagavai, mane kaip tik nuramino ir isvaike visas baimes ir pasakojimas, ir tas filmukas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristina2007: 15 liepos 2008 - 10:15
Labai aciu mamytes uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti