Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio GN

QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 08, 23:03)
o kokį mėnesį gimdei? Neįsivaizduoju, dėl ko galėtų reikėtų vilnonių kojinių...
kaip kitoms, kur Mažylyje gimdėte, ar tikrai ir vasarą taip kojos šąla?

Gimdykloje veikia kondicionierius, kas mano atveju buvo tikras issigelbejimas. Gimdziau rugpjuti per baisius karscius, tai kojos tikrai nesalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 08, 23:03)

Aš gimdžiau rugsėjį bet šalta lauke dar nebuvo vaiką parsivežus dar kurį laiką su megztiniu vaikščiojau, o po epidūro kojos šalo, bet šiaip man kojos ir taip šąla doh.gif kadangi kojas nelabai jaučiau tai sesutė apčiupinėjus liepė MB kojines traukt iš maišo ir apavė mirksiukas.gif o kondicionieriaus niekas nejungė matyt neprireikė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Varvara_ilgakasė: 09 liepos 2008 - 09:22
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 08, 22:03)

matai,ne patalpos saltis veikia,bet kazkoks vidinis drebulys buvo.gimdziau spali,bet ne lauke,o gimdykloj,kurioj gerokai buvo virs 20 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 09, 10:21)
Aš gimdžiau rugsėjį bet šalta lauke dar nebuvo vaiką parsivežus dar kurį laiką su megztiniu vaikščiojau, o po epidūro kojos šalo, bet šiaip man kojos ir taip šąla  doh.gif kadangi kojas nelabai jaučiau tai sesutė apčiupinėjus liepė MB kojines traukt iš maišo ir apavė  mirksiukas.gif o kondicionieriaus niekas nejungė matyt neprireikė

Man visą nėštumą kaip reta kaista kojos, pastoviai basa po namus vaikštau. O iki jo buvau "šaltmirė", su kojinėm žiemą vasarą. Bet kai dabar nuolat taip karšta pėdoms, va ir dvejoju, ar tikrai reikės kojinių. Na bet jeigu epidūras taip paveikt gali ar pati gimdymo veikla, tai dėl visa ko įsimesiu į tašę, kažin kiek vietos gi neužima. smile.gif

O jūs į gimdyklą ėmėt šokolado? Kiek atsigert įsidėt? 0,5 ltr užteks?
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 09, 13:34)
Man visą nėštumą kaip reta kaista kojos, pastoviai basa po namus vaikštau. O iki jo buvau "šaltmirė", su kojinėm žiemą vasarą. Bet kai dabar nuolat taip karšta pėdoms, va ir dvejoju, ar tikrai reikės kojinių. Na bet jeigu epidūras taip paveikt gali ar pati gimdymo veikla, tai dėl visa ko įsimesiu į tašę, kažin kiek vietos gi neužima.  smile.gif

Nebuvo kada gimdykloj šokolado valgyt, ne tas galvoj buvo lotuliukas.gif o ir gert nedaug gėriau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 09, 12:34)
Man visą nėštumą kaip reta kaista kojos, pastoviai basa po namus vaikštau. O iki jo buvau "šaltmirė", su kojinėm žiemą vasarą. Bet kai dabar nuolat taip karšta pėdoms, va ir dvejoju, ar tikrai reikės kojinių. Na bet jeigu epidūras taip paveikt gali ar pati gimdymo veikla, tai dėl visa ko įsimesiu į tašę, kažin kiek vietos gi neužima.  smile.gif

As gimdziau spalio pradzioj, salta tikrai nebuvo, bet kojinytes plonas (ne vilnones) uzsimoviau, kazkaip geriau buvo. Sokolado neemiau, nes tikrai nebuvo kada valgyt. Na, nebent tavo vyras suvalgys. Gert taip pat nedaug geriau, daugiau tai vyra troskino. O gerti tai patartina, nes pienas daug geriau gaminasi. Buvau pasiemus 1.5 l vandens, tai jau kaip ir sakiau, keik vyras neisgere, pabaigiau po gimdymo.
Papildyta:
beje, merginos turiu klausimuka. Net geda, bet nezinau gydytojos pavardes, pas kuria gimdziau. Tai sakau, gal kuri susiduret: tokia auksta, kuda, tamsiais trumpais plaukais.

is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 09, 13:45)
Nebuvo kada gimdykloj šokolado valgyt, ne tas galvoj buvo  lotuliukas.gif o ir gert nedaug gėriau  schmoll.gif

jei darys CZ tai turesi daug gert...
po operacijos
Atsakyti
ačiū už atsakymus visoms 4u.gif
vat jau savaitė po termino, tai yra laiko sukt galvą visokiomis detalėmis lotuliukas.gif
gal po biškį ir susikrausiu aš tas tašes taip, kad tikrai nieko netruks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 09, 13:34)

Kas cia per nauja mada sokoladas blink.gif As dziaugiausi, kad tuscias skrandis buvo, nes nuo skatinimo svelniai tariant supykino doh.gif O vandenuko turejau berods litra, gerti labiau norisi nei valgyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2008 07 09, 14:46)
Kas cia per nauja mada sokoladas  blink.gif  As dziaugiausi, kad tuscias skrandis buvo, nes nuo skatinimo svelniai tariant supykino  doh.gif  O vandenuko turejau berods litra, gerti labiau norisi nei valgyti  rolleyes.gif

tai gal reiks litrą ir įsidėt. nes aš daug skysčių mėgstu vartoti.
o šokoladą tai aš hematogeną įsimečiau. pamaniau, o jei sąrėmiai labai ilgai truks, taigi galima kažkiek ir išalkt? blush2.gif Jeigu neskatintų, taigi nepykintų tada.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 09, 14:48)
o šokoladą tai aš hematogeną įsimečiau. pamaniau, o jei sąrėmiai labai ilgai truks, taigi galima kažkiek ir išalkt?  blush2.gif  Jeigu neskatintų, taigi nepykintų tada..  ax.gif

Cia turbut kaip kam, siaip nereta moteriske pykina. As tai po gimdymo buvau alkana kaip vilkas, nes daug laiko buvo praeje nuo paskutinio valgymo. O jei noresis valgyti gimdykloje tai kodel gi ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 09, 14:48)
o šokoladą tai aš hematogeną įsimečiau. pamaniau, o jei sąrėmiai labai ilgai truks, taigi galima kažkiek ir išalkt?  blush2.gif  Jeigu neskatintų, taigi nepykintų tada..  ax.gif

Pykina net ir nuo skausmo.Kai kurių žmonių organizmas reaguodamas į skausmą sukelia vėmimą. Net ir su epidūru gimdydama aš vėmiau.
O apie maistą net minčių nekilo. Bet po gimdymo greit gavau pietus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matre: 09 liepos 2008 - 14:33