Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio GN

kai gimsta kažkaip tuo metu dzin būna, gleivėtas ar kraujuotas biggrin.gif svarbiausia, kad viskas jau būna pasibaigę ir mažius saugiai guli ant krūtinės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(umberta @ 2008 07 07, 11:49)
o kaip del tu palatu? labai ten reikia pasistengt kad gautum vienviete? ax.gif  nes jei i dviviete po to paguldys, tai nelabai kaip ir vyras gales miegot, o maniskis labai noretu likti kartu biggrin.gif

kai as gimdziau, tai nebuvo like mokamu palatu, tai as gydytojo paklausiau, gal galeciau viena guleti, tai jis liepe slaugei mane nuvezti i dviviete, kuri buvo laisva, bet sake, jei bus daug gimdyviu ir nebus daugiau vietos, tai gali kazka salia pagudytu. bet visa laime nieko taip ir nepagulde mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fox_lady @ 2008 07 07, 09:47)
Tikrai reikia? Maniau, kad Mažylyje bent pirmą pampersiuką uždeda jie savo?
g.gif

Reikia gimdykloje kojinyčių ir pampersiuko mažyliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelmytė @ 2008 07 07, 12:42)
kai gimsta kažkaip tuo metu dzin būna, gleivėtas ar kraujuotas biggrin.gif svarbiausia, kad viskas jau būna pasibaigę ir mažius saugiai guli ant krūtinės  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
man nedejo maziaus,nes skubejo ji tvarkyti,buvo virkstele visas apsivyniojes.bet gal si syki uzdes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 07, 12:23)
Aš gulėjau dvivietėj, kad vyras liktų nenorėjau, norėjosi ramybės, paskui kai likau viena apsiblioviau nes buvo liūdna, o paskui šalia paguldė labai fainą mamytę su berniuku, tai visai maloniai 3 dienas bendravom ir kartu iš palatos namo išėjom  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Nebūtinai nelaukiamas, tiesiog yra tokių žmonių, kuriem visokios gleivės ir kitokie panašūs dalykai nemalonūs, o kodėl toks atstumiantis vaizdas turėtų įsimint mamytei, jeigu jai tai nemalonu tai tada geriau prie savęs glaust švarų meilų leliuką, nereik čia nieko smerkt ir kamantinėt visi mes turim teisę rinktis  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

PRITARIU VISISKAI,IR MAN KAZKAIP VIS GALVOJASI KAD NU NE KOKS TEN VAIZDELIS BUS BET AI VISTIEK TEGUL UZDEDA LELIUKA,BET YRA ZMONIU KURIE NENORI,TAI IRGI NORMALU
Atsakyti
Kokios ten gleives, vaisiaus vandenys ten. O leliukas toks mielas, slapias, kaip ka tik is vonios biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklausti apie mokamas palatas.Kiek jos kainuoja parai?O jeigu paguldo i nemokama, tai vyras pasilikti negali nakciai?
Atsakyti
QUOTE(Kristina2007 @ 2008 07 07, 23:41)
Norejau paklausti apie mokamas palatas.Kiek jos kainuoja parai?O jeigu paguldo i nemokama, tai vyras pasilikti negali nakciai?

mokamos 30arba 50 lt.
Atsakyti
QUOTE(Kristina2007 @ 2008 07 07, 23:41)

jei salia gules kokia moteriske, tai jis tikrai negales likti ax.gif . na mano atveju, tai niekas negulejo, tai vyras nakvojo viena nakti. nors ten irgi cirkas buvo. mes nusprendem, kad vyras ta nakti lieka, nuejau pas sesele, sakau, jei nera daug gimdyviu, mano vyras lieka. ji ateina po kurio laiko ir sako, kam jums reikia, kad tas vyras liktu, juk jus gerai jauciates? taigi jums reiks pinigus uz ta lova susimoketi. net pasiutau schmoll.gif . sakau zinau, kad reiks, ir susimokesiu. o jinai mane itikineja, kad nereikia jam likti. pasakiau grieztai, kad liks, tai ji ir isejo. o ten uz patalyne reikia susimoketi. net nepamenu kiek, ar ne 14lt!
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 07 08, 10:37)
jei salia gules kokia moteriske, tai jis tikrai negales likti ax.gif . na mano atveju, tai niekas negulejo, tai vyras nakvojo viena nakti. nors ten irgi cirkas buvo. mes nusprendem, kad vyras ta nakti lieka, nuejau pas sesele, sakau, jei nera daug gimdyviu, mano vyras lieka. ji ateina po kurio laiko ir sako, kam jums reikia, kad tas vyras liktu, juk jus gerai jauciates? taigi jums reiks pinigus uz ta lova susimoketi. net pasiutau schmoll.gif . sakau zinau, kad reiks, ir susimokesiu. o jinai mane itikineja, kad nereikia jam likti. pasakiau grieztai, kad liks, tai ji ir isejo. o ten uz patalyne reikia susimoketi. net nepamenu kiek, ar ne 14lt!

koks skirtumas kaip jautiesi, smagu kai vyras salia, ypac pirmosios naktys visi su lelium wub.gif as tai kazkaip prasysiu kad duotu vienviete, nu jeigu jau nebus, ka padarysi, bus liudna be jo verysad.gif o vasara as isivaizduoju kiek daug gimdyviu, tai manau kad gali ir nepasisekti, juk kad ir duosi i kisene, nera palatu tai nera verysad.gif tik nezinau ka del leliaus kojinyciu daryti, nusipirkau dvejas, vienos tokios labai jau maziukes atrodo, kazin ar nebus per mazos, ar as cia neisivaizduoju kokio dydzio turi buti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2008 07 07, 22:10)
Kokios ten gleives, vaisiaus vandenys ten. O leliukas toks mielas, slapias, kaip ka tik is vonios  biggrin.gif

Nu kai kurie netgi kraują pamatę alpsta, arba šlykštisi net seilėm nu tai gi visko pasitaiko mirksiukas.gif mirksiukas.gif

QUOTE(umberta @ 2008 07 08, 10:36)
tik nezinau ka del leliaus kojinyciu daryti, nusipirkau dvejas, vienos tokios labai jau maziukes atrodo, kazin ar nebus per mazos, ar as cia neisivaizduoju kokio dydzio turi buti blush2.gif

pasiimk abejas, jeigu vienos netiks greitai užmaus kitas, mes čia turbūt nei viena iš pirmą kart gimdžiusių neįsivaizdavom kokia ta kojytė bus mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Varvara_ilgakasė @ 2008 07 08, 11:46)
Nu kai kurie netgi kraują pamatę alpsta, arba šlykštisi net seilėm nu tai gi visko pasitaiko  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
pasiimk abejas, jeigu vienos netiks greitai užmaus kitas, mes čia turbūt nei viena iš pirmą kart gimdžiusių neįsivaizdavom kokia ta kojytė bus  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

ok, paimsiu abejas ir i gimdykla abejas nusinesiu hihihi.gif bet nors gal nebus kuriozu jei anos bus per mazos, nors jos tokios grazios, o didesnes labai jau paprastu siulu megztos, tokios ne baltos spalvos, gelsvos sakyciau, o tos mazesnes is baltu siulu, taip man jos mielos wub.gif aplamai kaip mane dabar visi sie dalykeliai zavi, atsisedu namie, perdelioju drabuzelius, lovytej pataisau pataliukus, perziuriu viska ka turiu, o vyras tik juokiasi is manes, sako kiek tu gali ta pati ax.gif smile.gif hihihi.gif
Atsakyti