QUOTE(coffeeLATTE @ 2008 03 12, 21:53)
As gimdziau pas Valaseviciu. Labai patiko, neturiu nei vieno priekaisto, nei personalui, nei gydytojui, galiu tik padekoti jiems visiems. maistas man tiko, ir palata ir maziukes prieziura. jauciausi kaip kokioj privacioj ligoninej. Pasiulydavo naktinukus persirengt po keleta kartu i diena, nakti ateidavo paklaust ar reikia kokios pagalbos, kai tik pamatydavo uzdegta palatoj sviesa, i visus klausimus atsakydavo nuosirdziai.
Papildyta:
manau geriausia butu nuvaziuot, ja susirast ir pakalbet akis i aki, visada taip geriausia tvarkyt rimtus reikalus
nu nezinau, bet man niekas nesiule pasikeisti naktinius kelis kartus per diena

nakti ir niekas neateidavo , jei sviesa uzdegdavau

net kai puse nakties lelius verke niekas neatejo paklausti ar viskas gerai
bet siaip esu patenkinta - maistas normalus, visgi ligonine ir nereikia tiketis tokio maisto kaip restorane

, kaip maitinti maziuka parode, ,kaip tvarkytis isejus is ligonines ir paaiskino, gydytojo prieziura esu patenkinta ( tiesa, as buvau su juo susitarus

) palata gavau vienviete nors tikrai neprasiau, na joje nebuvo duso ir tualeto , bet jis buvo visai prie pat palatos - vos keli zingsniai. o labiausiai patiko , kad personalas perdaug i akis nelisdavo - jei ko reikia paprasai, paklausi , leliuka sutvarkydavo ,kasdien apziuredavo gydytoja, ir visa diena budavo palatoje su teveliais

pora naktu palatoje miegojo ir vyras, jam atnese lova